REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.2° ConstanÈ›a Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.2° ConstanÈ›a MarÈ›i, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Percheziții la traficanți de droguri din București și Timiș. Video

Percheziții la traficanți de droguri din București și Timiș. Video

Andreea CONDURACHE 17 aprilie 2024 | 08:08 365

La data de 17 aprilie 2024, poliÈ›iÈ™tii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate TimiÈ™oara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial TimiÈ™oara, pun în aplicare 9 mandate de percheziÈ›ie domiciliară, în judeÈ›ul TimiÈ™ È™i municipiul BucureÈ™ti, într-un dosar privind săvârÈ™irea infracÈ›iunilor de constituirea unui grup infracÈ›ional organizat È™i trafic de droguri de mare risc.


Perchezitii la traficanti de droguri din Bucuresti si Timis. Video

Din cercetări a reieÈ™it că, începând cu anul 2022 È™i până în prezent, 5 persoane, acÈ›ionând în cadrul unei structuri infracÈ›ionale organizată pe niveluri ierarhice, ar fi procurat, deÈ›inut È™i comercializat, în mod repetat, heroină (drog de mare risc), către consumatori din municipiile Lugoj È™i BucureÈ™ti, pe parcursul investigaÈ›iilor fiind documentate 15 asemenea tranzacÈ›ii. Audierile se vor desfășura la sediul DirecÈ›iei de Investigare a InfracÈ›iunilor de Criminalitate Organizată È™i Terorism – Serviciul Teritorial TimiÈ™oara.

Perchezitii la traficanti de droguri din Bucuresti si Timis. Video

Suportul de specialitate a fost asigurat de către DirecÈ›ia OperaÈ›iuni Speciale din PoliÈ›ia Română.

AcÈ›iunea se realizează cu sprijinul poliÈ›iÈ™tilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate BucureÈ™ti – Serviciul Antidrog, Brigăzii Autostrăzi, DirecÈ›iei de PoliÈ›ie Transporturi È™i al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi TimiÈ™oara È™i Brigăzii Speciale de IntervenÈ›ie a Jandarmeriei.
      
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile È™i garanÈ›iile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum È™i de prezumÈ›ia de nevinovăție.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272