REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Petreceţi sărbătoarea de Paşti şi 1 mai în cele mai frumoase locaţii

Petreceţi sărbătoarea de Paşti şi 1 mai în cele mai frumoase locaţii

Replica API 11 martie 2013 | 00:00 163

Vezi cu ce oferte vin agenţiile de turism

Vezi cu ce oferte vin agenţiile de turism

Staţiunile bulgăreşti de pe litoralul Mării Negre oferă oportunităţi de vacanţe excelente de Paşti şi 1 Mai, la tarife atractive. Agenţiile de turism vin cu oferte diversificate, pentru toate buzunarele. Preţurile încep de la 28 de euro/persoană/cu regim all inclusive, în Bulgaria, la Nisipurile de Aur, şi ajung până la 739 euro, pentru o vacanţă de vis în Egipt - o vacanţă de 10 zile. În acest pachet intră vizitarea sfântului oraş Ierusalim, Muntele Sion, Mănăstirile Sfântul Teodosie şi Sfântul Sava.

Ofertele avantajoase le găsiţi tot de la bulgari. De la 33 euro poţi petrece sărbătorile în staţiunea Nessebar . Preţul include cazarea, prânz festiv de Paşte, accesul la terenul de volei şi fotbal, masă de tenis, acces la piscina interioară, sală fitness, darts, Wi-fi în camere şi în locurile publice, mini club pentru copii, program de animaţie atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. În staţiunea Constantin şi Elena din Bulgaria, Hotelul Gloria vine cu o ofertă de 28 euro, all inclusive. Hotelul Melia Grand Hermitage din staţiunea Nisipurile de Aur ne invită într-o vacanţă de neuitat cu preţuri începând de la 49 euro, cu regim all inclusive. Hotelul dispune de şapte restaurante şi baruri: restaurant principal, care vă oferă specialităţi bulgăreşti şi internaţionale, restaurant thailandez, lobby bar şi cofetărie. Staţiunea Obzor este o altă variantă, Hotelul Mirimar practică tarife începând de la 49 euro. Hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor săi următoarele facilităţi: restaurant principal cu terasă, restaurant tematic decorat în stil tradiţional bulgăresc, restaurant cu specific pescăresc a la carte situat pe plajă într-o barcă de lemn, salon şi lobby bar, bar la piscină cu gustări, club pentru copii cu echipă de animatori, două piscine exterioare, o piscină interioară cu spaţiu separat pentru copii. Obzor punctează maxim la capitolul plajă, unde se află, se pare, cea mai bună plajă din Bulgaria. Media anuală de cost a unui sejur în Bulgaria este, pentru turiştii români, de circa 500 de euro/familie. La preţuri accesibile se mai încadrează staţiunile Sunny Beach şi Albena. Pentru o vacanţă mai luxoasă puteţi să vă relaxaţi în Dubai, cu 549 euro, pentru 5 zile, la un hotel de 3 stele, iar în Israel cu 649 euro, pentru un sejur de 6 zile. Agenţiile specializate în pelerinaj au pregătit deja pachete în acest sens, ce-i drept, destul de piperate. Cazarea se face în unităţi de trei şi patru stele, în regim demipensiune.

Tatiana BELIUŢA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272