REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PERICOL în județul Constanța: romii SFIDEAZĂ și umblă în grupuri hai hui VIDEO

PERICOL în județul Constanța: romii SFIDEAZĂ și umblă în grupuri hai hui VIDEO

Replica API 27 martie 2020 | 14:05 26331

Conform Ordonanței Militare nr 2/2020, se interzice aflarea în grupuri mai mari de 3 persoane, cu excepția grupurilor constituite din membrii familiei de gradul unu, doi în linia dreaptă sau colaterală. În localitatea Făurei din Constanța, lucrul acesta este ignorat cu desăvârșire de către niște locuitori de etnie romă, care nu țin contul de eventualul pericol de îmbolnăvire cu noul coronavirus, organizați fiind în grupuri de 5-6 persoane.

Conform unei filmări trimise de un cititor al ziarulul Replica, pe marginea drumului, în jurul căruțelor aferente, stau grupate cete-cete de localnici discutând probabil problemele stringente de pe ordinea de zi. Adevăratul motiv al acestor adunări se pare că este organizarea unor liniuțe între căruțe, fiecare dorind să își demonstreze caracterul aerodinamic al vehiculelor dar și viteza celor 1 sau 2 cai putere. Echipele tehnice fiecărui concurent sunt deranjate se pare de oricine ar putea să le perturbe activitățile ”sportive”, acestea manifestându-și nemulțumirea față de oricine ar dori să le ”întineze” pista pregătită pentru startul bolizilor în cursă.

