REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Petrecere cu manele, în fața penitenciarului Poarta Albă. Video

Petrecere cu manele, în fața penitenciarului Poarta Albă. Video

Virgil STOIAN 2 martie 2024 | 00:00 8427

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a anunțat, miercuri, 28 februarie a.c., că a dispus trimiterea Corpului de Control la Penitenciarul de la Poarta Albă pentru a verifica incidentele de la procesul lui Vlad Pascu, existând suspiciuni că acesta a fost protejat de polițiști în fața jurnaliștilor. Ei bine, se pare că acest control nu îi sperie pe unii angajați de la penitenciar. Reporterii Replica au intrat în posesia unei filmări în care câțiva angajați de la Poarta Albă ascultă manele dintr-o mașină. După cum se vede printre angajați se află și o femeie, angajații probabil așteptând să încingă un dans.

Petrecere cu manele, in fata penitenciarului Poarta Alba. VideoAngajații penitenciarului

După cum se vede în imagini, angajații nu par speriați de vizita Corpului de Control al ministrului Justiției, ritmurile orientale inducându-le o stare de voie bună. Petrecerea ad-hoc probabil că a continuat, muzica fiind poate preambulul unei petreceri între angajații de la penitenciar.

Petrecere cu manele, in fata penitenciarului Poarta Alba. VideoAlina Gorghiu

Vă reamintim că Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă organizată la Curtea de Apel Cluj, că a dispus trimiterea Corpului de Control al ministerului la Penitenciarul de la Poarta Albă. „Îmi doresc ca ministru al Justiției să nu planeze niciodată vreo suspiciune că s-au încălcat norme legale atunci când vine vorba de activitatea unei instituții aflate în subordinea Ministerului Justiției. Vă informez că am dispus trimiterea corpului de control la penitenciarul Poarta Albă, repet, pentru a se putea verifica dacă au fost respectate toate normele legale în materie.” a declarat ministrul Justiției, Alina Gorghiu.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fals nefals totuși purtați niște însemne militare
3
0
O ȘTIRE FALSA,DOAR PENTRU DENIGRARE,ATÂT !!! FILMAREA ESTE VECHE DE ANUL TRECUT LA IESIREA DIN SERVICIU INTR.UN WEEKEND IN TIMP CE ISI ASTEPTAU CEILALTI COLEGI SA MEARGA IMPREUNA SPRE CASA !!!! NU ARE ABSOLUT NICI O LEGATURA CU CORPUL DE CONTROL SAU CU VRE.O PETRCERERE ASA CUM SE SUGEREAZA IN ARTICOL....RUSINE AUTORULUI,UN MAREEEEE MÂNCATOR DE CCT !!!!!!
2
1
O ȘTIRE FALSA,DOAR PENTRU DENIGRARE,ATÂT !!! FILMAREA ESTE VECHE DE ANUL TRECUT LA IESIREA DIN SERVICIU INTR.UN WEEKEND IN TIMP CE ISI ASTEPTAU CEILALTI COLEGI SA MEARGA IMPREUNA SPRE CASA !!!! NU ARE ABSOLUT NICI O LEGATURA CU CORPUL DE CONTROL SAU CU VRE.O PETRCERERE ASA CUM SE SUGEREAZA IN ARTICOL....RUSINE AUTORULUI,UM MÂNCATOR DE CCT !!!!!!
2
1
Poarta alba este un wc plin cu boli , ăsta de stă cu curu pe capacu wc ului acum petrica reprezinta corupția o pandemie a sistemului.
2
0
Privatizati puscariile, ca in USA, sau, mai aproape de noi, Belgia, si o sa scapati de loazele astea care sunt pe mana cu interlopii si mananca banii platitorilor de taxe si impozite.
4
2
Decu, tu ești mai porstt ca noaptea. Muzica se aude din autoturism. Tocmai de-aia a filmat ăla.
4
2
Dau decret ca de mâine maneaua să fie imn. Ordon ca Tzanca să fie rege oficial, să fie și Anton Pann și Mureșan și să înlocuim mizeria aia de imn cu o cicalaca! Tara asta a ajuns să idolatrizeze maneaua și cantaciosii ei așa ca așa rămâne! Hai v-am cicalaca pe toți, să moară familia mea!
3
2
Jurnalistu asta e mai p***t ca noaptea. In primul rand ca muzica se aude din masina aluia care filmeaza, cum dreacu sa se auda de la masina din plan indepartat cand are geamurile inchise. 2 la mana oamenii respectivi ieseau din serviciu si asteptau autobuzul. Se duceau acasa nicidecum la vreo petrecere, eventual poate la priveghiul ma-sii.
8
6
Aaa, era sa uit. Voi fraierilor care lucrati pe la alte întreprinderi, in contabilitate, achizitii, etc o sa va taraiti basinile pana la 65 de ani. Noi la penitenciar iesim tot cand vrem ca cei din serviciile operative care duc greul. Da, asta e!
