REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

PESCARII din PORTUL TOMIS au RĂMAS fără BARĂCI

PESCARII din PORTUL TOMIS au RĂMAS fără BARĂCI

Replica API 4 februarie 2021 | 23:28 10050

Barăcile și amplasamentele pentru bărci din spatele teraselor din Portul Turistic Tomis au fost demolate.

Autoritățile locale din municipiul Constanța muncesc în această perioadă la igienizarea zonei din spatele teraselor amplasate în portul Turistic Tomis. Mai exact, se lucrează la eliberarea zonei de resturile de platforme de beton pe care erau amplasate bărcile pescarilor. Cu toate acestea, constănțenii au avut nevoie de lămuriri pentru aceste lucrări, existând o anumită teamă că în locul acestora se vor ridica blocuri de zeci de etaje. Ei bine, reacția autorităților nu a întârziat să apară, iar city managerul, Felicia Ovanesian, a declarat: „Nu se trântește nimic în zonă. Se igienizează. Atât!”.

Vă reamintim că autoritățile locale au igienizat și taluzul din imediata apropiere a Portului Turistic, în urma unei sesizări a Cotidianului Replica, în articolul: Constănţenii îşi ARUNCĂ RESTURILE menajere pe TALUZUL PLAJEI MODERN

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu pot sa las un comentariu aici cu ce vreau sa scriu de ce?
0
0
Legalizati gioana
0
0
E bine ca au ajuns pana la barci si nu s-au blocat in baltoaca de la intrare in port
4
1
Ziar de kkt. De ce stergeti comentariile la adresa voastra? Va place doar sa manjiti cu kk pe altii...cand e vb de voi...delete
5
1
Niste ... camuflati in pescari sportivi cu pretentii de proprietari de barci in Portul Tomis. Este rusinos cum niste indivizi se ascund in spatele unei presupuse asociatii sportive ca sa incalce toate regulile pescuitului. A dat foametea in ei. Sa ii vezi cum vin la mal cu galetile pline cu peste sub dimensiuni si fara sa tina cont de cantitatea de 5 kg pe zi pentru fiecare pescar sportiv. Majoritatea umbla cu motoare furate si altele ... De ce nu ii verifica nimeni sa vada care umbla cu ciordeli si care respecta regulile sportive
27
7
Ce poate fi pitoresc intr-o gramada de ciurciuboate si gunoaie? Da, asa sintem noi romanii. Cum vrea cineva sa adune gunoaiele sarim ca sint patrimoniu cultural ...
23
8
mai bine cu amiralul decat cu machedonu tau retardat fagagay hai luati va la ue cu sleata voastra de ciumati
6
6
curatati boschetarii!la fel si inmangalia,insula este plina de baraci dubioase ale praduitorilor,drogalailor,boschetilor!radeti.le ssi plantati pomi in plm!
15
3
De ce sa stea pescarii cu traditie acolo gratis cand putem umple locul de restaurante cu mancare dubioasa nu? Profit maxim
11
11
Tanti, daca vrei cumperi, daca nu vrei nu cumperi, dar daca esti fata de treaba, poti avea un discount. Oamenii aia au fost lasati de izbeliste. Intreaba-ti edilii ce au facut pentru ei! Fa-le facilitati si ai sa vezi ca se schimba! Nu arunca cu piatra! Mizerie si nesimtire este in sufletul tau!
6
22
Da, ai dreptate intradevar imagine pitoreasca numai betivi ,mosi scapati de neveste in port care iti vand pestele din galeti de var lavabil la pret de piata de peste din Tokyo.Fum de gratare,mizerie si nesimtire in spatele teraselor de "fitze" !
24
8
Mutsti pescarii in afara Constantei si pe tiganii din Henry C mutatii pe Pescarilor sau Capitol. Ti ai ....ui de tembeli!!!
13
2
foarte frumos inceput de mandat, adica distrugem, sfaramem, demolam etc. prostii au votat ca intotdeauna niste nenorociti care acum fac ce si cum vor ei RUSINE
11
9
Nu e vb de asfalt acolo, ci de canalizari. Exista una singura. UNA!
3
1
foarte bine ca au fost demolate aceste constructii insalubre , unde isi faceau nevoile cei care le aveau. cred ca sunt multi constanteni care ar dori sa-si cumpere o barca si apoi sa beneficieze de un spatiu pe domeniul public moca in portul Tomis unde sa-si tina cele necesare pentru pescuit si nu numai...
26
11
Daca trebuie ceva igienizat acolo, atunci ar trebui demolate toate speluncile si nicidecum baracile pescarilor, ce sunt acolo chiar inainte de amenajarea portului, ca o emblema a unui oras-port. Cand te mai apuci de asa zise igienizari, intreaba cetatenii inainte, daca te dai mare justitiar.
18
18
Acolo nu exista canalizare, apa de ploaie nu e preluata de RAJA, nici wc urile teraselor.
14
0
De ce nu se spune exact lucrurilor pe nume , este o presiune foarte mare pentru terenul ce se vrea igienizat. Asociatia Albatros a fost in portul Tonis dinainte de revolutie care nici Ceausescu nu s-a atins de pescarii care isi fac veacul acolo. Tare imi este ca o sa mute pescarii la iesire din Constanta sa nu il deranjeze pe Amiralul de la carma Constantei.
24
12
Este foarte bine ca se igienizeaza, dar nu este suficient. In toate tarile civilizate cu iesire la mare sau ocean exista zone unde pescarii isi tin barcile. Era normal ca reprezentantii primariei sa le ofere mai intai de toate o zona adecvata unde sa se poata muta si functiona. Tot litoralul este plin de vile ale imbogatitilor peste noapte iar noi mancam peste din Bulgaria si Grecia.
38
2
Pai si Mazare tot cu igienizarea a inceput. Le-a distrus baracile de care spuneti voi, in 2002. Scopurile s-au vazut mult mai tarziu la Inalta Curte de Csatie si Justitie!
26
0
Curatati zona, faceti ceva frumos, civilizat.. e o serparie acolo. In spatele asa ziselor tersasa de fitza. o cacanarie de pleava.. urat si mizer, la preturi de Monaco.
22
10
pai poate distinsa primarie in frunte cu conducatorul urbei, le amenajeaza ceva corepunzator si emblematic pt acest oras. ''baracile'' alea au fost acolo dintotdeauna. ce era greu sa ii ajutati si sa le oferiti un mod de a intra in modernitate, civilizatie, ambient ? sunt oras -port., ce mama naibii !
32
7
Alea au fost dintodeauna acolo si s au gasit niste dobitoci cica face igenizarea locului .era o trditie
36
9
In spatele pseudo-teraselor din Portul Tomis sunt ditai baltile de apa! Poate chemati niste meseriasi sa toarne un asfalt ca lumea ,nu in contrapanta!
40
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108