REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PERICOLE pe DRUMURILE din Constanța! ALCOOLEMII MARI la VOLAN și ACCIDENTE RUTIERE!

PERICOLE pe DRUMURILE din Constanța! ALCOOLEMII MARI la VOLAN și ACCIDENTE RUTIERE!

Replica API 14 ianuarie 2020 | 02:14 313

Polițiștii din cadrul Secției 2, la data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 11.30, au depistat un bărbat, de 34 de ani, în timp ce a condus un autoturism, pe strada Semănătorului din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

La aceeași dată, în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, de 37 de ani, în timp ce a condus un autoturism, pe DJ 391 B, în apropierea intersecției cu DN 39, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. De asemenea, pe 11 ianuarie a.c., în jurul orei 00:30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, pe raza localității Costinești, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Tot pe 11 ianuarie a.c., în jurul orei 06:50, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Năvodari din orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală ușoară a acestuia. La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 16:20, polițiști din cadrul Secției 4 au depistat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I. C. Brătianu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În continuare, în jurul orei 22:00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe DN 22, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru perioada în curs.În jurul orei 21:15, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au depistat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Tineretului din stațiune, având aplicate plăcuțe cu numere provizorii de circulație expirate. Apoi, în jurul orei 23:00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au depistat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Valu lui Traian, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. În jurul orei 23:15, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Topraisar, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauze au fost întocmite dosare penale.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cred ca ar trebui sa ne uitam cum procedeaza tarile dezvoltate in privinta asta nu talibanii extremisti
0
0
Din pacate cei ce conduc matoi nu crapa ,ci omoara alti oameni nevinovati. Pentru Dumnezeu,ar fi foarte bine ca aceia care se urca cu bautura-n bot la volan sa aiba permisul luat pe viata ,in afara de amenzile sau alte pedepse. Bei,nu conduci. Ai baut si conduci,inseamna ca te pisi pe viata celorlalti,ori in cazul asta de ce sa mai ai voie sa conduci? Mergi la crasma si bea,lasa-i pe altii sa circule linistiti.
1
0
Pt nu sunt, valorile erau in etilotest insa in sange cel putin se dubleaza
1
1
Trebuie neaparat , pedeapsa prin impuscare , fata de cei care conduc beti , drogati sau baga viteza in oras ?? S-a ajuns la o scarba generala , fata de anormalitatea acestui oras . Bunu simt trebuie sa-l avem in sange , ca individ ...nu ti-l da primaria , tu il ai ca om . In fine , unii deja cred ca rad , la maxim , din ceea ce zic . Succes !
7
3
CE MA DACA AM BEUT PATRU STICLE CU OTET LA JUMATE ,,,CE , E MULT.
3
4
Daca betivii, drogatii, golanii, interlopii, cefele groase s-ar sfarteca intre ei, ar fi perfect. Cine n-ar vrea sa scape de ipocheni.
7
0
Ia nu va mai luati de olimpicii nostrii.
7
0
Au trecut sarbatorile de iarna. Lasati alcoolul si circulati cum trebuie pe sosele. Nu am chef sa ma aleg cu un picior sau o mana rupta din cauza voastra.
7
2
chiar asa de mari alcolemiile. ce e aia 0,77 sau 0.94 .amatori.trebe macar 1 1 si ceva. asta face diferenta intre baieti si barbatzi
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614