Această situație se pare că treneaza de ceva timp, însă din sursele noastre, vitezomanii de ocazie au primit ce meritau, adică o binemeritată amendă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astora nu le da nimeni amenda, tot noua, astora care muncim si platim taxe ne dau astia amenzi. Curand o sa de militia amenzi ca nu ai pus cratima bine in declaratie pe propria raspundere.
1
0
Pai sa trimita Werner armata.
1
0
Unde esti tu Antonescu, Doamne ???
3
0
Toti romani sa ne unim cu furci si topore omorati ori deportati la Bug sau India la tara lor mama.ADN-ul lor de acolo se tace.Noi am ajuns o tara de prosti.
2
1
da lasatii fratilor in prostia lor, la cat de saraci sunt nu pleaca din satul lor. se vor selecta natural
2
2
nu cred ca acest izvor de civilizatie nu asculta de lagile statului rroman
2
2
aruncatorul de flacari su bobite cu naplam si faceti curatenie urgent
10
1
Puneti tiganii la munca ba pesedeilor.Din cauza voastra ni s-au urcat in cap.Sa vezi de acum tilhariii,furturi,jafuri.la pirnaie cu ei!
6
3
taiati banii dati tiganilor!pus la munca ,plantat pomi,ingrijit spatiul verde,lucrat la strazi.Au prea mult timpliber,ziuadorm si noaptea fura,fac galagie,deranjeaza fraieriicare muncesc si le platesc banii ptr trindaveala!
17
2
tziganii nu este persoane . deci au voie in stol
14
3
Istoria arata ca indiferent de vicisitudini,tiganii nu doar ca au supravietuit,dar au ramas mereu in numar destul de mare pe capul celor lalti. Nu va faceti probleme pentru ei,ci evitati legaturile cu ei! Ar fi bine ca lumea normal sa ceara imperative ca fortele de ordine sa interzica cu arma in mana intersectarea acestor forme de viata cu restul societatii. Ei oricum nu se conformeaza la nimic,dar nici nu crapa usor. Ca se imbolnavesc intre ei se bat,e treaba lor,ei tot vor rezosta mai mult decat restul. Lasa-tii in pace,doar sa nu li se permita deloc apropierea de restul oamenilor .
7
4
Foarte simplu! Cineva sa sune la 112! Armata si Jandarmeria sa intervina! De aia au fost dotati cu tunuri cu apa , gaze si bastoane! Daca nu tine asa... cu ceva mai dur si mai rece!
6
2
Se organizeaza pentru ciordeala sau pentru ajutor social taraturile societatii
10
2
Dati-le tot de-a moaca si case si bani. Sa nu aiba alta treaba decat sa se inmulteasca.
14
2
Le este frica pt ca ii au la mana. Amenzi pt parcari neregulamentare oe str pietii nu s au dat de cand au pus indicatoarele. Azi se plimbau iar ca pe blv mamaia, ieri la fel. Degeaba s a ajuns in presa, degeaba au postat localnicii pt ca nu se iau masuri. De de infectat cand? In alte comune se poate, la noi nu. Chiar nu au frica nici macar pt ei. Amr 3 luni
11
2
Este f simplu autoritatilor le este frica de ei, singura cale mobilizarea populatiei!
14
1
Abia acum i ati vazut? Acum o sapt cand au venit cu autocarele nu i ati vazut cum umblau la Profi si magaru. Nu a luat nimeni atitudine si i-a lasat de capul lor. De unde izolare si amenzi! De ce nu ii verifica nimeni? Toti localnicii sunt revoltati, dar nimeni nu face nimic. O sa ne imblonaveasca si pe noi. Este imposibil ca macar unul dintre ei sa nu aiba.vai de soarta noastra si de conducerea comunei...tarii. Nu ne mai facem bine niciodata... ne o meritam cu varf si indesat
15
2
Ciorumbeii astia cand vor suna la 112 , sa ii trateze cu gaz sarin
14
1
Cred ca hitler se invarte in mormant ca burghiul de bormasina!
16
1
votantii mei
9
1
ce relevant in filmarea asta!?rusine!!!
3
4
Virgil Stoian
0
1
Ma pus politia odata martor la o amenda cat doua salari dale mele data lu unu din Faurei cu caruta si la ce folos
2
1
pune mitraliera pe ei da-le la gioale dar la politie le este frica de ei
18
2
asta emomentul sa scapam de tigani... bagati covid 19 pe ei !
29
2
Pune politia pe ei sa-i amendeze,apoi le apresti din ajutor social.asa faci venituri la buget di pui si ciorile in par.
21
2
Pe ciorile borate le poti educa doar cu aruncatorul de flacari.
34
3
Bagati i la puscarie fmm de infectii scursuri ale societatii care ne au facut de ras peste tot in lume.Moarte ciorilor
28
2
Acest video este de acum doi ani!
7
10
Merita ceea ce este mai greu! Nu toti, dar majoritatea sunt infractori si orice am face nu o sa reusim sa ai reabilitam. Fapt pentru care trebuiesc exterminati!
25
2
Incepuse unu cu mustata in cel de-al II-lea RB o lucrare cu simt de raspundere dar s-au gasit aliatii sa strice lucrarea Domnului!
31
1
In perioada asta trebuie sa ne spalam des pe maini,deci e nevoie de sapun.La sapun cu toate ciorile!
31
4
.... PNL egal PSD. Scuze, credeam ca asta se stie.
25
6
Bai , asta cu PSD, mai spune de peleii tai ca omoara mii de oameni, ca infesteaza medici care nu au primit echipamente, asta e mult mai imp. decat inmultirea tiganilor. De ce ba nu-i spui lui Iohanis si Orban sa dea lege ca rromii sa faca cate 1-2 puradei sau sa le taie alocatiile. Au toata puterea posibila din ROM., presedintie, Guvern, Justitie, Serviciile de informatii. Ce mai stati, hai odata ,faceti ceva. Au trecut 5 luni.
13
6
La impuiat "defavorizatii", PSD are toate meritele. Au dat bani cu nemiluita, gratis fara conditii pentru copii in loc sa le reduca impozitele celor care au copii dar aveau un loc de munca. Acum scapa cine e mai tare. Pe moment se pare ca sunt mai antrenati. Sa vedem cat rezista plebea la furturi si talharii. Gulerelor albe le-a facut fata cu succes. De ce ar fi altfel in noile conditii?
9
6
Somaicarez ?...Catacsar comuna ando Cuza Voda...mi se rupe salamul sunt bulibasa si doneze o casa lui Johannis ca este sarac cu duhul nu are decat 6 case ciordite.
19
3
Tot asa umbla si in Ovidiu, dar nu pe centru unde circula din cand in cand politia, pe strazile secundare e jale!
27
2
Puneti armata pe ei
31
1
Iusein Ecrem zis cara organizeaza barbut da bani cu camata dece nu ia politia masuri sa stie si fisu e complicat iusein selcin dar poltia Baneasa nu ia masuri,poltia vine discuta si pleaca si spune iara leam dat mita .
13
1
Tiganii se organizeaza. Pentru inceput vor sparge magazinele de la marginea oraselor pentru tigari si alcool. Apoi avanseaza catre oras. Aici este prada.
37
1
Au organizator iusein ecrem zis cara camatar de profesie poltia stie sa ia masuri e grup infractional
14
2
Trimite dracu'armata,ca astia nu inteleg de vorba buna si o gramada sunt veniti de curand!du-te si stai intre ei,ca 's fratii tai,asa ai zis!
39
5
Sa le taiem mainile la ciori daca vor ajutor ca sa nu munceasca. URATA NATIE!
36
2
Florin.amendati si luate ajutoarele sociale
30
3
Tancurile pe ei.
34
2
Bataie cu parul la necivilizatii astia. Ca ne omoara pe toti niste cacati nespalati si inculti. Stau in cs sa se dea ei pe strada. Armata sa i stranga si luati la bataie. Ai draq , vor sa traiasca au fugit din eeat si ne inpuiesc si pe noi
44
2
jiji, Faurei este un sat ce apartine administrativ teritorial de localitatea Baneasa, jud.Consanta. Mai mult ca sigur ca sunt si alte judete din tara noastra care au loc.Faurei.
29
1
Faurei in Constanta ?Stiam ca e in jud Braila.
15
9
O gripa aviara, doar pe zburatoarele astea, nu iese pe piata! Sau sa le loveasca un virus, unu din ala lichid, inflamabil, bagat in sticla cu fitil!
27
6
Unde e armata?ei de ce nu stau in case?
34
1
sunt himmler si va astept dragi romi inapoi in germania dupa ce trece covid-ul,aveti garantate locuri de cazare full option la treblinka ,sobibor,auschwitz,belzec,chelmno..veniti ,va astept,o sa ne distram de minune.
34
4
este situatie de urgenta!!! moarte tiganilor din SRI, SIE, Politie, Jandarmerie, deconcentrate si clanuri interlope!
37
6
Am vazut ieri la Acces direc ca in Cobadain nui e politie Sunt niste corupti care sunt mana in mana cu borfasii
31
2
Nu au ce sa le mai faca la astia nimic
17
5
Au venit de afara de la cersit nu mai erau oameni pe strazi sa cerseasca si au venit in romania toate gunoaiele sa vezi furturi acum aici
40
5
Veniti la Cobadin,nu avem politie sau jandarmi e punct turistic la noi.pana cand nu va tarziu.primaria doarme.
34
4
Veniti la Ostrovit sa vedeti cum sunt oameni dusi acasa
18
5
Adica sa ii mai inputineze ca prea sau inmultit ca paraziti . De fapt sunt paraziti . LUAVAR COVIT 19 ZBURATOARELOR . Poate scapa lumea de voi ca prea ati intunecat ceru .
51
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614