REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Percheziții la un cunoscut traficant de droguri din Constanța

Percheziții la un cunoscut traficant de droguri din Constanța

Replica API 24 mai 2022 | 00:43 6452

Adrian Cristian Stănică a fost, din nou, vizitat de mascați. Este cunoscut cu antecedente penale, fiind vorba de trafic de droguri. Acum, iată, a ajuns, iar, pentru 30 de zile după gratii, fiind cercetat de DIICOT pentru trafic de droguri de mare risc, de risc și cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Au avut loc percheziții în Constanța, ancheta fiind derulată de BCCO Constanța, sub coordonarea DIICOT. Adrian Cristian Stănică a fost propus spre arestare, magistrații eliberând pe numele lui mandat pentru 30 de zile.

Însă, Adrian Cristian Stănică este cunoscut cu antecedente penale. Amintim că, în 2016, mai mulţi indivizi au ajuns în atenţia oamenilor legii pentru trafic de droguri, fiind vorba despre Ştefan Vlad Mariean, Cristian Alexandru Vasile, Vasile Agapie, Ovidiu Fabian Hristu, Dănuţ Marian Matei, Emilian Stan Căplescu, Cristian Adrian Stănică, Adrian Florin Baicu şi Florin Antonescu. La finele lunii iulie 2016 au avut loc percheziţii, însă ancheta era începută încă din ianuarie. Astfel, mai multe amănunte au ieşit la iveală, precum că multe dintre tranzacţii se făceau în taximetre, în zona Trocadero, iar un comprimat de ecstasy era 60 de lei. Inculpaţii au fost arestați.

Mai exact, cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuată la data de 31.07.2016, într-un apartament a fost găsită cantitatea totală de 574,4 grame canabis, precum şi un număr foarte mare de recipiente ce prezentau urme de canabis, ceea ce demonstrează că acesta a deţinut o cantitate extrem de mare pentru a o vinde. Au urmat interceptările, unde s-a descoperit că anumite colete erau pe drum, care veneau prin curierat. Tot din actele de urmărire administrate rezultă că persoanele implicate în activitatea infracţională cercetată au acţionat în cadrul unor grupuri infracţionale organizate, având o structură bine determinată şi roluri prestabilite.

Astfel, în timp ce unii se preocupau permanent de procurarea drogurilor şi asigurau spaţii de cazare ale persoanelor care le vindeau pentru ei, „săgeţile” le puneau în vânzare constant. Pe parcursul unei zile, la diferite intervale de timp, „săgeţile” sunt sunate de Ovidiu Fabian Hristu și Cristian Adrian Stănică pentru a prelua banii obţinuţi din vânzarea drogurilor, mergând personal să-i primească sau trimiţându-i pe Adrian Florin Baicu şi Florin Antonescu. Persoanele implicate în activitatea infracţională cercetată erau deosebit de precaute, îşi schimbau periodic atât numerele de telefon, cât şi telefoanele, se atenţionau permanent dacă în jurul lor erau persoane „suspecte”, pe care imediat le verificau.

Acum, iată că Stănică a ajuns, din nou, în arest.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
conduce drogat x6 ct05mke mai si vinde coca si iarba
0
0
Era si cazu !
0
0
Pe mine cand ma luati la puscarie sa ami bage baietzi bilili in gaoz?vand cocaina de 10 ani si nu am avut nicio perchezitie a**a anseamna ca sunt sifon? R******u de la mangalia ma intitulez
0
0
In constanta pe petru rarej nr 10 la etajul 1 vinde ca la fast food ducetiva o 2 femei blonda mai batrana
0
0
E plin de ,..
0
0
eu nu inteleg ,daca e "cunoscut traficant de droguri " de ce e liber ? In ASIA era deja spinzurat pentru trafic .
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369