REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Peste 1000 de PERSOANE și 850 de AUTOVEHICULE verificate de polițiștii constănțeni

Peste 1000 de PERSOANE și 850 de AUTOVEHICULE verificate de polițiștii constănțeni

Replica API 28 noiembrie 2020 | 00:00 2149

Având în vedere instituirea măsurii carantinei zonale în municipiul Constanţa, timp de două săptămâni, polițiștii și jandarmii constănțeni sunt mobilizați în misiuni de verificare a măsurilor dispuse.

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au verificat 1.253 de persoane și 851 de autovehicule şi au aplicat 76 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 22.300 de lei.

Forțele de ordine acționează în sistem integrat, prin reorientarea dispozitivelor fixe în dispozitive mobile, dinamice, flexibile, menite să supravegheze în mod activ o suprafaţă cât mai mare, într-un interval de timp determinat.

Scopul desfășurării acestor acțiuni este de a limita răspândirea infecției cu noul coronavirus și, cu sprijinul cetățenilor, sperăm ca la sfârșitul perioadei de două săptămâni acesta să fie îndeplinit.

Reamintim că pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu / adeverinţa eliberată de angajator.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.

Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adevarul e ca am facut mai multa spaga de cand cu covidu traiasca cine l a inventat acum am si eu BMW Iphone nou duc amanta la restaurant e altfel
0
0
bravo , cei mai tari politisti din romania !
0
1
Gata ati rezolvat problema pandemiei ? Nu? Apropo vad ca de hotii de buzunare nu se mai aude absolut nimic.Gata i- ati anuhilat sau umbla la " serviciu:"".De infractori nu mai aveti timp.Pe cei care ii amendati sa nu ca dea pace constiinta voastra si sa va ganditi ca aceia ar fi bunicii, mamele sau fratii vostrii....
3
2
Nu aceasta este masura !!!
2
2
Orice masura de protectie in plus si instituirea unor masuri de preventie este binevenita ,iar vaccinul ,ca orice vaccin este necesar si valoros ;sa te legitimezi cand ti se cere nu are nimic in comun cu ce partid conduce tara pentru moment... Cand citesti postari ca cea de mai jos te gandesti totusi ca selectia naturala e necesara ,limiteaza raspandirea flagelului numit prostie
3
3
Da,cine scrie declaratia aia corect va fi ocolit de virus. Daca mai si porti o insigna cu mecla lui Iohannis,vaccinul este inutil sau macar prea putin valoros. Orice asimptomatic care se poarta frumos nu poate raspandi virusul. Da,asa e politica de partid si de stat si orice boala e obligata sa se supuna.
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614