REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PERCHEZIȚII la CONSTANȚA! Dealerul de DROGURI al VEDETELOR, SĂLTAT de la Sunwaves!

PERCHEZIȚII la CONSTANȚA! Dealerul de DROGURI al VEDETELOR, SĂLTAT de la Sunwaves!

Replica API 2 mai 2019 | 00:01 1583

Procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Iași au dispus, la data de 28.04.2019, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Theodor Ungur, Marius Cătălin Grozavu şi Teodor Borș, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Mai exact, la data de 27.04.2019 procurorii împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași şi Constanța au efectuat o acțiune vizând prinderea în flagrant a unor persoane, specializate în traficul de droguri de mare risc (cocaină, comprimate ecstasy și MDMA). În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul anilor 2018-2019, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, inculpatul Marius Cătălin Grozavu s-a aprovizionat periodic cu cantități importante de droguri de mare risc (cocaină și MDMA), pe care le-a comercializat atât în mod personal cât și prin intermediul altor persoane din anturajul său, printre care și inculpatul Theodor Ungur, pe piața ilicită din municipiile Bacău, Iași, Constanța, obținând astfel importante beneficii materiale.

În noaptea de 26 spre 27.04.2019, în jurul orei 22.45, la intrarea în incinta unui festival din staţiunea Mamaia (Sunwaves), inculpatul Theodor Ungur a fost depistat în flagrant, în timp ce avea asupra sa 50 comprimate ecstasy (MDMA), deținute în vederea comercializării. În urma investigaţiilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că, inculpatul Marius Cătălin Grozavu era apropiat de staff-ul/personalul organizatorilor festivalului, iar în cursul zilei/serii de 27.04.2019 urma să-i distribuie o cantitate importantă de cocaină inculpatului Theodor Ungur. Totodată, menționăm că unul dintre cei trei era cunoscut ca dealerul vedetelor.

Percheziții în locurile unde erau cazați!

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că la data de 24.04.2019, inculpatul Grozavu a rezervat, pentru perioada 24.04.2019 - 02.05.2019, o cameră într-un hotel situat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, unde deținea o importantă cantitate de cocaină, în vederea comercializării participanților la festival. La data de 27.04.2019, cu ocazia punerii în executare a mandatului de percheziție domiciliară în camera hotelului unde era cazat inculpatul Grozavu, au fost găsite mai multe punguțe din material plastic transparent, autosigilante ce conțineau fiecare substanță pulverulentă de culoare albă, precum și mai multe doze din aluminiu - ambalaj de formă ovaloidă, conținând cantitatea totală de 55,87 grame Cocaină şi un cântar electronic de mare precizie. De asemenea, în același împrejurări, a fost găsită și ridicată suma de 1600 lei, obținută de către inculpat din activitatea infracţională. De asemenea, la aceeaşi dată, cu ocazia punerii în executare a mandatelor de percheziție domiciliară, în camera de hotel în care era cazat inculpatul Ungur au fost găsite și ridicate un număr de 200 de pliculețe din material plastic transparent, autosigilante, nefolosite și un cântar electronic de precizie, de culoare neagră, prevăzut cu capac, funcțional pe care s-a pus în evidenţă Cocaina şi Ketamina, iar în imobilul folosit de către inculpatul Borș, au fost găsite și ridicate un număr de 158 comprimate ecstasy (MDMA) și 25,79 grame cristale de culoare maronie care conţin (MDMA). La data de 28.04.2019 Tribunalul Iași a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai ce va mai mira ce...Sint oameni lui PALAZ.El a desfintat zisese mahazinele de vise,si de acolo s-a extins.Si eu am avut marfa de distribuit de la dinsu.Binenteles treaba ii a PMP.Cred sa mai fie bagat cineva in afacere altfel nu vad de unde atiita prot de la politie.Dar sa merga treaba sa curga banu.Vara nici nu a inceput.
1
0
Diicot Constanta,stima si repsect,profesionalism,nota 10 ptr activitatile desfasurate.
1
0
Doar nu se drogheaza pe banii vostri. Ii priveste cum traiesc. N-au decat sa se nenoroceasca daca asta vor.
3
5
druga are si ciorile din piata. si seful meu arsen are grav dar nu ca montana care le baga in cur.
3
0
Cand Elf, Pintilie , si toti ratatii din oras ? sa inchida mamaia nord frate .
2
2
De cocaina adusa la mal nu se mai zice nimic?Al naibii sistem de supraveghere,tocmai atunci era in revizie!
6
0
La paidaimos cu ei
3
3
Legalizati drogurile naturale. Sunt benefice organismului, in felul acesta scapa si sarantocii frustrati de ura ca pentru prostie nu exista medicament! Cred ca ai vrut sa scrii stremeleag care e bun si gustos, intreab-o pe nevasta-ta chiar daca tu nu ai. Daca avortul ar fi fost legal tu ai fi fost ars in crematoriu ca acolo sunt aruncati copiii avortati nu la closet. Si vezi ca ma-ta are cratima! Vivat consumul responsabil de droguri legale! Noua era e aici!
6
9
ca catule de la 16 49 care vrei legale, daca ar fi fost legal avortul cand te a borat ma ta n ai mai fi avut ocazia sa tastezi ca erai in closet. tu ti mm de scursura
9
3
Pe traficantii constanteni din constanta si cluburi dc nu ai prindeti,sau contizeaza bine sus.stila,druga,arsen,carbune,copii lui sedan,grivitei,etccc
15
1
Diicot iasi cheltuie banii publici pana la constanta. Dati cautare pe google cuvintele ,,miscarea pt regat si coroana diicot,, ca sa vedeti cu ce se ocupa diicot bucuresti in loc sa scotoceasca judetele ilfov,ialomita si constanta dupa grupuri specializate de crima organizata,trafic de persoane ,substante interzise,etc. Diicot bucuresti trebuie desfiintat pt ca se ocupa sa legalizeze si repuna in drepturi o familie cu interse personale ale babei marilena rotaru lingatoarea de cwurwri regale,dupa margareta si duda baba marilena a trecut la cwrurile principelui nicolae si soata lui.
13
3
Va e frica sa dati nume.
15
1
Asa e normal si firesc , nu va mai opuneti si nu mai ramaneti inchistati in comunism! Luati si voi! Va face bine!
3
26
Rahatilor astora imprastiati nu le dati numele...jmecherie
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102