REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Peste 6.000 de amenzi într-o lună - Poliţiştii locali cu ochii pe ilegalităţile comise de constănţeni

Peste 6.000 de amenzi într-o lună - Poliţiştii locali cu ochii pe ilegalităţile comise de constănţeni

Replica API 4 decembrie 2018 | 00:16 430

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acționat în luna noiembrie a.c. pe toată raza de competență pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță în rândul constănțenilor.

Asftel, în perioada 1 – 30 noiembrie, aceștia au aplicat 6089 de sancţiuni. Un număr aproape triplu faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când oamenii legii au aplicat 2602 amenzi. În acest an, valoare lor s-a ridicat la 1.601.255 lei.

“Controalele s-au desfășurat independent de alte institutii și au vizat respectarea normelor legale privind menținerea curățeniei pe domeniul public al unității administrativ teritoriale, asigurarea ordinii și liniștii publice în zonele adiacente centrelor comerciale, parcurilor, piețelor agroalimentare și în cartierele de blocuri sau case, fluența circulației pe drumurile publice, protecția mediului, urmărirea legalității lucrărilor de construcții și a afișajului stradal, verificarea modului de desfășurare a activităților comerciale din municipiul Constanța, depistarea persoanelor care nu dețin titlu de călătorie valabil pe mijlocul de transport în comun, prevenirea și combaterea efectelor produselor din tutun în spatiul public închis, ocuparea unui loc de parcare în parcările cu plata cu tarif orar fără achitarea tarifului de parcare sau după expirarea perioadei pentru care a fost efectuată plata”, se arată într-un comunicat de presă.

C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand tu o sa mergi la munca zilnic cu auobuzul si o sa te vad sa iei copilul la 12 de la scoala cu mijlocul de transport atunci o sa facem si noi ,dar tu pui politia locala cu girofar inainte si iti face loc..
0
0
Sunt curios cati isi platesc amenzile? La cate taxiuri stau ilegal in fata la City, la gara, la Dacia etc, bag de seama ca pe ei nu ii deranjeaza nimeni. Si au mai gasit tovarasi din primarie o metoda prin care obliga soferul sa incalce legea, au desfiintat parcarile si au pus popice pe strazi. La gara nu ai un peron unde poti lua,lasa un pasager, in Tomis III au desfiintat parcarile, aleile sunt ca dupa bombardament
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108