REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Persoane din STAFF-UL lui Cristian RADU ar fi participat la campanie deși aveau COVID-19

Persoane din STAFF-UL lui Cristian RADU ar fi participat la campanie deși aveau COVID-19

Replica API 30 septembrie 2020 | 00:10 3119

Mohammad Murad, candidatul independent la Primăria Mangalia, a cerut anularea alegerilor și reluarea acestora, din pricina mai multor scandaluri și evenimente care ar fi avut loc la scrutinul de duminică. Unul dintre cele mai grave aspecte sesizate a fost că patru persoane din staff-ul primarului Cristian Radu au fost confirmate cu COVID-19, dar au continuat campania electorală, deși știau că reprezintă un risc la adresa sănătății oamenilor.

Este vorba de patru persoane care s-au întâlnit cu mii de oameni pe străzile munipiului Mangalia, în campania electorală. Oficialii DSP au confirmat telefonic pentru DCNews faptul că cele patru persoane au fost confirmate cu COVID-19. Din informațiile primite reiese că una dintre cele patru a fost confirmată marți, 29 septembrie, iar celelalte trei au fost confirmate, pe rând, în 25, 26, 27 septembrie.

Potrivit altor surse, cele patru persoane ar fi fost depistate pozitiv încă de miercuri, 23 septembrie și că ar fi refuzat internarea și ar fi ascuns diagnosticul. Una dintre aceste persoane a fost și membră în Biroul Electoral de municipiu. Cristian Radu, primarul din Mangalia, nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere în legătură cu această situație.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fostul primar si fost deputat este un cancer pentru oras,de acolo vin toate incrancenarile
10
2
in fata fotografiei gibonului
4
3
Cele 4 persoane sa suporte rigorile legii iar mangaliotii frustrtati de infrangerea lui Murad si triumful lui Radu sa se mai gandeasca de mai multe ori cand isi aleg candidatii, tot cu fete palide si expirate iar in disperare de cauza au apelat la un venetic . Deci rezultatul este absolut firesc pentru startegia defectuoasa a opozantilor lui Radu C. Va ramane sansa boicotului in sedintele Consiliului local ca sa ne scarbiti dea binelea si unii si altii.Cu aceleasi personaje liberale, pesediste ori oportuniste de ultima ora, Mangalia va bate pasul tot pe loc pe loc, pe loc, timp de 4 ani.Pacat
10
2
Inseamna ca si Bozolan are Covid, pt ca a facut parte din Satff ul lui Cristian Radu . Atentie ! DSP recomanda sa nu mai mancati mici vanduti de Bozolan din rulota duminica la targ pt ca puteti lua covid de la Bozolan .
8
1
Am inteles, ai lui Radu aveau covid, dar ceilalti ce au avut ? LIMBRICI sa candideze iar si sa piarda o caruta de bani ? Il inteleg pe iorgu ca s-a saturat sa tot cheltuie de si-a bagat tovanga in fata sa mai cheltue si el.
6
3
Replica, pentru maine ce articol v-a comandat si v-a platit Murad? Pentru ca ne-ati invatat, zilnic, cu articole comandate de el.
10
6
Murad este cinstit, precum pretinde, si nu are nimic de ascuns, de ce sunt oprite comentariile de la toate articolele despre el? Ca sa nu mai amintim faptul ca, dintre toti candidatii la primaria Mangalia, doar el si Iorgus au aparut cu interviuri in Replica. Iar Murad sa nu ne mai subestimeze inteligenta si sa pozeze in neprihanit.Sa-si vada de dosarele lui penale si de datoriile pe care le are la furnizori.Apropo, Replica de ce nu a scris, ca toate celelalte ziare, despre masina plina cu bani, depistata de politisti, duminica, in trafic, si care apartine firmei lui Murad?
13
3
Unul dintre Covizii lui Radu Cristian este Broasca, zis Biba, patronul de la firma de publicitate a piticului porno. Dar acest Biba nu e de blamat, el pare ca are infestare din nastere !
8
4
dati.i covid lui iorgus!sa respire ciment si beton,dar.ar cancerul de plamini in el!si in toti care taie copacii,sa vs taiati capetele cu drujbele!
8
2
Desperados
7
0
Urat lucru sa nu iti accepti cu demnitate infrangerea. Ieri a jignit mii de oameni, votanti ai lui Radu, printr-o declaratie belicoasa, astazi vine cu alte mizerii cu iz de Shish Tawook. Mai bine si-ar dirija energiile catre plata furnizorilor, de care si-a batut joc anul acesta.
14
5
Tocmai PSD care urla ca faza cu covidul e doar intoxicare. covidul nu exista.... Guvernul manaca cacat.... Acum sa ceara reluarea alegerilor pentru Covid!? Asa penibili, prosti si cacaciosi nu am mai vazut. Bai nene , se mai face omul de cacat, dar ca voi mai rar.
11
3
Daca se confirma acest aspect, e grav.Iar noi trebuie sa aflam numele celor confirmati cu covid 19, care s-au plimbat pe strazile orasului si nu numai.Daca DSP-ul confirma ca erau in evidente si nu au respectat izolarea sa suporte rigorile legii.Cei care au intrat in contact sa fie testati gratuit.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614