REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
16.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

PERICOL PUBLIC la TUZLA: NU ȘTIM ce să mai FACEM!

PERICOL PUBLIC la TUZLA: NU ȘTIM ce să mai FACEM!

Replica API 15 decembrie 2020 | 00:04 3311

Instanța a decis internarea provizorie a unui bărbat, fiind vorba despre Zvenca Tomis, care, potrivit oamenilor din localitatea Tuzla, inclusiv a primarului Reșit Taner, reprezintă un pericol public. Ultima dată, în septembrie, acesta și-a dat foc la casă.

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. În temeiul art. 247 din Codul de procedură penală raportat la art. 248 alin. (9) din Codul de procedură penală dispune internarea medicală provizorie a suspectului Zvenca Tomis, într-o unitate specializată de asistenţă medicală, până la însănătoşire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea măsurii”, a decis Judecătoria Mangalia pe 26.11.2020. Cum decizia nu a fost definitivă, Zvenca a depus contestație, ce i-a fost respinsă pe 11.12.2020.

Printre ultimele “isprave” ale lui Zvenca Tomis se numără și cea din septembrie, atunci când a dat foc locuinței sale din Tuzla, situată pe strada Teilor. Ulterior, bărbatul a sărit la bătaie, supărat că vecinii se strânseseră pe stradă. Însă, potrivit locuitorilor din Tuzla, bărbatul reprezintă un real pericol public, în sensul că sare la bătaie pe stradă, are mereu la el obiecte ascuțite și își tot dă foc la casă, acolo unde locuiește cu tatăl său. Oamenii spun că nu știu ce să mai facă.

”Reprezintă un real pericol public. Am făcut demersuri, a fost internat de mai multe ori în instituții specializate, dar este externat la un moment dat. Probabil că așa se va întâmpla și acum. Locuiește cu tatăl său, nu are nici un venit, este cunoscut cu probleme”, a declarat, pentru ”Replica”, Reșit Taner, primarul din Tuzla.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nimic mai simplu. Du-te la fagabou si mazare.
0
0
mai da-va-n plm de analfabeti buni de nimic in viata. paraziti si pierzatori. gunoaielor.
0
1
ptr urgent vezi ca vili da la m... si e platit vezi poate ai trebuie asitenta medicala sa nu ramaie cocosat
0
0
cel fara apa calda ! PONTA joaca golf pe undeva ! gaseste-l si rupe-i crosa ! a stat x ani la putere ! A ... Vedeti ,drag concetatean, DRAGNEA ARE COVID! Dar pe Dl.FAGADAU se poate sa-L gasiti pentru un punct de vedere! Comentariul meu este exact pe subiectul din TUZLA,LA FEL CA CEL CU APA CALDA!!! SIC.
3
1
NU AVEM APA APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII - TOATA ZONA CASA CASATORIILOR ARE APA SI CALDURA CU PORTIA 2 ZILE DA 2 NU! NU MAI SUPORT
3
2
CUM DE AU SCAPAT DE PUSCARIE CARUTASI NESPALATI SIFOANE ORIDANARE O SA ARDETI CA SOBOLANI !!!
4
0
Si o ancheta sociala la fam Vili Aldea sa vedeti cum creste un minor fara ca parintii sa lucreze ...si asta este o problema urgenta
3
0
Tanere lasa vrajeala pericol public ptr localitate sunteti voi de la conducerea localitatile, gropile din Tuzla ,noroiul si mizeria de pe strazi ,clinica aia inceputa de micu care in campania ta a ajuns dinspensar pe hartie ca asa va ramane in stadiul de groapa, astea sunt pericole mai mari ptr Tuzla
6
2
LA Socola cu el, dus cu sacu-n cap, sa nu vada unde-l duce.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407