REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

PERCHEZIȚII la Palazu Mare! Sunt vizați suspecți într-un dosar de trafic de persoane

PERCHEZIȚII la Palazu Mare! Sunt vizați suspecți într-un dosar de trafic de persoane

Replica API 23 februarie 2018 | 00:05 1392

Zi de foc în Palazu Mare, județul Constanța! Au fost efectuate, în cursul zilei de 22 februarie, 22 de percheziții de polițiștii de combatare a crimei organizate și a procuroriilor DIICOT la locuințele mai multor persoane care sunt vizate într-un dosar amplu de trafic de persoane. Vizate au fost mai multe persoane, despre care anchetatorii, au suspiciunea că ar fi fost implicate într-o rețea de crimă organizată. Se fac cercetări la fața locului, iar persoanele în cauză sunt audiate pentru a se stabili ce măsuri vor fi luate mai departe.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acolo sa putreziti dragilor
0
0
Mai e putin si ma intorc acasa pizdeloooor
1
0
Cinstitii puli va-ti trezit voi sa comentati.
0
0
proxenet prosti sunteti vai mor tii vostri si va dati baieti pe oras
0
0
La Medgidia si la Cernavoda este raiul traficantilor de etnobotanice si de tot felu de droguri . Nu mai spun de prostitutie si de tot felu de alte infractiuni . Dar in mod special ma refer la cei care vand etnobotanice si droguri . Tare mult as vrea sa vad cat mai multi nenorociti care distrug tineri dupa gratii . Sper ca cei de la DIICOT ii are in vizor si ii vor salta .
1
0
Ba voi astia care va dati cu parerea nu mai fiti atat de invidiosi,sa le faceti ceva baietilor astia,bavo lor ca poate sa duca femei la produs,voi nici macar nu a.ti iesit din romania....Asa ca ciocu mic
1
1
bai pesti pacaliti, care va dati femeile la p..a pe afara si dormiti cu ele in camera dupa ce au avut 5-10 clienti, pai voi sunteti baieti ma??? si aici enumar - marcel raducan, faruk ala 150kg si isi rupe mana cand da cu pumnul hahah , birlic, gulo , stana dorin care si el o linge pe una in pasarica si muuuuulti alti baieti de oras care daca ii prinzi pe strada stau cu garda inversa
12
4
Bagamias pula in voi de labagi...aveti si voi fbk nebunilor...de cacat tot in curte va cacati ? Vedeti va in pula mea de trb voastra . Ca nu mananca oamenii astia de pe masa nimanui.
5
0
In fata telefonului sunteti tari in tastatura.. fata in fata nu va tine...stati lesinati ca adevarul iese la lumina....oamenii sunt nevinovati mancalea-ti pla... de rau stiti sa vb dar ati uitat ca v-au dat sa mancati cand va urlau sobolanii in burta
2
1
Sa va dau sus de sifoane.....nu mai aveti loc de pla la oameni astia....sa le luati ouale in cioc. ..uitati-va la voi lepre ce sunte-ti.. . Va roade invidia ca ei sunt bine si voi nu aveti ce manca....nu mai comentati din fata telefonului.. .
1
2
Bai sifoanelor mancamiati pula de labagi daca aveti ceva cu mine puteti sa veniti la mine acasa ca mam intors
10
4
faruk e taxi meu lasail anpace
6
1
Faruk sant sami iei pla in gura te rog sa ma cauti ca sa tio bag in gat
3
3
Faruk Mutalap , ce faci umbli cu audi a7 prin zapada ? pe unde te duci lasi pozitia aprinsa, vrei sa pari mai interesant ciobanule? Vrei sa fii vazut ... chiria la miraj cand mi-o platesti? Acolo iti tii fetitele?
6
3
gulo pamba toate ciorile borate
7
5
Daca aresteaza pa acesti domni noi ce mai futem ca nu degeaba vorba aceia
3
0
Ale dreaq sifoane!
1
1
DIICOT Luati si pestii din Mangalia ca prea s-au inmultit !!! Proxenetii pesti ai Mangaliei: Beinur, Raim Iuzeir , Raim ala mare , Dumitru Vasile zis Vasilica , Tamer , Sinan Suliman , Mico , Rustem Taner , Posmag Alexandru o duce pe Posmag Cristina nevasta la produs alaturi de cateva fete , Dorin Dumitru Adrian zis Adi Grasu si el o duce pe nevestasa Reyna la produs alaturi de alte fete , Vali Aguta , Yusty , Tanior , neamu Flori Buruiana Manka , neamu Soare , tiganii de la gara , tiganii de pe Bd 30 decembrie , tiganii de pe str. Sirenei si Albatros ,
4
1
Pe ruxanda din medgidia cand il luati????
0
1
Pe vapor cand il luati?
1
0
Cam tarziu vati trezit mascatilor,acesti tigani din palazu si navodari,au pacalit oameni batrani si au luat casele lor,si dupa sa numai existe probe ai omorau pe batrani.vis-vis de comentari de mai jos cu traficanti de draguri sant mana in mana politisti frati filip.in clubul fratelli nepotiii lui saceanu vand droguri iar badiguarzi de mascati le tine tira.
4
0
Bine zici "Geo 69"
6
0
Bine ar fi daca ar fi vizati si traficanti de droguri din Constanta . Din ce in ce sunt tot mai multi traficanti de droguri si de etnobotanice si devin tot mai multi tineri victime a a cestor nemernici . Sper sa aud ca sunt saltati si bagati dupa gratii .
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272