REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Petrecere “stropită” cu alcool la mormântul lui Emi Pian, în ziua de Paște

Petrecere “stropită” cu alcool la mormântul lui Emi Pian, în ziua de Paște

Replica API 4 mai 2021 | 23:20 2291

Gabriel Cristian Duduianu, aka Aly Pian, a organizat o petrecere “stropită” cu alcool la mormântul tatălui său la scurt timp după ce a mers să ia Lumina Sfântă de la biserică. Mai mult, liderul temutului clan a făcut publică o filmare pe care a realizat-o în locul în care Emi Pian își doarme somnul de veci. Astăzi, în prima zi de Paște, el și câțiva dintre apropiați s-au întors în cimitir și au reluat party-ul sinistru – vestea a dat-o chiar el pe Facebook.

Petrecere “stropită” cu alcool la mormântul lui Emi Pian, în ziua de Paște

Fiul cel mare al lui Emi Pian a respectat tradiția în Noaptea de Înviere și, imediat ce a luat Sfânta Lumină, el s-a îndreptat spre mormântul temutului interlop ca să îi aprindă o candelă. Gabriel Cristian Duduianu nu a fost singur, ci însoțit de mai mulți apropiați.

“Lângă tine, tăicuțu’ meu” este mesajul scris de Aly Pian pe înregistrarea făcută la mormântul tatălui său, după cum puteți observa în galeria foto a articolului.

Azi, liderul clanului Duduianu s-a întors în locul în care Emi Pian a fost îngropat împreună cu câțiva apropiați; în timp ce au depănat amintiri, ei au consumat mai multe sticle de alcool care se văd în imaginea de mai jos. “Regele nostruuuu”, a scris Gabriel Cristian Duduianu la descrierea pozei.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit în dimineața zilei de 4 august 2020, după ce a fost implicat într-un scandal care a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei. Conform datelor din anchetă, polițiștii au fost sesizați în jurul orei 03:00, iar când au ajuns la fața locului, au identificat mai mulți oameni implicați în altercație. Doi bărbați au fost transportați la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav rănit. Tatăl lui Aly Pian avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate.

Atacatorul lui Emi Pian este Napi, conducătorul unui alt clan din București. În ziua în care Nicolae Duduianu a aflat că fiul său a murit, el a suferit un atac de cord în închisoare și nu a putut fi salvat, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trebuia stropit si cu un pic de furadan
3
0
nu ne intereseaza
6
1
Tot mierlit ramane
5
0
MOTOTOLEA MOTOFLOCEA
1
0
masca, masca?! au purtat-o-n cimitir?
5
1
Articol a la Replika
6
1
Emi Pian este porecla , numele este Florin Mototolea .
3
1
mare om mare mototol !pian asta daca nu era nu se povestea!
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102