REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

PERICOL pe drumurile din Constanța: s-a băgat cu 'Merțanu' și a frânat! VIDEO

PERICOL pe drumurile din Constanța: s-a băgat cu 'Merțanu' și a frânat! VIDEO

Replica API 13 februarie 2020 | 00:00 516

Are Mercedes și crede că face legea pe șosea. Este vorba despre un sofer din Constanța, care era cât pe ce să provoace un accident. Acesta a pătruns pe banda 1 de mers, ajungând în fața altui șofer, punând frână brusc. Evenimentul s-a produs în cursul serii de miercuri, 12 februarie.

Șoferul care făcea legea pe bulevard a fost surprins cu o camera de bord si ”postat” pe ”archez ca un bo”. În imagini, se poate observa cu teribilistul o ia la goană pe bulevard, depășind alte autoturisme.

Video:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel cu Mercedesul este un retardat care se crede zmeu. Cel care a filmat este un mutalau care n-a auzit de banda 1. Comentariile sunt de prisos!
3
3
Ala are contract cu primaria si face bani din bani publici si are bani si se crede rege in ct
2
0
Cata prostie ....si cand te gandesti ca unii au permis ...te doare mintea ..eu am vazut toata faza ...cel cu mercedesu' a facut zig zag incontinuu si dadea flashuri la toti sa se dea la o parte la fel cum se vede si la sfarsitul filmarii fara niciun fel de semnalizare .
2
0
daca militia vrea inregistrarea sa o ceara pe toata si sa se uite mai in urma ca s-au sicanat de la bariera doi capsomani prosti si idioti e un impuls al celor cu camera sa provoace alti soferi ptr a avea material de pus pe net dar bineintels taiat convenabil
2
1
Apropo atentie si la o D -mna sofer care conduce o masina cu nr B-23 NAV.
0
1
La musata armana! Beeeee De la muls in mercedes! Traiasca oaia romaneasca! Beeee
6
1
L-o fi luat cu 1000 euro si face pe zmeul soselelor, un prost. Camera nu trebuie sa ne lipseasca de pe bord.
10
1
Ce satisfactie pe boii cu camera pe.bord sa posteze si ei ceva pe fb. De ce nu va vedeti de borsul vostru ...oligofrenilor
1
16
Nu are importanta ce masina are. Se vede clar din filmare ca a fost deranjat ca nu s a dat imediat la o parte masina din fata lui. Educatie de cocalar. E clara sicanarea in trafic. Politia ar trebui sa se sesizeze.
9
1
daca sunteti tampiti si pastrati 15 metri fata de masina din fata pt ce va suparati ? a fost o devansare , tu-va-n gura de prosti . Urla frustrarea in voi de prapaditi
2
13
prostan cu mertan.
10
2
daca boul facea asta in elvetia, ramanea fara caruta si carnet si muncea pana la adanci batraneti sa plateasca amenda.
23
3
MAESTRE, EU SUNT MAI FRAIER SI NU CUNOSC, IMI POTI SPUNE CARE ESTE DISTANTA REGULAMENTARA IN MERS... LA CATI METRI ESTE STABILITA PRIN LEGE. DAR TU POSTEZI, SA SE VADA CAT ESTI DE BOU.
3
21
L-am mai vazut in trafic , buricul pamantului.....pana al linisteste unul intr-o zi , orice Nas isi are Nasul...
18
0
Din pacate sunt foarte multi cei ce nu semnalizeaza intentia de a depasi sau de a schimba banda,se baga in fata porceste,isi inchipuie ca sunt tari dar de fapt sunt niste scarbosenii periculoase. Sunt foarte putini soferi ce merita sa fie numiti asa. Interesant ca aceiasi cretini care conduc cat se poate de prost,de dement ,cand se afla in strainatate se mai potolesc. Da,avem nevoie de amenzi mari de tot si de fermitate,rapiditate in aplicarea legilor circulatiei. Avem nevoie si de drumuri,insa asta la noi deja e SF.
18
0
tirtanimea cu mert n-a aflat inca mersul in sens giratoriu,nu te incadrezi pe banda stinga ca sa mergi la dreapta si nu vii din dreapta in sens ca sa mergi la stinga,nu stai ca bouarul cu faza mare in stationare,pe contrasens iar pe ceata mergi cu luminile stinse,semnalizezi inainte de a o lua la stinga,dreapta sau opri ca un apis,etc,etc. Dar ei nu stiu sa scrie,citeasca,de inteles ce mai vreti?
19
0
trebuia sa-l loveasca si apoi sa trimita inregistrarea la asigurator! E plin youtube-ul cu din astea - brake check insurance scam si fraierii si-o iau!
12
0
la cati posteaza aici si cred ca toti au permis incep sa cred ca spaga e motivul lor. ala cu mertanul se baga ca e smecher pentru ca nu se da ala la o parte, dar se vede ca banda cealalta e ocupate iar cel care filmeaza e in coloana si nu poate mari viteza ba mai mult pastreaza si o distanta regulamentara, si e si linie continua, bizonul are mertan si e smecher ca multi altii in cta, asteptam camerele in oras si folosirea lor corecta , nu amendarea pe spranceana!!!
19
2
Niste jigodii de oameni. e trei ori am patit-o la fel.
18
1
sa vada cat de prost e. Daca avea sange in instalatie lasa nitel mertanul sa se departeze, apoi o calca, il prindea si intra in el cu acceleratia la podea, sa-l arunce pe contrasens la o frontala.
4
22
filmarea e de o calitate acceptabila; numarul se vede; politia rutiera se autosesizeaza sau daca nu a fost cu pagube...
18
4
Cel de pe banda 2 care a filmat mai mult incurca traficul.... si il luase brusc graba sa se tina dupa Mercedes. Nu inteleg astfel de tarani prosti in trafic!!!
17
24
Nimic nou sub soare. Mersul de constanta. La semafoare se incadreaza pe banda de langa axul drumului cea obligatorie pt la stanga si ei merg inainte, la fel in unele intersectii si pt dreaata, fara semnalizare ca este optional pt unii. Suntem obisnuiti cu astfel de manevre. Replica de birou. Poate si ceva munca de teren ?!
19
7
Are obsesie sa depaseasca doar pe linie continua.
18
1
Ori esti prost rau,ori esti unul care nu are carnet ...din cate stiu eu ,nu se depaseste pe pod!!!!!!!!dupa cum bine poti vedea ,e si linie continua ...multi "destepti" are Constanta asta ...mai bine va intoarceti la oi de unde ati venit
28
3
Nu vedeti ca ala cu camera merge cu 20 km la ora pe banda a adoua?
19
21
Bai jurnalistule,ala cu mertsanu' s-a bagat intre aia doi....AIA inseamna la tine ca "face legea"!?unde plm ai invat expresia?la scoala ajutatoare de jurnalisti?!
10
33
La UPU e deschis non-stop
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272