REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Percheziţii la Constanţa şi Tulcea! 8 persoane aflate în închisoare, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc

Percheziţii la Constanţa şi Tulcea! 8 persoane aflate în închisoare, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc

A.F. 3 aprilie 2024 | 17:27 2176

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, au pus în aplicare, la data de 3 aprilie a.c., în patru dosare penale, 11 mandate de percheziție domiciliară, în județele Tulcea, Brăila, Galați și Constanța, inclusiv într-o unitate de penitenciar. 

Perchezitii la Constanta si Tulcea! 8 persoane aflate in inchisoare, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc

Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse cu efecte psihoactive.

Perchezitii la Constanta si Tulcea! 8 persoane aflate in inchisoare, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc

Din materialul probator administrat a reieșit faptul că 8 persoane, aflate în executarea unor pedepse cu închisoarea, ar fi procurat (de la alte persoane cercetate în cauză) și deținut, în vederea comercializării, diferite cantități de droguri de mare risc (MDMB-4en-PINACA) și substanțe cu efect psihoactiv (ADB – Butinaca) sub forma unor hârtii impregnate.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea.

Perchezitii la Constanta si Tulcea! 8 persoane aflate in inchisoare, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. 

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor brigăzilor de combatere a criminalității organizate Constanța și Galați, ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila, ai Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, al polițiștilor de penitenciare din cadrul Penitenciarului Tulcea și al polițiștilor de frontieră din cadrul Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oamenii Și Copii Ar Trebuii Să Nu Se Drogheze, Deoarece Drogurile Sunt Dăunătoare Sănătății: Drogurile Trebuie Să Dispară Definitiv Din Lume. Cine Consumă Droguri, La Pușcărie O Să Ajungă Deoarece Acolo Este Locul Drogaților, Drogatelor, Și Altor Nenorociți Și Nenorocite. Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
0
0
Gabi Lutic este liderul la Kristal Bulgaresc! In lumea natcomanilor ii se spune Gabi Curba….Trage si fuge cu farfuriiile la oamenii din casa e pericol cu el
5
1
denis pisciali, face trafic la toate petrecerile pe la care merge, peste tot si nimeni nu l vede
3
1
Tocia,Rafte și Pitbull au sifonat...ei sunt sifoanele number 1
5
1
Le da nenea judecator cu syspendare, copiii lor au nevoie de prafuri!
4
3

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436