REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Percheziții la afaceristul arab care și-a împușcat conaționalul în cap

Percheziții la afaceristul arab care și-a împușcat conaționalul în cap

Victor ROTARU Virgil STOIAN 23 mai 2023 | 11:28 5310

În această dimineață, polițiști Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța efectuează 4 percheziții domiciliare, în județele Constanța, Ilfov și Timiș, la locuințele unui bărbat, de 37 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune. Potrivit informațiilor noastre, ar fi vorba despre Al Jendi Majed, administrator al firmei Foresta Sud Est SRL. Acesta a a fost implicat acum 11 ani într-un conflict cu un conațional, pe care l-a împușcat în cap, în Portul Constanța.

Perchezitii la afaceristul arab care si-a impuscat conationalul in cap

În perioada 2018 - 2022, acesta ar fi achiziționat aproximativ 1.400 de metri cub de cherestea de la două persoane vătămate, fără a achita contravaloarea acestora, ulterior comercializând materialul lemnos. Prejudiciul este de peste 1.000.000 de lei.

Perchezitii la afaceristul arab care si-a impuscat conationalul in cap

Ce spun oamenii legii

”La data de 23 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța,  au efectuat 4 percheziții domiciliare, în județele Constanța, Ilfov și Timiș, la locuințele unui bărbat, de 37 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.

Bărbatul este bănuit că, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, ar fi indus în eroare două persoane vătămate, societăți comerciale.
Astfel, în perioada 2018 - 2020, acesta ar fi achiziționat, de la acestea, aproximativ 1.400 de metri cubi de cherestea, fără a le achita contravaloarea mărfii, ulterior comercializând materialul lemnos.
În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate documente financiar-contabile și alte înscrisuri cu valoare probatorie.
Prejudiciul este de peste 1.000.000 de lei.
Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune în formă continuată, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.
La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.” au transmis reprezentanții IPJ.

Și-a împușcat un conațional în cap

Potrivit informațiilor noastre, ar fi vorba despre Al Jendi Majed, administratorul firmei Foresta Sud Est Srl, care nu este la primul conflict cu legea. Astfel, în urmă cu 11 ani, acesta a împușcat un alt arab direct în cap. Evenimentul a avut loc lângă un vapor aflat la Poarta 3, la Decirom. Bărbatul a fost împuşcat cu un pistol cu gaze. La acea dată, poliţiştii au spus că s-au folosit cartuşe neletale cu bile din cauciuc.

Video:

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468