REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PERICOL DE MOARTE pe Aurel Vlaicu! Trece trenul, NU FUNCŢIONEAZĂ BARIERA! VIDEO

PERICOL DE MOARTE pe Aurel Vlaicu! Trece trenul, NU FUNCŢIONEAZĂ BARIERA! VIDEO

Replica API 15 noiembrie 2017 | 12:20 894

Fiecare... cum îi e norocul!

Fiecare... cum îi e norocul!

Sunt bariere care pun la grea încercare nervii şoferilor! Vorbim despre barierele care sunt puse cu 20 de minute, chiar 30 înainte să treacă trenul, dar... ce te faci cu bariera care „uită” să te atenţioneze că vine un tren?! În acest caz, cum îţi e norocul! Dacă auzi la timp semnalele disperate ale conductorului de tren, bine, dacă nu... se va scrie despre tine la ştiri, de maniera: „tragedie pe calea ferată! Maşină spulberată de tren, şoferul şi pasagerii n-au mai avut nici o şansă...” şi aşa mai departe. O situaţie de acest gen a fost semnalată marţi seara, la bariera de pe bulevardul Aurel Vlaicu. Au fost şoferi care au trecut şi au scăpat teferi, dar au fost şi şoferi care au auzit că vine trenul. Din fericire – au auzit, pentru că bariera nu funcţiona!

UPDATE:

https://www.replicaonline.ro/ce-se-va-intampla-cu-bariera-care-nu-functioneaza-reactia-cfr-336173/

VIDEO(sursa: Claudia Radu, Parchez ca un bou):

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Locomotivele au un sistem prin care il avertizeaza pe conductor ca bariera sau semnalele luminoase de la urmatoarea trecere NU s-au activat. In acel moment, conductorul este OBLIGAT sa franeze. Daca totusi conductorul nu reactioneaza, trenul este franat automat. Va spun asta ca sa intelegeti ca sunt mult mai multe nereguli in acest filmulet decat faptul ca semnalele nu functioneaza. Cineva a decis sa ignore niste avertizari, sistemul de franare automata nu functioneaza, etc. Tara nimanui.. las' ca merge asa
11
1
Vreau sa fac un 4some cu domu' Dragnea, Fagadau si Taraceanu. Primii doi in genunchi sa-mi suga plua, iar cel de-al treilea sa-mi dea limbi in cru. Caut regizor.
5
0
daca murea cineva mortii erau e vina
6
4
e in caz ca nu functioneaza semnalizarea. In filmare se vede lumina alba intermitenta care il anunta pe sofer ca semnalizarea merge si ca poate trece. Criminala situatie, noroc ca trenurile merg foarte incet in zona respectiva.
10
1
ba ejti prost, sa-mi tuf una, ce cocalari si ce limbaj, mori cu ei in masina, nu tre sa te calce trenul, e destul sa le dai sa rezolve un exercitiu de gramatica din clasa a viii a
6
7
Are semn cu stop. Dar semnu acela este acolo si daca trece si daca nu trece . Nici macar luminile rosii nu se aprind . Ar trebui sa se faca ceva in situatia aceasta.
11
1
ce limbaj de baiat de baiat are domnisoara. cocalareasa
8
5
chiar e filmare din africa alba -C-ta.multumim tov.fagadau.
11
1
cisterne cu benzina praduita, hahajaha, nimeni nu stia ca trece pe acolo,hiiiiii
9
2
Are indicator acolo "Stop"
6
4
Este incredibil! Parca este o filmare din Congo nu dintr-o tara europeana
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614