REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

PERCHEZIȚII la Constanța! Au fost găsite și roțile BMW-ului lăsat pe butuci, pe Mangaliei

PERCHEZIȚII la Constanța! Au fost găsite și roțile BMW-ului lăsat pe butuci, pe Mangaliei

Replica API 6 martie 2020 | 12:19 9535

Anchetă de proporții la Constanța, urmată de percheziții! În urmă cu câteva zile, cotidianul Replica publica o informație, conform căreia un șofer și-a găsit autovehiculul fără roți, un BMW, pe șoseaua Mangaliei.

Apoi, în urma cercetărilor privind săvârșirea mai multor infracțiuni de furt de componente de la autoturisme (roți), comise în ultima perioadă pe raza orașului Năvodari, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au pus în aplicare, în cursul zilei de joi, 2 mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Constanța. Și, surpriză, se pare că acei suspecți au dat lovitura și pe șoseaua Mangaliei, întucât au fost găsite și roțile sustrase de la BMW.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au stabilit faptul că 2 bărbați, de 22 de ani, sunt bănuiți de săvârșirea a 4 infracțiuni de furt de componente de autoturisme, în perioada 14.01-24.02.2020, de pe raza orașului Năvodari.

Prejudiciul total, în valoare de aproximativ 8.000 de euro, a fost recuperat în proporție de 50% și predat părților vătămate.

Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Amintim că un bărbat a declarat, pentru Replica, faptul că şi-a găsit maşina aproape dezmembrată, într-o parcare, de pe Şoseaua Mangaliei, şi că nu poate da de urma hoţilor, pentru că unghiul camerelor de supraveghere nu a cuprins zona în care se afla autoturismul păgubitului.

Totuşi, întrebat dacă a depus o plângere la Poliţie în care să reclame evenimentul, acesta a declarat că nu consideră necesar, deoarece i-ar ocupa prea mult timp. Aceasta atitudine le convine de minune hoţilor, încurajându-i să persevereze şi, în lipsa unor pedepse, să-şi găsească alte ţinte. Astfel, așa cum au spus oamenii legii, în nenumărate rânduri, se conturează tot mai bine cifra neagră a criminalității, care cuprinde diferența dintre criminalitatea reală și cea cunoscută (relevată). Această formă de criminalitate se numește așa din cauza faptului că ea nu este cunoscută cert, iar dimensiunile sale rămân practic discutabile. De ce? Tocmai pentru că nu toate victimele depun plângeri.

Chiar și așa, oamenii legii și-au făcut treaba, iar proprietarul vehiculului a transmis un mesaj către Replica, mulțumind reporterilor și specificând că Poliție Română și-a făcut treaba!

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai e un audi fara roto in mamaia la aqua magic
0
0
Fix in fata magazinului...
0
0
sa le sugeti pula la navodareni tarani prosti cu rezidenta de judet
0
3
Coteiiii hahaaa
0
0
Acum cativa ani mi s-a furat radiatorul de la o Dacie. Un prejudiciu de vreo 300 lei. Au prins hotul intr-o saptamana. Toate bune. Procesul a durat vreo 2 ani si primeam acasa niste citatii sa vin la proces de parca eu eram hotul. In tot acest timp hotul nu era prezent.....doar avocatul lui.
6
2
cit de prost sa fii ca sa furi rotile masiniinaleia de sarac,tigaie ruginita bmw?poate aveau comanda de la alti saraci cu riie de bmw!
5
4
se angajau casieri la un magazin si furau cat puteau, Politia nu are ce sa le faca, mai intai trebuie tu ca angajator sa il dai in judecata pe hot, hotul iti rade cat vrea in fata ani de zile, dupa ce te judeci cu hotzul ghice ce, isi ia cu suspendare asta daca castigi, asa ca dragilor, lasati prostiile gen, angajat casier si furat cat doresti, cei care sunt casieri au o viata super misto pt ca fura de sparg
4
1
Spui Navodari si tragi apa. E plin de tigani si asistati sociali.
17
1
cine crede ca Constanta e sat fara caini e prost rau. fac smecherii baietii smecheri nu toti fraierii..
11
0
partea cu plangerea la politie, in realitate, e un pic invers...adica politia iti transmite prin reprezentantul ei ca de obicei o faci degeaba. Acesti hoti ori au deranjat persoana nepotrivita sau pur si simplu au fost ghinionisti
13
3
Ar fi nevoie de bomba de mata sa ne ia in gura mai bn
11
16
ar fi nevoie de o bomba atomica sa rada acea cloaca numita Navodari.
17
5
vin jegosii de la navodari sa ne fure pe noi la constanta bravo !
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212