REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Pescobar investește 2 milioane de euro în Techirghiol! Video

Pescobar investește 2 milioane de euro în Techirghiol! Video

Andreea CONDURACHE 26 octombrie 2023 | 00:00 4870

Paul Nicolau, Pescobar, așa cum este cunoscut în mediul online, a achiziționat la începutul anului 2023 Vila Minerva din Techirghiol, printr-o tranzacție de aproximativ 500.000 de euro. Aici, omul de afaceri intenționează să reabiliteze imobilul și să îl transforme într-un boutique retreat hotel, dar și să amenajeze o tavernă a racilor, pe modelul celor din Capitală și marile orașe din România.

Pescobar investeste 2 milioane de euro in Techirghiol! VideoVila Minerva și Paul Nicolau

Vila Minerva, una dintre cele mai impozante clădiri din Techirghiol, construită în perioada interbelică, inițial ca sanatoriu pentru invalizi, se va transforma într-un boutique retreat hotel. Nedsea SRL intenționează să investească 2 milioane de euro în reabilitatea imobilului, conform celor transmise chiar de Pescobar, pe numele său real Paul Nicolau.

Pescobar investeste 2 milioane de euro in Techirghiol! VideoVila Minerva, Techirghiol

Recent, firma deținută de mama afaceristului, Viorica Nicolau, a depus la Agenția pentru Protecția Mediului o solicitare pentru emiterea acordului de mediu pentru proiectul ,,Extindere, modernizare, recompartimentare, schimbare de destinație – complex balnear și recuperare medicală «Vila Minerva» cu alimentație publică la parter și unități de cazare la etaje, refacere împrejmuire, desființare corp C2 și C3, organizare de șantier, amplasat în orașul Techirghiol, strada Eroilor, numărul 2.”

Pescobar investeste 2 milioane de euro in Techirghiol! VideoVila Minerva, Techirghiol

Cum a ajuns vila în posesia familiei Nicolau?

În 2020, societatea Innovative Derm SRL avea în plan să extindă și să modernizeze impozanta vilă din Techirghiol, ba chiar solicitase emiterea acordului de mediu de la Agenția pentru Protecția Mediului, pentru proiectul: „Extindere, modernizare, recompartimentare, schimbare de destinație pentru Vila Minerva, complex medical dermatologie, anti-ageing şi recuperare medicală, organizare de șantier şi împrejmuire teren”. Din motive necunoscute, planurile societății au eșuat așa că au decis să scoată la vânzare imobilul. Vila Minerva a fost preluată astfel de una dintre societățile familiei Nicolau, fiind vorba despre Nedsea SRL din Capitală, printr-o tranzacție de aproximativ 500.000 de euro.

Pescobar investeste 2 milioane de euro in Techirghiol! VideoPaul Nicolau, alias Pescobar

Pescobar, pe numele său real Paul Nicolau, în vârstă de 37 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din România. Antreprenorul se laudă că a pornit de jos, iar acum are afaceri care îi aduce milioane de euro. A început prin a vinde raci în Piața Ogor, iar acum deține mai multe restaurante în Capitală, Cluj sau Timișoara. Mai mult, în perioada sezonului rece, Pescobar se mută pe pârtia din Poiana Brașov.

Pescobar investeste 2 milioane de euro in Techirghiol! VideoTaverna Racilor din Herăstrău, închisă de ANPC

Restaurantele lui Pescobar, închise de ANPC

Unul dintre celebrele restaurante din Capitală a fost închis de ANPC din cauza unor mai multe nereguli găsite de inspectorii de control, precum și alimente expirate, pește ținut în condiții nefavorabile sau lipsa autorizației de la autoritățile locale. ANPC nu s-a oprit și a controlat și restul locațiilor deținute de afacerist. O a doua locație, cea din Snagov, a fost închisă din cauza lipsei autorizației de la DSP. La acel moment, Pescobar considera că totul era doar un linșaj mediatic, nicidecum o „judecată” corectă privind închiderea restaurantelor.

