REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Petre Roman îl face praf pe Augustin Lazăr: 'Este vinovat indiferent unde amplasăm activitatea lui'

Petre Roman îl face praf pe Augustin Lazăr: 'Este vinovat indiferent unde amplasăm activitatea lui'

Replica API 9 aprilie 2019 | 01:43 443

Fostul prim-ministru al României, Petre Roman susține ca procurorul general, Augustin Lazăr ar trebui să fie demis imediat. Invitat la România tv, Petre Roman a declarat că Augustin Lazăr nu are nicio scuză pentru ororile pe care le-a făcut la Aiud și asta pentru că el nu a servit legea ci a servit regimul, scrie stiripesurse.ro

"Domnul Augustin Lazăr atunci la Aiud nu a servit legea, ci regimul. Dacă ar fi servit legea, l-ar fi eliberat pe Iulius Filip, pentru că așa îi cerea legea. Sigur că pe noi ne înspăimântă ce lucruri s-au întâmplat, eu am fost unuit, pentru că în perioada aceea existau doi piloni de propagandă ai regimului Ceaușescu: 1 în România nu există deținuți politici, și erau și 2 în România se respectă integral drepturile omului și am văzut cum se respectau. Singurul argument care cu adevărat este important este că Augustin Lazăr nu a servit legea, a servit regimul. Din acest punct de vedere, Augustin Lazăr este vinovat indiferent unde amplasam activitatea lui. Dar faptul că este bine văzut, asta e".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jidanul tot jidov s-a dat deoparte si-n dosarul teoretic al revolutiei unde ilici este prim solist pe cand si tasu valter si dai si lupta pentru comunisti inca din spania comunista
5
0
Parerea voastra este ca P.Roman il face praf pe A.Lazar.Eu dupa ce m-am uitat ce parere au cititori cred ca P.Roman era mai destept daca tacea.
5
0
Mai baieti, Petre Roman este unul din cei mai cinstiti politicieni . Ati auzit voi despre o avere pe care ar putea sa o aiba ? Nu are nimic. Traieste din pensia de Stat care i se cuvine .
0
4
cacat lenes , o sa ne confisti pula si o sa o iei in gura . Nu se confisca nimic pt ca nu sunt probe , totul este abuziv politic . Nataraule , sugeti pula cu patos , de la mazare la constantinescu si o limba elenei udrea pentru cele cateva sute de milione de euro furate . Ma pis pe botul tau si pe refendumul vostru de cacat , ce rezolvati ? ....la fel ca cel cu 300 parlamentari , adica muie !
0
4
daca aplicai proverbul ''daca taceai- filosof ramaneai''- erai mai castigat , asa nu ai reusit decat sa redeschizi rani provocate de tine- trecutul tau nu este de admirat- si, sincer, ma asteptam se te numeri printre beneficiari
4
1
'Reati ai drak-ului de penali! Ati nenorocit tara si pe noi toti si, acum va faceti si LEGI SPECIALE pentru TOTI HOTII stransi ciorchine in jurul lui DRACnea! Nu ne-ar fi mai bine in uniunea Ruso-belaruso, fara stat de drept, doar dai dreptul dupa ce furi din banul public. Ce lupta impotriva coruptei, libertate sa furi cat vrei . da todorel, tontonel, slugarel o lege croita pe masura lu dracnea si-a hotilor din jurul lui si, gata! Spalati, parfumati si cu bani luati! Prostii platesc furaciunile lor ca datorie publica! Iti place petrica!!
9
0
Si tu, esti un ingeras!!!!!
5
0
Un cazar a carui tata a venit din Rusia pe tancuri si care a luptat in razboiul civil din Sania de partea comunistilor.
7
0
Nu mai vorbiti asa urat ! Dl. Petre Roman a fost primul Prim Ministru modern al Romaniei, un politician care ne-a reprezentat cu cinste tara in toata Europa si care a trasat liniile corecte de accesare a valorilor capitaliste !
1
16
Ce ai facut petrica? Te-ai operat? Acum te crezi curat? Nu cred ca esti in masura sa-ti dai cu parerea. In loc sa stai pitit, tu iesi ca paduchele in frunte. Vrei sa ramana cantareata ta singurica? Pai? Nu cumva ai fost complice la evenimentele din 13-16 iunie 1990?
13
0
Lazar, Roman Walter si Petrica, Iliescu , Visinevski, Brucan Berger si altii au fost si sunt comunistoizi si neocomunisti. Huo fi miar scarba de specia de tradatori hoti si koorve
14
2
Ba gogule, prost mai esti. Detinuti politici au fost pana in 89, dar secu se desteptase si-i baga pe motiv de infractiuni marunte, le inscena un furt si pac la zdup. In anii 80 fenomenul a luat amploare, iar uneltele secu ca acest lazar ii ardeau pe cei cu idei gresite de-i zapaceau.
12
3
Gogu am impresia ca esti mic si ce-ai citit si tu da oficial detinut politiq a fost in 64 dar nu vroiai sa-i declare pe cei care vroiau sa fuga din tara detinuti politici le gasea securitatea altceva sa-i bage la zdup ca altfel se luau comunitatile internationale onu cu drepturile omului ca avea conventii semnate dar voi astia tinerii citito siteurile sriste si puneti botul la propaganda lor
12
4
Petre Roman,ai ratat o buna ocazie sa taci!Vezi-ti de ,,bubele" tale,esti complice la crimele din timpul Revolutiei,esti implicat pana peste cap si in Mineriade!Daca dupa atata timp ai ramas tot asistent universitar,ce sa mai zicem?
14
4
Mai bine s-ar vedea de vedeta sa AGAPIA ca cinte bine la microfon cat vei sta dupa gratii. De educatia lui Petrut ne ocupam noi BARBARI.
11
2
Visinescu avea 80 de ani si si-au adus aminte de el
11
3
Iar sugi puli la greu
8
7
Asta cu Turcan, Ghorghiu si restul conducerii PNL l-au sustinut pana acum cateva saptamani pe Lazar, cum a fost deconspirat, cum au luat mana dupa el. Cu Codruta cum veti proceda, ipocritilor, ca si ea este bagata in mizerii pana la gat?
13
5
De ce un tradator de tara e liber dupa toate cate a facut? Si mai si vorbeste ...
24
2
Tu esti vinovat ma oriunde plasam activitatea ta in cazul redeschideri dosarului revolutiei continuat cu evenimentele din 13. 15 iunie 1990.
23
3
sa ne suge tu ceva ! Ai distrus Romania jegosle!
20
3
sa-i explice cineva hodorogului asta senil ca la aiud ultimul detinut politic a fost eliberat in 1964 ,Lazar avea 8 ani .la fel si cretinii care se uita la antene .apropo ce mai face oana roman ? cum mai sta cu shaormele ?
22
8
Hotii striga hotii ! Iti urez P.Roman sa o iei dupa urmele lu Ceausescu ca ai fost cu Iliescu un nemernic si meritati acceiasi soarta!
21
3
tu esti cumva curat ca lacrima?
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212