REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Peste 280 de forțe de ordine, pe străzile din Constanța, de Florii

Peste 280 de forțe de ordine, pe străzile din Constanța, de Florii

Replica API 24 aprilie 2021 | 22:33 1365

Polițiștii, jandarmii și pompierii constănțeni sunt alături de creştinii care celebrează, în acest sfârșit de săptămână, Sărbătoarea Intrării Domnului în Ierusalim, cunoscută şi ca Sărbătoarea Floriilor.

În vederea bunei desfășurări a manifestărilor prilejuite de sărbătorile religioase din acest sfârșit de săptămână, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanța a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative. Astfel, au fost suplimentate efectivele de siguranţă publică, iar echipajele de poliţie rutieră vor fi prezente pe principalele drumuri pe care se preconizează creşteri ale valorilor de trafic.

Peste 280 de forțe de ordine, dintre care 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, peste 60 de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, respectiv Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța, și aproximativ 20 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, se vor afla zilnic în stradă, în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, precum şi în proximitatea lăcaşurilor de cult sau de a locurilor de desfăşurare a manifestărilor specifice acestor sărbători.

Pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, pe traseele de acces către aceste zone, precum şi în zona lăcaşelor de cult religios, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii accidentelor rutiere, în special a celor generate de excesul de viteză.

Se recomandă tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale în actualul context epidemiologic, să nu se expună la riscuri, să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască de protecție în toate spațiile publice închise sau deschise și să respecte interdicțiile cu privire la organizarea de evenimente private, precum și pe cele privind deplasarea.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367