REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.8° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Percheziții la Constanța: 16 autovehicule puse sub sechestru, într-un dosar de operațiuni cu deșeuri

Percheziții la Constanța: 16 autovehicule puse sub sechestru, într-un dosar de operațiuni cu deșeuri

Virgil STOIAN 19 aprilie 2024 | 00:00 2956

Ca urmare a perchezițiilor efectuate, la  data de 17 aprilie a.c., de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, într-un dosar penal privind săvârșirea de operațiuni ilegale cu deșeuri, a fost instituită măsura asigurătorie a sechestrului asupra a 16 autocamioane și autoutilitare.

Perchezitii la Constanta: 16 autovehicule puse sub sechestru, intr-un dosar de operatiuni cu deseuripercheziții

Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că acestea ar aparține persoanelor fizice și juridice bănuite de săvârșirea faptelor și ar fi fost folosite la comiterea acestora.

Totodată, în urma efectuării perchezițiilor au fost descoperite și ridicate documente cu valoare probatorie.

De asemenea, au fost ridicați în vederea indisponibilizării 8.400 de euro și au fost indisponibilizate trei autovehicule.

Perchezitii la Constanta: 16 autovehicule puse sub sechestru, intr-un dosar de operatiuni cu deseuri

Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Reamintim că, la data de 17 aprilie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, sub coordonarea procurorului de caz specializat în combaterea infracționalității de mediu, au efectuat 11 percheziții la domiciliile unor persoane fizice și sediile unor persoane juridice, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de îngroparea deșeurilor și abandonarea, aruncarea și/sau ascunderea deșeurilor.

Perchezitii la Constanta: 16 autovehicule puse sub sechestru, intr-un dosar de operatiuni cu deseuri

La percheziții au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare, Poliției Orașului Năvodari, Serviciului Criminalistic, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Perchezițiile au avut loc cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și al specialiștilor Gărzii de Mediu Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe la cuza voda nu se duce domn theo sau se știe cu băștinașii de acolo?
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272