REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Pericol în trafic! Circulă pe interzis și intră neregulamentar în sensul giratoriu. Video

Pericol în trafic! Circulă pe interzis și intră neregulamentar în sensul giratoriu. Video

Ana Maria LIPAN 31 martie 2023 | 00:00 7852

Inconștienta nu are limite! Mai mulți șoferi pun în pericol viața celorlalți participanți la trafic, ignorând reguli cruciale de circulație. În zona variantei din apropierea orașului Ovidiu, cu direcția de mers spre localitatea Nazarcea, iresponsabilii își forțează zilnic norocul și circulă pe contrasens. Ba chiar mai mult, faptul că aceștia nu se încadrează și parcurg în mod incorect sensul giratoriu poate cauza o adevărată tragedie. Un astfel de caz a fost surprins și zilele acestea pe tronsonul de drum, imaginile fiind imortalizate de un alt participant la trafic.

Pericol in trafic! Circula pe interzis si intra neregulamentar in sensul giratoriu. Video
Sentimentul de invincibilitate și inconștiența unor șoferi pot reprezenta un adevărat pericol pentru ceilalți participanți la trafic. Făcând abstracție de regulile de circulație, aceștia s-au făcut stăpâni pe șosele și conduc după bunul plac, fără să se gândească la repercusiunile tragice pe care acțiunile lor le pot produce.

În zona variantei din apropierea orașului Ovidiu, cu direcția de mers spre localitatea Nazarcea, mai mulți șoferi au fost surprinși încălcând reguli fundamentale de circulație și siguranță rutieră. Circulau pe contrasens, alegând să încalce legea pentru a câștiga câteva minute. De asemenea, staționarea lor, înainte de a reintra în trafic, afectează vizibilitatea celorlalți șoferi. În continuare, unul din șoferi a intrat, pe contrasens, în sensul giratoriu. Evenimentul a avut loc zilele trecute pe tronsonul de drum.

Pericol in trafic! Circula pe interzis si intra neregulamentar in sensul giratoriu. Video
Astfel de situații sunt des întâlnite în acea zonă, acest tip de comportament fiind unul frecvent, spre indignarea altor zeci de șoferi. Celor ce se cred mai presus de lege le reamintim că elementul prioritar în trafic este siguranța, atât a propriei persoane, cât și a celorlalți cetățeni.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa vedeți cum parchează..
1
0
SA II IA PERMISUL...DEFINITIV
1
1
Camere video in intersectii si sensuri giratorii mari si gata s-ar rezolvat.
4
0
Si pe Ferdinand la intersesctia de la Fantasio fac aia stinga spre gara desi e interzis .Uneori se mai si pocnesc .
6
0
Ar trebui sa vedem politia rutieră pe străzile orașului, unde sunt încălcări grave,trecerea peste linia continuă pentru a lua viraj, stânga, întoarcerea în zone nepermise,viteza mare,zgomote infernale,prin modificarea evacuării autoturismelor,motocicletelor,depășirii periculoase,întrare pe interzis pe străzile cu sens unic.Vezi Dezrobirii,Solidaritatii etc. unde nu am văzut acțiuni ale poliției rutiere de ani de zile,în special de la Brătianu spre Institutul de marină. Numai spun ca nu a ora prioritate mașinilor speciale în acțiune.
10
1
Este mult mai ușor sa comentezi, sa dai bine, mai ales pe on line, sa faci pe dreptul și importantul decât sa cauți realitatea. Întârzierea este de ordinul zecilor de minute în zonă și în acel interval orar. Dacă ai un orar și vrei să-l respecți, nu trebuie, pentru că traficul este perfect și fără blocaje totul este minunat, ai variante la alegere, multe. Ce-ți trebuie să te apuce în acel moment urgenta. Na-i de lucru? Totul este perfect, nu avem probleme cu așa ceva. Stai în trafic 30-40 de minute să parcurgi 100 de metri ca asa vrei tu cine te pune sa te întorci sau sa te duci la serviciu la ora aia, trebuie să stai liniștit sa nu faci mai nimic și totul este ideal. Nu cred că cei care risca asa o fac din teribilism sau inconștiență, dar e bine, am mai scris un articol și ma numesc jurnalist.
3
15
DECI,pentru a mi ocupa mintea cu ce nu era RIGHT,
1
9

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369