REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Peste 200.000 de oameni, aşteptaţi la mitingul PSD. Constănţenii merg cu trenuri închiriate şi autocare

Peste 200.000 de oameni, aşteptaţi la mitingul PSD. Constănţenii merg cu trenuri închiriate şi autocare

Replica API 9 iunie 2018 | 20:01 529

Peste 200.000 de oameni sunt aşteptaţi să ajungă, sâmbătă, la mitingul PSD din Piaţa Victoriei. Într-o postare pe Facebook, PSD a anunţat şi care este sloganul manifestării: ”Vrem prosperitate, NU Securitate!”.

sursa foto: Strugaru Mariana / Facebook

În urmă cu câteva zile, organizaţiile PSD din toată ţara au primit instrucţiuni privind organizarea: participanţii trebuie să fie îmbrăcaţi în alb (bluze, tricouri) ori în costume populare, să aibă steguleţe tricolore etc.

Pe lângă mitingul PSD, în Capitală se vor desfăşura alte 13 evenimente, printre care Marşul Diversităţii de pe Calea Victoriei, adunări publice pentru unirea cu Republica Moldova şi Marşul Normalităţii organizat de Noua Dreaptă. Poliţia Română a anunţat că va survola Capitala cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie, iar Ministerul Afacerilor Interne a dat asigurări că este pregătit să gestioneze toate evenimentele.

Revenind la mitingul PSD, acesta se va desfăşura în Piaţa Victoriei, de la ora 20.00. De la Constanţa, PSD a anunţat că aduce circa 7.500 de participanţi, plus câteva sute de membri ALDE. Aceştia vor ajunge în Capitală cu trenul, autocare sau maşini proprii.

De altfel, PSD a închiriat două trenuri speciale către Capitală - două garnituri de tren, formate din câte șapte vagoane duble, a câte 120 de locuri, ceea ce înseamnă 840 de locuri pe scaune. pentru a face loc acestora, CFR a anulat alte două trenuri: 1583 pe ruta București – Constanța din data de 9 iunie și 1584 din data de 10 iunie pe relația Constanța – București.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AU PLECAT SA FACA FELATIA PASRICI DRACNE IN FRUNTE CU PPENALA DE FAGAGITA ! JEGURI ORDINARE !! HOTII !!!LATRAII !!!
0
0
Te stiu JANEL , te stiu. Esti bulangiu o iei pe la spate si o sugi cu finalizare cu tot. Te pup.
1
0
tristii , pnl-usr , si-au supt degetele acasa , sau orice altceva . Lumea i-a citit , ei incurajeaza abuzurile dna-ului si a gastii kovesiste . ROMANI , EI SUNT CALAII FAMILIILOR SI PRIETENILOR , APLAUDATI DE USR SI ACOMPANIATI LA MANDOLINA DE ORBAN , GREIERELE PNL .
0
1
Cine spunea ca nu avem si prostitutie masculina ?
1
1
La temelie o s-o ia ma-ta aia proasta care a fatat asa un cretin ca tine!
1
1
zic asa ca de as putea deranja gloata nemernicilor de azi amestecatura dintre PNL si PDL zisese ii noul PNL.In fapt niste nemernici adunati pt a da la temelie statului pt a mima facerea de ceva in folosul norodului care inocenti fiind iau votat.Deci maaars nemernicilor.Succes PSD datile la temelia micutilor nemernici.
2
4
jeguri ordinare PSD
5
2
de tigani,asistati social si niste functionari constransi de catre primarii infractori care au fost oameni destepti si nu s-au bagat in turma de scursuri ba din contra s-au plimbat pana la Bucuresti au mers la un bar ,la mall si altele iar tiganii si asistatii social au stat ca prostii cu capul plecat sa auda idioteniile lui Dragnea si ai lui astia il apara impotriva statului paralel
4
2
mai rau ca pe timpul lui ceasca
4
2
oare pe banii cui au mers la miting ? s-au dus toti neispravitii .pentru ce sa apere hotii Romaniei ,pacat
7
1
bai astia care am ramas acasa suntem mult mai multi decat slugile lui dracnea,este un nonsens daca limbricul este la conducere ce fel de miting face kkatul
9
1
Conduci o turma in foto 1. Cogealacul e fruncea la furat. Asa ca merita sa fiti in prima linie alaturi de dracnea, hotul sef. procurorii nu-si fac treaba este adevarat, dar tot in sensul dorit de voi. Puscariile ar trebui sa geama de pesedisti si ma refer aici doar la hotii din psd nu la cei tarati prin santaj in mocirla. a renascut pcr iar metodele lor se pare ca nu au fost uitate. justitie de cacat aparata de oameni la fel. in frunte cu kcl. drum bun relule ... te-ai cam ingrasat in ultima vreme. cel putin asa vedem in poza. bate vantu bate ...
10
4
PENTRU SUSTINATORII LUI IOHANNUS SI KOVESI.O SA SUGETI PULA GRAV IN SEARA ASTA SUNTETI TERMINATI.PSD NU A IESIT CU PROGENITURILE LOR SA LASE O IMPRESIE DE CACAT.PTR CEI DE SUB MINE SUGETI PULA.
2
15
Ala din poza e alexe? V-an gura de sclaveti ! Bai pe de o parte ce dracu sa faca si ei?!? Nu se duc intra in colimatorul lui stroe! Felix ar fi trebuit sa-i dea la mwie lui dracnea! Dar sclavetele se apleaca si o mai suge o data ! Bai sclavetiilor ! Futu-va-n gura de sclaveti ! Kirvat-ul cara la greu , si cu masinile micii !
11
3
Bugetarii Mai muncesc si ei la cate un miting .. Altfel, sefii ii au in vedere..
9
4
o sa va dea pesedeul rposperitate de nu o sa o puteti duce ,sper sa aveti rate la banca jegurilor
17
2
Prostani gramada.
13
3
Ce mecle de retarzi au!!!
16
2
Cu cine va luptati nebunilor cine e dusmanul vostru ...v-au spalat creierul si manipularea este dozata zilnic ce dobitoace cretine avem in aceasta tara dar in constanta din sursele mele indobitocirea este maxima si ptr un kg de rosii narodul pune botul ...o mizerie treziti-va dracului odata ..
21
3
Si in doua temniti large cu de a sila sa i aduni sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni.
18
3
Daca se intalnesc , cei de la Noua Dreapta , cu astia de la PSD...iese urat.
13
4
cu bolta la toti !
10
2
democratia presupune mai multe pareri
8
1
Tot ce are tara mai rau se aduna la Bucuresti sa-si apere dreptul la nemunca.
22
4
PSD-ALDE - jegurile neamului !
24
4
cine face o tumba de pitesti si striga ceva gen cucuvea sau neamtu i se dubleaza portia de ulei
17
3
Din pacate alcoolismul este o boala tot mai raspandita in lume iar alaturi de pauperitatea specifica zonelor defavorizate duce la degradarea psihica a persoanelor afectate care pot fi manipulate in orice scop isi doresc si isi propun dictatorii de ocazie
21
4
Dictatorul vrea ca oile duse cu forta sa faca tumbe in fata Irinucai. Beeeheheee oi proaste
33
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272