6
4
Pai cum sa nu ne vina sa dansam si la munca cu asemenea drepturi. Hahahahaha!
6
2
Taranoiul care a facut asta merita sanctionat. Dar pentru cei care criticați intreaga breasla, am cateva precizari de facut. Multi dintre voi sunteti din cei care ati incercat sa va angajați la penitenciar, dar nu v-au dus tartacuțele. Doar la testarea psihologica picați 60%. Rămâneți la locurile voastre din următoarele motive: Noi avem cele mai mari salarii din sistem, suntem cei mai șmecheri. Avem vouchere de vacanta, medicamente gratuite, ne plătim chiria si ratele la case in cele mai șmechere cartiere, din banii statului. Ddaca avem deja casa facem o combinatie cu altcineva si tot ne scoatem. Iesim la pensie cand vrem, nu la 45 de ani cum stiti voi. Hahaha! Voi cand va pensionati, noi suntem satui de vacante in tari in care voi nu o sa ajungeti niciodata. Voi mai traiti vreo trei ani si aleluia! Si-asa nu ajung banii pentru toți pensionarii. Hahahahaha!
9
8
Ce i ce conduc corabia sunt de vină,îs numai în afaceri și combinații cu interlopii,sunt acceptați toți prafuitorii in astfel de instituții,vezi ce ,,pițipoance ,,sunt în funcții de conducere,oare cum au ajuns?manca le as botoxu
4
1
Daca nu a făcut și niște miciuri nu se pune
3
1
masina de taranete care n-a avut bani de bmw.
3
3
Asta de filmeaza e soferul ala dilau de l.au dat afara de la jandarmerie si s.a angajat sofer la parnaie
4
3
Un cretin si cel ce a filmat ! Din cate se stie nici macar testarea psihologica anuala nu a reusit sa o treaca. Deci e un inapt psihic. Restul e cancan
5
4
Un obosit de milițian a reușit să își cumpere și el o cotiga după 20 de ani de muncă, și cum este crescut la tara, cioban de meserie, sa gândit să își afișeze cotețul și ce muzica are el în fața penitenciarului.Tura viitoare te dau cu capul de mașina până se oprește muzica , nu te mai filmez !
18
3
Adica noi muncim pana cadem si ne imbolnavim pana la 65 si pensie 45% si pricopsitii astia o tin in chindii pana la 45 apoi acasa la pensie cat salariu…Mai fac si ciubucuri cu telefoane si droguri. Am vazut ce paznici buni sunteti.
6
4
Danielo se vede de departe din ce tagma faci parte bancurile spun totul și cu oule stați cam rău voi polițiștii in particular vorba vine oricum dacă le ai Daniela înseamnă ca ești trans succes
3
3
articol de rahat la fel ca autorul ,bine ca nu ai luat amenda e zona cu restrici de filmat
9
9
Are steagul Ucraina in spate?sau e facuta asa pentru subliminal?
3
4
Sa ii lingeți la oua pe polițiști de penitenciare
5
15
Pai la salariile lor și la cât ies la pensie normal ca dansează ia sa fi ieșit la pensie la 65 de ani și cu salar de 3000 de lei nai dansau ?
13
2
Treaba e mai complexa. Sunt infractori care si au dat copiii sa invete la Campina. Ce a urmat?
9
2
Manelistii e mai multi ca politistii sau politistii e manelistii?
8
4
Niste manelistii si unii si altii
5
3
Era ziua lui Coco Lovin si am organizat o petrecere
4
2
de ce te superi alinuta? i-au pus putina muzica lui baogdan olteanu: aseara ti-am luat basma.....
6
2
Vi se pare o stare de normalitate? Cand infractorii stau la masa si chefuiesc vu cei care ar trebui sa-i controleze, asta inseamna starea natiei.
17
1
cand ies nu stau mult pe afara si intra din nou, au conditii se adapteaza, se expermenteaza si sunt bine vazuti inauntru si inafara, dupa vechime, ajung lideri !
7
0
La cata minte au ce pretentii sa ai.Si pana la urma cine se duce acolo sa pazeasca hotii.Cum sunt cei anchisi asa sunt si cei ce i pazesc.
13
3
Poate era mai bine Frédéric Chopin pentru urechea detinutilor
13
1
Ai angajat toți drogălăii băi Danii!
7
6
Ea e blonda si ea e m****a. mINISTRA
6
7
Federalizarea Romaniei si crearea regiunilor autonome makidonesti impreuna cu regiunea autonoma Tinutul Secuiesc.
7
21
Pe sectia 4 si 5 se vinde droguri, telefoane.
13
3
Eee pai cazatii au nevoie de liniste…Hahaha
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212