REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.1° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
20.1° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Percheziții la Constanța, într-un dosar privind escrocheriile imobiliare

Percheziții la Constanța, într-un dosar privind escrocheriile imobiliare

Andreea CONDURACHE 16 aprilie 2024 | 09:06 5947

În cursul dimineții de marți, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, efectuează două percheziții domiciliare la locuințele a două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în declarații.

Perchezitii la Constanta, intr-un dosar privind escrocheriile imobiliare

Perchezițiile au avut loc în municipiul Constanța. Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada 2022 – 2023, cele două persoane ar fi indus în eroare cinci persoane vătămate în urma achiziționării unor imobile.

Astfel, ar fi încasat de la acestea diferite sume de bani, cu titlu de avans, în vederea achiziționării imobilelor respective. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 255.000 de lei. La percheziții participă și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CETATENE nu ti-a dat mamica ta tata sau sigur te-a scăpat în cap bețivul de tactu Altfel nu se explica !
1
0
Lucrez in Gemania de peste 20 de ani. mai hot ca romanu nu e nimeni. Baetii cu care eram la munca mi-a furat sculele. La chirie ma fura, la masa ma fura la bani. mia furat si din portofel si se jura ca nu ei si stateam in camera cu ei. am lucrat cu turci, cu sirbi. unu nu a furat un pai. ai nostri au venit cu bormasinile la gratina si ia prins vamesii. nenorociti. astia e romanii nostri. asate realitatea. trebuie sa recunoastem fratilor si sa nelepadam de ei. de asta e vai de noi
2
2
Hotul striga hotii. Asa e imbecilul asta de mai jos care se autodenumeste "CETATEAN". Prin afirmatiile lui, ne arata ca nu este deloc ancorat in realitatea cotidiana, nu citeste presa, nu se uita la stirile de la ora 5 si minte cu nerusinare. Vrea sa distraga atentia de la realitatea actuala a acestei tari si in loc sa recunoasca esecul natiei romane care e plina de tradatori, c***e, pesti, cersetori, hoti, criminali, violatori de copii, copii care isi omoara parintii, parinti care isi violeaza copiii, etc, incearca sa ne prosteasca pe fata. Chiar daca am plecat din tara si nu cred ca ma voi intoarce vreodata in acea mizerie, sunt la curent cu tot ce se intampla in sociaetatea romaneasca. Doar cititi titlurile de mai sus si veti vedea cat de cretin este acest asa zis cetatean. Am simtit nevoia sa intervin, deoarece a ajuns sa imi fie rusine ca sunt roman la cum suntem priviti in afara tarii. O sa renunt la cetatenie si o sa imi schimb numele ca sa scap de sintagma de roman imputit!
2
1
Sunt urmatori : Vasile Mi-l Pupi, Mi-l Bei ionut, Tilzvar Razvan, si Milbei alexandru
3
4
DATILE SI NUMELE BAI, LA ESCROOCI ,SA STIE POPORUL DE CINE SA SE FEREASCA,.SIGUR MAKHIIDONI.ASTIA CATA AVERE STRANG,NU LE AJUNGE,TOT MAI VOR.DAR AR TRENUL PESTE EI...
25
5

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515