REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Percheziții la Constanța! 5 persoane, arestate pentru trafic de droguri de mare risc. Video

Percheziții la Constanța! 5 persoane, arestate pentru trafic de droguri de mare risc. Video

A.F. 20 decembrie 2023 | 17:48 6338

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională, în două cauze penale, a unor persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc, respectiv  trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii.

Perchezitii la Constanta! 5 persoane, arestate pentru trafic de droguri de mare risc. Videofoto de la percheziții

În prima cauză, s-a reținut că, pe parcursul anului 2023, un bărbat ar fi comercializat, în mod repetat, diferite cantități de canabis (drog de risc), către consumatori din județul Constanța, pentru sume cuprinse între 250 și 300 de lei.

În cea de a doua cauză, a reieșit că, în cursul anului 2023, 4 persoane ar fi intermediat sau comercializat direct cantități de drog de mare risc (cocaină), cu prețul de 1.000 de lei pentru o doză.

Din cercetările efectuate a mai rezultat că un alt bărbat ar fi depozitat și ambalat, în vederea vânzării, 327 de grame 2-MMC (substanță cu efect psihoactiv).

Perchezitii la Constanta! 5 persoane, arestate pentru trafic de droguri de mare risc. Videofoto de la percheziții

În urma celor 17 percheziții domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate 327 de grame 2-MMC (substanță cu efect psihoactiv), 3 grame de rezină de canabis (drog de risc), un pistol, un cântar electronic de precizie, mai multe plicuri din plastic tip ziplock, precum și alte mijloace de probă.

La datele de 17 și 18 decembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța au dispus, în două cauze penale, reținerea, pentru 24 de ore, a 5 persoane, cercetate pentru trafic de droguri de risc, respectiv  trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii.

Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța a dispus arestarea preventivă a patru persoane și măsura arestului la domiciliu, față de cea de-a cincea.

Perchezitii la Constanta! 5 persoane, arestate pentru trafic de droguri de mare risc. Videofoto de la percheziții

Totodată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța au formulat propunere de arestare preventivă, în lipsă, pentru una dintre persoane, care se sustrage urmăririi penale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiune au participat jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța.
 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vira când îl arestam Vinde la Viking gym și la școala 37 la minori Când se autosesizează cineva Plecările săptămânale in Anglia sa aducă Cash din prostituție ? Pistolul din torpedou ? Apartamentul pe amurgului unde se întâlnesc drogații ? Range-roverul furat din străinăt**e cu acte false înstrăinat? Etcetc
5
0
Ori Pitbulul avea 16-le pregatit ori Oana a facut praduiala aia mare de care se lauda ca sa il scape pe Silviu ! Asteptam cateva zile si o sa vedsm exact ce si cum Dar asociatul lui Pit, marele om de afaceri Rafte Ruptinela in c*r, nimic ? Sau iar v-a platit ?
5
1
Pitbullul și-a făcut treaba să scape cu o pedeapsă mai mică ! S-au mișcat repede domni polițiști ! Bravo pitbull! Putregai bătrân fără scrupule ! Aveai 16 le pregătit !
4
1
Piky baza 16 ? Mare si p***t te tine Petre numai la degetul mic de la sanda. Toata viata ti-a placut sa fi dominat! Te regla Dorel de la Sibiu in Spania la Casa del campo de acolo apucaturile de gay. Floarea are numai vibratoare pentru amandoi! Va regleaza floarea prostata la amndoi! Va mancat cristalul lu Dorel! Ti-a dat Petre cu bebelusu pe fata . Sa vezi ce masaje o sa faci la parnaie ! Gloabe batrane ! Va pleaca si femeiile si iarasi depresie da fumati calti de saltea.
4
1
Nu vrem sa avem copii dependenti de substante psihoactive acum se vand oriunde online sau la colt de strada trebuie controale mai multe.
5
1
Trebuie sa constientizam ca din tara de tranzit a drogurilor am devenit tara de consum si trebuie depistate la intrarea prin vami si port da nai cu cine e greu.
7
0
Domnule e multi si o sa fie si mai multi cu legile slabe pe care le avem.
7
0
Cam cu asta se ocupa majoritatea romilor furturi, prostitutie, substante intetzise care aduc cele mai prospere venituri.
6
0
In 4-5 cand mergeti sa ii ridicati? Manuta , Vira si restul
16
0
Si pe str. Asachi Gheorghe din CTA vand T*****I de acolo la greu. Cu 3 ani în urma erau cu iarba-canabis-mugurei acum au trecut la prafuri. Sunt bazati cred nu-i deranjeaza nimeni.
5
1
Cetatenii borati familia coaie de pe 6 martie, cand?
4
0
La Cernavodă nema droguri
3
1
Tocia și Rafte i-a sifonat
2
0
Pe Ionut Popescu fiul fostului chestor Popescu Vicor când îl ridicati? Sau pe el îl protejeaza taicasu , ca de 10 ani vine droguri și nu-l deranjează nimeni
8
1
La Mangalia cand veniti s-ai saltati,ca sunt cam multi?
5
0
care au facut legea nu au facut diferenta intre marele trafic de droguri care chiar merita numele asta si mica distributie de strada cum e cazul la astia si cum a fost la toti ceilalti din alte articole iar diferenta e uriasa de parca drogurile au aparut abia acum pe lumea asta; fac pe pprostii si ne iau si pe noi de pprosti si se fac ca lupta cu drogurile de ochii lumii
5
3
Pe ratatii aia de pe atelierelor cand ii luati?
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468