REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PERCHEZIŢII în judeţ! Mai mulţi indivizi suspectaţi că făceau contrabandă cu motorină, ARESTAŢI

PERCHEZIŢII în judeţ! Mai mulţi indivizi suspectaţi că făceau contrabandă cu motorină, ARESTAŢI

Replica API 30 septembrie 2017 | 00:00 438

Cinci persoane au fost arestate preventiv în urma unor percheziții ce s-au derulat pe raza localității Dunăreni. La mijloc este vorba despre contrabandă cu motorină, iar indivizii care vor sta 30 de zile după gratii sunt: Ion Tănase, Marian Tănase, Ion Petcu, George Călin și Petrică Călin.

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi au desfășurat, la data de 26 septembrie a.c., o acțiune în baza planului Excise 2017, depistând în flagrant doi bărbați, cu vârste de 36 de ani, respectiv 40 de ani, din localitatea Dunăreni, județul Constanța, în timp ce sustrăgeau cantitatea de 800 de litri produs petrolier cu miros specific de motorină, de la trei nave ce tranzitau fluviul Dunărea.

De asemenea, polițiștii au efectuat cinci percheziții pe raza localității Dunăreni, la persoane fizice și juridice, în urma cărora au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 4130 de litri produs petrolier cu miros specific de motorină, o barcă, cinci motoare de barcă, trei plase de pescuit tip setcă monofilament, precum şi sumele de 3630 de lei și 1595 euro. Totodată, polițiștii au identificat cantitatea de 4330 de litri produs petrolier, care a fost indisponibilizată până la finalizarea cerctărilor.

Alături de cei doi bărbați prinși în flagrant, polițiștii au mai reținut, pe bază de ordonanțe pentru o perioadă de 24 de ore, alți trei bărbați, cu vârste între 43 și 50 de ani, domiciliați tot în localitatea Dunăreni. Ulterior, toate cele cinci persoane, Ion Tănase, Marian Tănase, Ion Petcu, George Călin și Petrică Călin, au fost prezentate Judecătoriei Constanța, care a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind încarcerate în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

În acţiune au fost angrenaţi şi poliţişti ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța și ai Serviciului de Poliție Transporturi Maritime.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mutati-va si la oltina
0
0
Da le-au belit pula la cei 5 de la dunareni sunt sub control judiciar pt 60 de zile stirea pulii
1
1
Eu sunt regele "dunarii" ! Fac ce vrea muschiul meu pe apa fraierilor !
5
0
cel mai mare trafic se face in port la constanta si agigea se scoate cu tonele ascuna in dube sau in portbagaje la masini , o scot pe la portile de acces fara sa ii verifice nimeni . domnii de la politia transporturi ar trebui sa intre putin si prin port , de aia de la cfr nu mai spun ca e jale
2
0
clasic romaneste,vulpea cand nu ajunge la struguri ,zice cas akry ,cred ca pe tine te-a fugarit pol port prin agigea ,si acum ai oferta gratis pentru razbunare ,esti frustat si prost tare ,cel mai tare se face baneasa dunareni cernavoda seimeni oltina etc pe marginea canalului cu jeepuri pana la destinatie ,o sa se termine o data
4
6
contrabanda cu motorina se face si in portul agigea de catre cei de la institutiile dinport ,politia si bodiguarzi tac .Sant o groaza de camere de luat vederi si ei nu vad,poate sant mana in mana.
6
1
E clar.N-au mai decartat jigodiile care trebuiau sa-i acopere si i-au bagat la zdup.Sa fim seriosi, mai toate furaciunile din tara asta se fac mana in mana cu cei care trebuie sa aplice legea, acestia beneficiind de un comision frumusel.Cum nu mai primeste Unchi Da-mi cat trebuie, pune pulanu pe ala care trebuie sa-i decarteze.Vai de ea de tara, vai de noi !Cand s-au furat tevile din fostul sistem de irigatii de pe camp, cine fura ? Furau doar oamenii politistilor!Intr-o localitate din CT politistii stateau si ii pazeau pe hotii de fier, sa nu fie prinsi sau sa nu vina alti hoti !
2
0
Si vreti sa ne faceti sa alimentam de la Petrom ?...Pai acum cu scumpirea carburantului ne duceti dracului in cap.Noi cei de SPF nu am alimentat niciodata de la Peco puteti verifica.Pai sa te lingi cu miere si sa nu pui macar un bidinas de 20 l in portbagaj inseamna ca nu mai lucram la frontiera...Sa pui lup la stana de oi !!!.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614