REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Peste 30 de mii de constănțeni beneficiază de programul 'Respect'- Tichete în valoare de 40 de lei

Peste 30 de mii de constănțeni beneficiază de programul 'Respect'- Tichete în valoare de 40 de lei

Replica API 4 noiembrie 2019 | 00:04 1508

În cadrul ședinței de consiliu local municipal din data de 31 octombrie a.c., consilierii locali prezenți au votat în unanimitate proiectul de hotărâre inițiat de către edilul orașului Constanța, Decebal Făgădău, privind stabilirea valorii tranșei tichetelor valorice pentru anul 2020.

Iar după ședința de consiliu local, primarul Decebal Făgădău a susținut o conferință de presă, iar printre subiectele abordate și discutate cu reprezentanții presei s-a aflat și acest subiect care acoperă proiectul votat, referitor la tichetele valorice.

Tichetele valorice vor fi folosite doar pentru cumpărarea de alimente.Tichetele valorice nu pot fi folosite pentru achiziționarea de țigări sau băuturi alcoolice ori valorificarea acestora prin transformare în bani. Sunt acordate câte 4 tichete a câte 10 lei fiecare, 8 luni pe an.

”40 de lei este valoarea tichetului, acesta se acordă de 8 ori pe an, o lună da, o lună ba, adică de 6 ori pe an, plus de Ziua Orașului și în luna cu Ziua Dobrogei, astfel încât se face punte în lunile octombrie, noiembrie, decembrie, februarie, aprilie, mai, iunie, august. Avem de 8 ori tichete valorice. Acesta este programul ”Respect”. El a înlocuit în integralitate ajutoarele alimentare ce se acordau și se făceau titluri aproape la fiecare transă. Astăzi toată lumea primește acasă, discret, decent și îi orânduiește consumul în funcție de nevoile proprii. Numărul beneficiarilor este: peste 30 de mii de beneficiari și vreau să vă spun că avem 30 de mii de beneficiari în programul ”Respect”, avem aproape 40 de mii de beneficiari în programul de transport, iar 32 de mii de copii beneficiază de rechizite. Avem 29 de mii de copii bursieri, ori, cifrele acestea vin să trateze cu respect atât pe cel bogat, cât și pe cel sărac”, a declarat edilul municipiului Constanța.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-a inlocuit puiul cu tichetul.
7
0
Din banii cui se plateste mita electorala ?
6
0
respect? 40 de lei? acum este evident ce intelegeti voi prin respect!
7
0
Mare pacat....nu mai poate sa fure Mereuta si gasca lui puii...Zahariciuc, Trasca si multi altii!!!
0
2
Sa se amplaseze in cluburile pt pensionari dozatoare cu vodca si cu vin rosu de butuc, ca sa fim betooon !
5
2
Sa ma cac pe tichetele tale nenorocitule
7
3
Ar fi bine daca in cluburile de pensionari, daca spatiul permite, sa se amenajeje cabinete medicale. Asa este mai usor pt batrani dar sunt sprijiniti si medicii. Pt o chirie modica , nu de speculat locatiile, tinerii medici vor fi atrasi sa isi practice meseria si toata lumea are de castigat. Pe langa asta puneti si cate un politist local sau un ghiseu de taxe ,impozite si amenzi. Asta chiar ar fi ok
8
3
Isi bat joc dr batrani
5
4
Primaria sa nu ne mai minta cu Radetul ca acum stau in frig de 2 zile in frig ingrozitor in centrul orasului pe Siretului ----spune ca are avarii dar trebuia sa faca probe cind era cald nu la 6 grade
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212