REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PETRE ENCIU, vicepreședintele CJC, NU va participa la PELERINAJUL organizat de ARHIEPISCOPIE

PETRE ENCIU, vicepreședintele CJC, NU va participa la PELERINAJUL organizat de ARHIEPISCOPIE

Replica API 30 noiembrie 2020 | 22:26 4040

După ce prefectul județului, Silviu Coșa, a refuzat să meargă la pelerinajul organizat de Arhiepiscopia Tomisului, iată că nici vicepreședintele Consiliului Județean, Petre Enciu, nu va participa.

Acesta a anunțat că nu acceptă invitația de a participa la pelerinajul organizat la Peștera Sfântului Andrei. ,,Mulțumesc pentru invitație, dar nu voi merge la peştera Sf. Andrei, din simplul motiv că Dumnezeu şi Sfântul Andrei s-ar bucura înzecit mai mult dacă aş sta acasă din grijă pentru cei ce se pot îmbolnăvi grav, pentru cei bolnavi și pentru neocuparea paturilor de terapie intensivă. Aceasta ar trebui sa fie religia noastră, a tuturor, în aceste vremuri grele.”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Petre Enciu.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
..sincer...imi permit sa pun intrebarea..de ce nu va barbieriti???tot sincer...aratati ca...dracu...
2
0
Nu ti-a cerut nimeni parerea,tigane!
4
1
Ti-e frica tigane?
4
1
Cine e tiganu asta cu mutra aroganta, la CJC sunt numai tigani iar bulibasa e porcul Constantinescu.
5
1
Ai dreptate Petirca, doar prostii merg la covidit.
3
1
cum ati reusit sa votati un astfel de specimen?ce a fost in bibilica voastra?asta e un satanist, injura biserica pe fb acum cateva luni. asta vrea portul la vanzare
7
1
Sau barna din ochiul tau, depinde cum vrei sa iei proverbul: mot a mot, cuvant cu cuvant, ad litteram, literal, textual sau ca pe ma-ta. OK? Te fut! Pardon, te pup!
4
2
Sunteti imbucurator de prost! V-am apreciat ironia, pana la punctul numit "si sa sti ca...". Stimata doamna, stimate domn, pentru a fi caustic si a da de pamant cu analfabetii sau agramatii dragi ai nostri, trebuie sa fiti chiar dvs un exemplu elocvent si imbatabil. Altfel, mergeti direct catre un penibil usturator, jenant, scabros! Care merita un sictir pe masura! Ati inteles, persoana erudita, care vede paiul din ochiul altuia, dar nu vede parul infipt in propriul ochi?
4
2
Maine dimineata sunt la Manastirea Sf Andrei. Daca ti e frica de covid nu esti constient de puterea binelui care e inzecit mai puternica decat cacanarismul asta inventat
4
2
Vor merge toti pe blat, politicieni si preoti prin padure sa culeaga fragi si mure electorale. Daca sunt putini pelerini poate merg toti la un chef in zona unde este si o partie mica de sanius sau schi la un membru de vaza PSD.
5
1
Poate participa la pelerinajul de pe valea Prahovei spre munte ca a zis Iohannis ca e voie acolo sa te inghesui la distractie chiar 4 zile.
8
1
Asa grait-a Dumnezeu stie cine prin gura lui Petrica din fabula Petrica si Lupu, jucata cu casa inchisa la CJ
4
1
nici in poola nu ma doare daca enciu asta merge la biserica, la club, la meci, la curve, la supermerket, la peste sau mai stiu eu unde!!! e doar treaba lui.
14
2
petre enciu ne recomanda o noua religie statul acasa.doctorii in robotica sunt mai putin obisnuiti cu studiile asupra fiintelor vii.da! trebuie sa ne pazim dar pina la a transforma asta in noua religie e cale lunga.celalalt prefectul trebuie sa ne explice ce va mai colecta anaf daca vom sta toti in casa si de unde isi mai ia leafa cu care s_a obisnuit de o viata.prostia e distribuita egal oamenilor indiferent de gradul de pregatire dar cea mai periculoasa e prostia oamenilor instruiti,zic si eu.
9
4
asta nu e nimic stai sa vezi cand se fac mari "iohaneii" - copiii care azi nu fac scoala - pe vremea lui ceasca au fost "decreteii" astai din vremea plavanului o sa fie "iohaneii" - analfabeti culegatori de sparanghel
9
2
De la PSD se duce careva?
10
5
Pentru IEL IE multe legi....dar pentru tine IE un singur manual de gramatica si unul de literatura si sa sti ca manualele IE in fiecare an scolar pe care tu l-ai pierdut. Si mai IE un castron de ciorba daca iti IE foame.
10
3
Ariepiscopu asta face ce vrea pentru iel nu ie nici o lege ?
12
7
Cine este Enciu....vai ce sa-ti spun.Stai acasa pt ca oricum nu te cunoaste nimeni....zerro
14
10
chiar ma doare la gumari ca nu vii la slujba.dute la votare sa il speli pe dulapul ambulant...succesuri limbistilor
15
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367