REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Pesedistul Miu, despre o posibilă revocare: "Ar fi de natură politică"

Pesedistul Miu, despre o posibilă revocare: "Ar fi de natură politică"

Replica API 14 decembrie 2011 | 00:00 63

Adjunctul ISJ Constanţa,

Adjunctul ISJ Constanţa,

După ce luni de zile Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa şi-a desfăşurat activitatea...fără adjuncţi, la începutul lunii decembrie s-au făcut publice şi numirile în funcţiile de inspectori generali adjuncţi a lui Petrică Miu şi a lui Gevat Ismet-Nejdet.

Astfel, cei doi şi-au intrat repede în atribuţii, iar până în acest moment nu a existat nici un fel de problemă. Se pare însă, că numirea lui Petrică Miu nu este văzută cu ochi buni la Bucureşti, fapt pentru care se aude că s-ar dori revocarea lui din funcţie. La începutul lunii decembrie, Petrică Miu şi Gevat Ismet-Nejdet au fost numiţi inspectori şcolari adjuncţi, după ce posturile au rămas libere, în urma demisiei Mariei Sorescu, în luna octombrie şi a pensionării, in septembrie, a Elenei Buhaiev. Noul inspector adjunct, Petrică Miu se simte foarte bine în noua funcţie şi colaborează la fel de bine cu inspectorul general Aliss Andreescu. "Este foarte bine. Nu au existat nici un fel de probleme la nivelul instituţiei. Este totul în regulă", a spus adjunctul Petrică Miu. Nici nu s-a instalat bine în fucţie, că deja anumiţi "prieteni" îl vor revocat. Este vorba despre pedeliştii constănţeni care nu pot "digera" ruşinea păţită: să fie numit, prin ordin de la Bucureşti, un pesedist în locul unei persoane susţinută de ei. De altfel, potrivit surselor noastre, reprezentanţii PDL Constanţa tot insistă pe la Bucureşti să afle de ce ministrul Daniel Funeriu a luat o astfel de decizie şi cum poate fi ea revocată. Inspectorul adjunct spune însă că el nu a auzit astfel de "bârfe", dar, dacă ar veni vreun ordin de revocare a sa, singurul motiv ar fi de natură politică. "Nu am auzit că vor să fiu revocat. Este prima oară când aud. Ce să zic?! Dacă ar fi adevărat, probabil este de natură politică", a declarat, pentru "Replica", Petrică Miu, directorul adjunct al ISJ.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272