REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

PERICOL! Un STÂLP poate să CADĂ oricând peste OAMENI

PERICOL! Un STÂLP poate să CADĂ oricând peste OAMENI

Replica API 11 iunie 2020 | 00:00 1565

Un cititor al cotidianului Replica ne-a adus la cunoștință faptul că un stâlp montat pe strada Pinului, din orașul Năvodari, reprezintă un pericol pentru locuitori. Potrivit acestuia, stâlpul prezintă un risc de cădere, fiind montat pe pământul aflat deasupra cablurilor electrice subterane.

Click pe imagine!

Mai mulți năvodăreni au anunțat Poliția Locală din localitate, care s-a deplasat la fața locului imediat. Polițiștii locali au chemat disciplina în construcții, însă firmei în cauză nu i s-a solicitat nicio autorizație. Problema nu a fost rezolvată nici până în prezent.

Click pe imagine!

În aceste condiții, năvodărenii spun că există riscul ca în urma unui vânt mai puternic, acesta să cadă pe mașinile parcate regulamentar în zonă sau, mai rău, pe copiii care se joacă zilnic pe stradă.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exact acolo sunt cablurile pentru toate casele din zona. Ma mir ca proprietarii nu l-au taiat sau distrus. Toti muistii fac ce vor pe strazile din oras pentru ca alti muisti, cei de la primarie sug pola in loc sa faca ceva. Toate strazile din zona sunt neasfaltate. Mu ie PSde
1
0
Domne da e normal ? Lasati lumea sa fie informata cum este normal, eu fac studiile rutiere si dau solutiile dorite, : exemplu pe Unirii si adiacente, poate merge si la Navodari.
0
0
Care stalp ? Niste hateri, vecini care se plictisesc in casa.
0
0
Ziar de incompetenti ... Informatii neverificate
0
0
Daca pe strada aia nu trec demnitari,atunci nu e necesar sa se faca nimic cu stalpul ala. Viata altora in afara de oficialitati nu este importanta,asa cum demonstreaza tot ce se intampla in jurul nostru.
1
0
Deci politia locala au spus ca asta este treaba alora de la didciplina in constructi si i-au chematdar astia nu i-a cerut firmei care a"plantat"stalpul ala acolo nici un fel de autorizatie,adica disciplina in constrctii cunoaste situatia si"a luat masuri". Cam multe vreti si voi ma Navodrenilor cu sesizarile astea cu carater preventiv voi nu stiati ca in Romania pana nu moare cineva nu se ia nici o masura?.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108