REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PERICOL de ELECTROCUTARE la PASAJUL pietonal din zona gării! VIDEO

PERICOL de ELECTROCUTARE la PASAJUL pietonal din zona gării! VIDEO

Replica API 22 ianuarie 2021 | 00:22 1699

Pasajul pietonal subteran din apropierea gării din Constanţa reprezintă un pericol pentru trecători din pricina cablurilor electrice care atârnă în neştire din tavanul scorojit. Cu toate că s-a încercat renovarea acestuia, se pare că munca a fost de mântuială întrucât plăcile de rigips montate pe tavan au picat una câte una.

Pericol pentru trecători

Constănţenii care circulă destul de des prin zona gării au semnalat zilele trecute o altă problemă existentă în oraş. Starea precară în care se află pasajul pietonal subteran care porneşte de la gară, trece pe sub şoseaua Mangaliei şi ajunge până la bulevardul 1 Mai. Bucăţi întregi de rigips au căzut de pe tavanul pasajului, iar cablurile electrice stau “spânzurate” fără ca cineva să le ia în seamă. Nici măcar trecătorii nu conştientizează pericolul din zonă. Nici zidurile laterale nu arată mai bine, acestea fiind acoperite de tot felul de desene realizate cu grafitti.

Constănţenii se tem să nu fie atacaţi

Un constănţean a precizat pentru reporterii Replica faptul că pasajul devine impracticabil când ploua ceva mai mult. “Uneori miroase insuportabil. Când plouă ai nevoie de cizme ca să treci pe aici. Sunt şi persoane dubioase care atacă vârstnicii, copiii, luându-le cumpărăturile ori telefoanele”, a mai precizat constănţeanul.

VIDEO

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei drept trebuie reabilitat ca suntem in 2021...... Dar cine a scris articolul se vede ca nu stie care este treaba "cu curentii"......
2
0
de ce nu puneti camere de supraveghere ?
5
0
Cine draqu sare spre tavan ca sa se ...cuafeze ? Dar lampile care lipsesc , v-ati pus intrebarea unde sunt , oare unde lumineaza ele acum , mancatas !?
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108