REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Percheziții la o femeie din Constanța care vindea pe facebook marfă contrafăcută

Percheziții la o femeie din Constanța care vindea pe facebook marfă contrafăcută

Virgil STOIAN 9 iunie 2023 | 09:04 12574

La data de 8 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară în comuna Cumpăna, la locuința unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de punere în circulație fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, în formă continuată.

Perchezitii la o femeie din Constanta care vindea pe facebook marfa contrafacuta

Ca urmare a cercetărilor efectuate în dosar a reieșit că, începând cu anul 2021, persoana bănuită de comiterea infracțiunii, o femeie, de 42 de ani, ar fi comercializat produse susceptibile a fi contrafăcute, care aduc atingere unor mărci comerciale.

Anunțurile cu privire la vânzarea bunurilor respective erau postate, de către persoana bănuită, pe pagina proprie de pe o rețea de socializare.

Perchezitii la o femeie din Constanta care vindea pe facebook marfa contrafacuta

Cu ocazia  efectuării percheziției, au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 250 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, parfumuri și genți, susceptibile a fi contrafăcute, care era destinate vânzării.

De asemenea, au fost descoperite și ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.

Cercetările în cauză sunt continuate, de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, în formă continuată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu asta ar trebui să se ocupe poliția economică și anaful . Nu să sară ca hultani pe firmele care lucrează la vedere . Sunt o groază care nu plătesc taxe și impozite . Urmăriți și verificați și dacă se poate și retroactiv
0
0
Toata industria beautty... gene unghii frizerie coafor epilari masaje care nu se desfasoara in unitati autorizate? Vagoane de bani nefiscalizati... unde mai pui ca fara programari nu pupi servicii... o industrie nu nimica toata...
5
0
De parca in centre comerciale sau mall uri nu se practica numai fake uri
4
1
Politia Economica, Garda Financiară, pe cand o actiune in bazar la "Gorbaciov"sau la panaramele alea de baruri de pe strada cu Marvimex.
5
0
TOATE PAVELELE NOI SUNT SPARTE CIOBITE. HOTILOOOOORRRRRRR LA PUȘCĂRIE
9
0
Aștept cu o nerăbdare imensa intervenția organelor în drept, la Primăria Constanța pentru lămuriri asupra felului dezastruos în care arata orașul.
17
2
Scupra Mihai fura parfumuri din aeroporturi ,si le comercializeaza in constanta si bucuresti, nu-l vede nimeni?toata lumea stie ca este sifonul politiei si -l lasa liber,pe aceasta zdreanta infecta de om.,iar el fura din magazine fara probleme.
19
2
SICE, foarte bine, felicitari !!!
4
6
Pe felix stroe si pe altii care au furat zeci de milioane de euro nu-i deranjeaza nimeni..
34
6
Pentru Riscu si ala de sub el. Controleaza si politzisti acolo unde au voie,doar nu vretzi sa ii controleze pe aia care au protectie politica,acolo nu se poate caci parlamentari le-au dat politzistilor o gramada de drepturi nemeritate prin lege,adica politisti si nu numai ei au fost spaguitzi de parlamentari prin lege.
14
1
Ce jegosi au sifonat repede .Pe cei ce fura miliarde nu i mai vede nimeni iar pe amarata asta ......
26
34
Pe jegoșii din Constanța care fură din banul public nu îi mai anchetează poliția economică. Cum cineva vinde un parfum mai ieftin săriți ca din cuptor.
42
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468