REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Lun., 22 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6707
12° Constanța Luni, 22 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6707
 

Percheziții la Constanța: Mai multe persoane ar fi recrutat o minoră de 12 ani pentru prostituție

Percheziții la Constanța: Mai multe persoane ar fi recrutat o minoră de 12 ani pentru prostituție

Virgil STOIAN 3 aprilie 2024 | 12:11 2746

La data de 3 aprilie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, efectuează 7 percheziții domiciliare în județele Constanța și Iași și pun în aplicare 7 mandate de aducere, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de minori, în formă continuată, act sexual cu un minor, pornografie infantilă și proxenetism.

Perchezitii la Constanta: Mai multe persoane ar fi recrutat o minora de 12 ani pentru prostitutie

Din cercetările efectuate a rezultat că, în luna februarie 2024, o persoană, profitând de  starea de vădită vulnerabilitate a unei victime minore, de 12 ani (părinții despărțiți, abandon școlar, situație materială precară și  vârsta fragedă) ar fi recrutat-o, iar, în perioada februarie – martie 2024, împreună cu alte trei persoane, ar fi adăpostit-o succesiv, în mai multe locații din Constanța, unde ar fi determinat-o la practicarea prostituției, obținând foloase patrimoniale de pe urma exploatării sexuale a acesteia.

Perchezitii la Constanta: Mai multe persoane ar fi recrutat o minora de 12 ani pentru prostitutiearme

De asemenea, două dintre persoane ar fi întreținut relații sexuale cu victima minoră, iar o alta ar fi realizat și distribuit, cu ajutorul telefonului mobil, filmări în care persoana vătămată minoră apare în ipostaze sexuale explicite.

Perchezitii la Constanta: Mai multe persoane ar fi recrutat o minora de 12 ani pentru prostitutie

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța și ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca vii la mine aici la poarta alba adu si tu ceva de tras ca simt ca ma urc pe pereti,am ajuns sa trag varu din celula moara frati meu daca te minte cu ceva,l sunt sigur aici fara fratii mei abea astept sa ne unim iar puterea aa conducem pscarile dim puscari din romania
0
0
ii doare in pix iau o pedeapsa minora si o iau de la capat ptr ca ei stiu ca legislatia si justitia protejeaza pestii de asta suntem pe locul 1 in ue la prostitutie si proxenetism la o distanta imensa de celealte tari
1
1
Baragladinele sunt infractorii.
1
2
Radu Marian zis blondu pescarea
1
3
Rămâne în top pe locul întâi la recrutarea și exploatarea minorelor.Si nimeni nu face nimic,nu exista legi ptr proxeneți.Legile trebuie sa le respecte prostimea !!!
12
2
m****o ce ai slabit . ce nu te sinucizi ? se usureaza pamantul de o greutate ?
6
2
In regula,politia face ce trebuie ! E de notorietate faptul ca siluirea omului ,insclavizarea ,tratarea omului ca pe o marfa,este ceva pedepsit cu maxima blandete,chiar daca reprezinta o crima impotriva vietii victimelor si oroare pentru cei care suporta ulterior prezenta bestiilor in societate.Drepturile omului se refera la oameni,nu la umanoizi.Avem legi protectoare pentru infractori si criminali,nu pentru noi! De ce?!
12
2
Declarati-l sport national
8
2
Alou Repliiica cine sunt pedofilii, detalii, faceti jurnalism sau doar copiati rapoartele politiei. Aveti faciltate de jurnalism nu, aduca puteti acrie un articol. Ca la politicienii talhari ii aparato sa nu cumva sa scriem adevarul
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218