REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

PERICOL de ELECTROCUTARE pe o stradă din COSTINEȘTI

PERICOL de ELECTROCUTARE pe o stradă din COSTINEȘTI

Replica API 31 august 2020 | 00:00 1406

Din dorința de a parca cât mai aproape de plajă, șoferii pătrund cu mașinile pe unde nici nu îți închipui. Drept urmare, pe o stradă din Costinești, un panou electric a ajuns să prezinte un adevărat pericol public întrucât a fost pe jumătate distrus de turiștii care și-au parcat mașinile în apropierea acestuia.

Pe strada din zona fostului restaurant Dacia există un panou electric ce a fost avariat. Din cauza unui vreunui șofer neatent care a lovit panoul, în prezent locul a devenit un pericol la adresa trecătorilor care speră ca autoritățile să se sesizeze într-un final pentru a remedia problema.

Cabluri și siguranțe, în mijlocul drumului

Capacul de protecție care ascundea cablurile și siguranțele conectate la electricitate a fost smuls și lăsat să zacă în drum, spun martorii, de șoferii care parchează acolo și au tot lovit panoul când efectuau manevele de parcare a autoturismelor. Nici cealaltă parte a panoului nu stă mai bine, fiind din plastic și aceasta stă să cadă riscând să lase restul componentelor în bătaia sorții. Trecătorilor le este frică să mai circule pe acea stradă pentru că se pot electrocuta. O soluție la această problemă, spun ei, este montarea de către autoritățile locale a unor piloni care să obtureze accesul mașinilor în zonă, transformând aleea într-una pietonală.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a montat panoul ala in mijlocul drumului ? Eu stiam ca astea nu se vad pe strada !
1
1
ba naspa turisti,taranoi mirlanoi,lasati dreq masinile simergetibouarilor pe jis la plaja,sint citeva sute de metri,ydioten!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218