REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Personalul medical demisionează de la Spitalul de Boli Infecţioase

Personalul medical demisionează de la Spitalul de Boli Infecţioase

Replica API 27 noiembrie 2020 | 16:56 10602

Spitalul de De Boli Infecţioase este asaltat în perioada aceasta de pacienţi infectaţi cu COVID. Personalul medical care s-a infectat nu vrea să se mai întoarcă în spital, după perioada cât au stat izolaţi acasă. Angajații se pozitivează cu coronavirus şi își dau demisiile pe capete.

Legislatia actuală permite angajarea rapidă, “iar în contextul actual este nevoie de așa ceva”, a declarat Vergil Chițac, primarul Constanţei. Astfel, sunt vacante 27 de posturi. În şedinţa de Consiliu de astăzi s-a aprobat majorarea numărului de posturi utilizate de Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa de la 297 la 309 posturi. Consilierii locali au votat favorabil, iar proiectul de hotărâre a trecut.

Z.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt dta care ne faci ordinari ! Eu lucrez in sistem ,asadar te invit si pe dta sa lucrezi cu mn ! Si daca tot ne jicnesti afla dle ca muncim doar pe salarii si nu pe drepturi Repet ,hai sa lucram impreuna ,avem nevoie de personal !!!!!
1
0
Zdrentele astea care ,,demisioneaza" sa nu mai aibe posibilitatea de a fi angajate la spitale de stat. Atunci vor intelege ca banii nu se castiga prin frecatul mentei si taiatul frunzelor la caini. In toate sectoarele de activitate, angajatii sunt expusi pericolului infectarii, dar scursurile astea care abandoneaza lupta si tradeaza sistemul si bolnavii trebuiesc tratate diferentiat, fara remuscari
11
5
cand corabia se scufunda amiralul fuge primul, eu asa stiu la apa dulce
8
4
Se pozitiveaza ? Wtf...
0
3
S-a dat 2 luni si gata. Care din voi ati lucra cu pacienti covid si care ati lucra in laborator sa stati in mediul infectat pe 5000 lei? Asa din fat din taste sunteti buni. Asa vreri, personal din Africa si asia? Vai de voi aia nu se spala nici pe maini. Mai bine ar plati corespunatir personalul medical
11
7
In upu constanta sunt cazati peste 20 de pacienti cu covid , unii in stare grava. Stau acolo pt ca nu-s locuri in alte spitale.
14
1
La spitalul din Mangalia cand incep demisiile? Sporurile promise au intrat in buzunarele cui trebuie. Personalul lucreaza in conditii inumane, oamenii putini fac de toate. Singurul spital unde nu s-au dat vaucherele de vacanta. Tara lu papura voda e spitalul mangalia
16
2
de la Spitalul de Boli Infectioase sunt niste profesionisti! Am fost pacient al spitalului si stiu ce vorbesc. Nu aruncati cu pietre in acestia! Mai bine uitati-va la fetele bisericesti cat de disperati sunt dupa bani! Credeti ca duc grija enoriasilor? Nu. Si ei au multi bani nefiscalizati!
33
3
Esti tu ba boule de la 14.30. Daca managementul e prost, pleaca oamenii. Grav e ca nu se intreaba superiorii managerului de ce se pleaca in masa. Imputitule!
19
3
Angajati din Asia, Africa etc
7
6
daca eram in locul medicilor va lasam sa va operati singuri pe cord deschis, dupa indicatiile pe care le accesati pe internet de la toti habarnisti care va spun ca nu exista covid sau ca se exagereaza.
22
3
PRAF IN OCHI !
6
3
Cand esti medic, asistentl la infectioase iti asumi aceasta raspundere. Oamenii au incredere unii medici si daca dai bir cu fugitii nu prea pica bine, profesional vorbind.
11
16
Li s-a promis spor de covid de 500 euro - s-a dat doar 2 luni in primavara din bani europeni. Li s-a promis echipament de protectie - s-au dat halate de hartie facute de JOlidon!!! Sunt 132 pacienti pe 120 paturi, deja erau subnormati ca personal. Acum, pt 4500 RON, cine vine INAPOI dupa ce s-a imbolnavit el, posibil si familia, doar ca sa dea bine pt imbecilii care cheama lumea la pestera pe 30 noiembrie ??? N-au decat sa crape
29
6
de ce nu spuneti si lucrurile ascunse? cum sefii de sectie stau cu mastile incuiate in birou sa dea bine la inspectie cand vine ministru sau primaru? ca vai doamne ei fac economii si dau bine. si le dau la prosti 200 de lei pe garda si ei incaseaza 10000 de lei bonus. sa stea sefii de sectie acum cu pacientii. astea nu se spun? combinatiile care se fac. fug oamenii. nu fug de prea mult bine. fug de furaciunea voastra. altii fura si ei se imbolnavesc ca prostii. sa dea bunul Dumnezeu sa le ia foc vilele si sa le ramana odraslele inauntru. asta e dreptatea divina
43
6
Cui nu i convine sa munceasca sa si dea demisia. Sa li se desfaca contractul de munca pentru indisciplina. La muncile campului cu ei.
26
35
Dar scarba aia infecta de Rugina nu s-a mai infectat cu corona? Mosul ala sa mai lase liber locul ca sta pana la 100 de ani. Sa demisioneze, ca le convenea la spaga si loc caldut, acum la greu dau bir cu fugitii. Foarte bine, vor si altii sa munceasca, sa stea acasa, lasii
32
6
M..e asta sa iei
4
7
IPS Teodosie se ofera voluntar
46
5
Bravo medicilor si stafului de la spitalul de infectioase din Ct
38
16
pentru 1430 ia sa sugi tu putin pula
7
22
stai linistit Traiane ca nu respectul este problema .Suma de bani primita. Si da in alte tari sunt platiti mai bine pentru ca salariile sunt mai bune . Dar ce vina au pacientii romani ? Probabil statul ar trebui sa caute medici in Etiopia , Siria , Vietnam ,ca asa este in capitalism..
19
8
de ce sa iti risti sanatatea pe bani putini ? mai bine lucrezi la primarie si nu faci nimic
56
11
Sobolanii fug cand se scufunda corabia.
33
48
Da,asistentele si medicii au fost mintiti porceste ca li se dau stimulente,nu sunt protejati prin organizarea muncii asa incat sa poata lucra cat mai bine fara stresul infectarii sau a imposibilitatii de a-si face treaba din lipsa de medicamente si echipamente,dotari. Angajatii care lucreaza efectiv in salile cu pacienti Covid sunt umiliti. De ce sa nu plece acasa sau in spitale din tarile care respecta in mod real acesti oameni? Atata statul cat si foarte multi pacienti se poarta grosolan,josnic cu acesti oameni. La ce bun sa ramana acolo?
67
19

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108