Capu’ sus, Pescobar, îmi dau ambiție și putere singur și mai ales că am zeci de mii de mesaje de susținere. Execuția, în direct, continuă. Am fost închis la Herăstrău, chiar dacă era în puterea domnului Horia și atât, că nu se putea face o comisie, care să analizeze, puterea este la dânsul și atât. Am fost închis total, astăzi, la Herăstrău, chiar dacă putea să-mi permită să țin deschis, pentru că am plătit amenzile, m-am reglat cu totul. Dar așa vrea puterea lui (n.r. Horia), să mă închidă. Au închis și la Snagov, chiar dacă acolo nu au găsit absolut nimic, doar pentru că nu am autorizație de la DSP, chiar dacă asta nu ține de ei. Am tot dosarul dat la ei pentru autorizare, atât s-a putut.

Acum sunt și la Oyster Bar, unde au fost de cinci ori și nu au găsit nimic, și sunt și la Timișoara. V-am pupat și măcelul continuă. Asta este execuție în direct. Totul stă în puterea unui singur om, cum decide nenea Horia, așa e soarta a 300 de angajați, a unui restaurant care încasează multe, multe milioane și tot multe, multe milioane plătești taxe. Ei, de mâine, că s-a închis la Herăstrău și Snagov, și probabil că se vor închide și celelalte, nu se mai plătește nimic. Așa vrea suflețelul lui, nu mai plătim nimic, zero încasări, zero taxe, zero tot, tot, tot. V-am pupat și vă iubesc și mai revin cu filmulețe”, era mesajul transmis de Pescobar, pe TikTok.

Pescobar investeste 2 milioane de euro in Techirghiol! VideoPescobar și Horia Constantinescu

Cum totul e bine când se termină cu bine, Pescobar și Horia Constantinescu, șeful ANPC, au îngropat securea războiului și s-au așezat la aceeași masă. Eu recunosc că dacă nu erau controalele dânșilor, nu ajungeam să am eu cele mai performante bucătării din România, dar spuneți și dumneavoastră domnule Horia.”, a anunțat Pescobar.

 „Am spus și mai devreme văd că și colegii mei confirmă acest lucru, schimbările sunt radicale, am putut evolua de la cameră de congelare una ultraperformantă, toate lucrurile sunt schimbate în bine, este un mesaj pe care autoritatea noastră îl transmite și în felul acesta mai bine de acum să fac lucrurile așa cum trebuie și cu siguranță găsește cel puțin la ANPC, un partener”, a completat Horia Constantinescu.

Afaceristul Paul Nicolau figurează în mai multe societăți, fiind vorba despre Gestalau SRL, Pami Carena SRL și Premium Raci SRL, cele 2 din urmă fiind inactive.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Follow the money
2
0
In domeniul asta mai ai sansa sa faci bani, ce vroiai sa faca? Mini market? sa aiba adaos de 10 la suta si ghice ce, sa se ... romanii pt el? ca asta fac romanii pe romanii cu market, se ... pe ei si se duc la preferatii lor nemti, lidl si kaufland , mega sau profi...asa ca... bine ca face bani, cei cu mini market au fost executati de romani pt nemti, halal
0
4
Mutat de curand in Techirghiol, trag concluzia ca in afara sezonului totul este aproape mort. Din cand in cand mai apare cate un talcioc unde se inghesuie oamenii simplii la un covrig, branza si baclava. In rest, mancarea propusa de acest Pestebar o sa fie refuzata din motive financiare. Multi locuitori din Techirghiol fac piata rar la Penny sau Lidl si au arici la buzunar. O sa vada Pestebar ca va recupera investitia in 10000 de ani. Asta daca nu cumva defapt spala bani.
4
0
Nu e a lui! E al banci.
5
0
A făcu banii pe spatele la fraierii care îi mânca laturile
22
2
M-am saturat de mutra acestui infatuat! Cum a facut acest neica nimeni banii, nimeni nu stie! Reclama gratuita i se face peste tot! Unui om integru, unui profesionist, unui meserias adevarat, de la tara , de la munca campului sau unuia care lucreaza de dimineata pana-n noapte pe santier sau in fabrica, nu-i face nimeni reclama sau sa-l laude!Cum naiba toti interlopi, din clanuri sau din spelunci , au loc la televiziunile romanesti!?
31
2
Pesco bara .. A dato in bara
7
2
Pescobar baga-n mine.
7
0
Bai Horia cum ai putut sa ii faci reclama lu unu care avea restaurantul infestat... Ai voie sa faci reclama ascunsa?
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468