REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

PERICOL PUBLIC! Un tânăr din Constanța DĂ în CAP oamenilor pentru a-și cumpăra ETNOBOTANICE!

PERICOL PUBLIC! Un tânăr din Constanța DĂ în CAP oamenilor pentru a-și cumpăra ETNOBOTANICE!

Replica API 31 decembrie 2018 | 02:22 442

Un tânăr din Constanța este considerat pericol public. Nici bine nu a împlinit 18 ani și deja a săvârșit mai multe infracțiuni, fiind vorba de fapte cu violență. Mai exact, pentru a face rost de bani pentru etnobotanice, el este în stare să dea în cap la oameni. Ceea ce a și făcut. De mai multe ori. Acum riscă să stea închis circa 2 ani și 6 luni.

Pe 7 septembrie a.c., un tânăr a fost acostat de un individ care fugea și care, în momentul în care a ajuns în dreptul său, i-a smuls telefonul mobil din mână, un Samsung Galaxy S8. Totul s-a petrecut în zona magazinului Tomis Mall. Persoana vătămată a declarat că a fugit după hoț, dar nu a reușit să-l prindă. Acesta a declarat că-l știe din vedere și că i se spune Ferdi. Oamenii legii l-au depistat pe făptaș imediat, el fiind recunoscut de către victimă după planșele fotografice. Apoi, la data de 23.10.2018, o persoană a sesizat organele de poliție cu privire la faptul că în seara zilei de 22.10.2018, orele 21:00, în timp ce se afla în apropierea Bisericii Adormirea Maicii Domnului, prin exercitarea de violențe, a fost deposedată de suma de 100 de lei, de către inculpatul I.F., creându-se un prejudiciu în valoare de 100 lei și provocându-i-se leziuni traumatice vizibile. Mai exact, victima susține că, în zonă a venit agresorul, pe care îl cunoaște de mai mult timp, din vedere. Persoana vătămată arată faptul că acesta i s-a adresat, solicitându-i o țigară, iar aceasta nu a răspuns solicitării. Din această cauză, l-a apucat cu mâna de gât, l-a strâns, după care i-a introdus mâna în buzunarul drept al gecii cu care era îmbrăcat de unde i-a sustras o bancnotă de 100 de lei.În continuare, potrivit rolii.ro, victima a relatat că a început să strige după ajutor și să-i spună agresorului să-i remită suma de bani, moment în care acesta a apucat-o din nou de gât, a strâns-o puternic și i-a aplicat lovituri cu pumnii în zona maxilarului. La urmărirea penală, inculpatul a recunoscut comiterea faptelor, arătând ca banii obținuți din săvârșirea infracțiunilor i-a cheltuit pe mâncare și etnobotanice. Instanța a ținut cont de faptul că, potrivit rolii.ro, inculpatul are vârsta de 18 ani, consumator de etnobotanice , nu are ocupație și nici loc de muncă, a abandonat școala. În referatul de evaluare se arată că inculpatul prezintă o conduită infracțională precoce, cu tendințe de agravare și dezvoltare a unui pattern vizând procurarea de bani prin mijloace ilicite. Astfel i s-a aplicat măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenție , pe o perioadă de 2 ani și 6 luni. Decizia încă nu este definitivă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CONSTANTA ESTE PLINA DE VANZATORI CARE VAND ETNOBOTANICE . POLITISTI SI JANRAMI II PRIND DOAR PE CEI CARE FUMEAZA ETNOBOTANICE DAR PE CEI CARE VAND NU . CEI CARE VAND SAU SMECHERIT . PUN COPII SA VANDA PENTRU CA LEGISLATIA NU POATE SA-I CONDAMNE . DAR DE DE NU SE DA O LEGE PRIN CARE DACA UN COPIL VINDE DROGURI SA NU FIE LUAT DE LA ACEA FAMILIE . SI UITE SAU SA GASEASCA O METODA PRIN CARE ACESTI NEMERNICI CARE VAND DROGURI SA FIE ARESTATI SI INCARCERATI . CHIAR NU SE GASESTE O SOLUTIE , CHIAR TREBUIE SA SE DISTRUGA MII DE TINERI PANA LE VINA MINTEA LA CAP CELOR CARE AR TREBUII SA FACA CEVA .
2
0
va va calauzi spre noi culmi ale progresului si civilizatiei.uraaaa
0
3
Acestui individ si altor asemenea le-ar trebui administrata o corectie ca pe vremea impuscatului, adica bataie la talpi si la palme cu bulanu pana ajunge sa mearga de-a busilea. Nu trebuie lovit in cap sau in organele interne, sa-i acordam o sansa sa se reabiliteze. Daca organele abilitate nu o fac, atunci oare de ce doarme opinia publica?
3
0
noastre foarte multe si foarte secrete din cauza corora ajuns toate prafurile, pastilele si cacaturile alea de etnobotanice!!! Am zis! Muie lor!
3
0
ar trebui ca in filipine rezolvata situatia.
4
0
Citeam de uana zi un raport a politiei din Constanta precum ca ar fi scazut infractionalitatea . Minciuni gogonate . Acesti tineri care comit infractiuni pentru asi procura giointu sunt vinovati . DAR VINOVATI SUNT POLITISTI PENTRU CA AU LASAT SAU AU INCHIS OCHI LA CEI CARE VAND ETNOBOTANICE . PESTE TOT IN CT SE VAND ETNOBOTANICE . PE MIRCEA , PE CANTEMIR PE LABIRINT , PE ATELIERELOR PE BULEVARDU MAMAI . DACA EU STIU , POLITISTI DE CE NU STIU SI SA II PRINDA ?
9
1
A se introduce pedeapsa cu moartea pentru trafic de droguri si de persoane. pare inuman,insa de fapt este perfect legitim pentru apararea civilizatiei. Vrei sa traiesti,respecti ce respecta si oamenii cinstiti,e simplu.Daca nu,atunci sa fie introdus dreptul total la autoaparare,adica sa putem ucide lejer hotii,talharii,violatorii,sa putem organiza potere civile pentru spanzurarea banditilor capturati si politia sa manance seminte pe banca,judecatorii sa se bese de data asta lejer in pantaloni. Nu se poate,platim bani cu carutele cui? Cine dracu ne apara de banditi?
9
0
La puscarie in gatu masii
7
0
Acest Ferdi este locatar al vestitului cartier Henri Coanda si isi face veacul prin zona centrala.
10
0
un individ si-n CERNAVODA..se numeste LAZAR...drogatu...locuieste in cartierul I.D.CHIRESCU...mai nou este si conducator auto....zilnic isi face veacul in fata magazinului NAN...si cerseste bani pentru...DROGURI...iar mamicuta lui se da...mare scula...la bascula...cum sunt parintii,asa sunt si copiii lor...drogati...
11
1
Papacostea Alexandru si a facut stoc de cocaina si de pastile pentru cluburi de revelion e un mare traficant si un tip tare periculos din cauza drogurilor care le ia violeaza liceence
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212