REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Petrică Cercel a MURIT, răpus de COVID!

Petrică Cercel a MURIT, răpus de COVID!

Replica API 16 septembrie 2021 | 16:08 13271

Doliu în lumea maneliștilor de pretutindeni! Un nume greu al industriei, tatăl celebrului Ionuț Cercel, Petrică Cercel, s-a stins din viață în cursul zilei de joi, 16 septembrie a.c..

Manelistul era diagnosticat cu noul coronavirus, fiind intubat la un spital din Capitală, deși inițial a refuzat îngrijirile medicilor.

A fost confirmat cu Covid-19

Duminică, Ionuț Cercel a anunțat că tatăl său, Petrică Cercel este intubat la un spital din Capitală, după ce a fost confirmat pozitiv la SARS-CoV-2. Starea de sănătate a celebrului manelist era extrem de gravă și iată că, din nefericire, Petrică Cercel a fost victima noului coronavirus.

Petrică Cercel a fost extrem de cunoscut pentru cariera sa de-a dreptul răsunătoare de aproximativ două decenii, fiind și un model pentru fiul lui, Ionuț Cercel, care, la fel ca și tatăl lui, s-a bucurat de un mare succes în muzică.

Celebrul manelist nu a vrut să meargă la spital, sperând că boala va trece dacă se tratează acasă. Cu toate acestea, după ce a refuzat spitalizarea, boala s-a agravat, așa că a ajuns pe mâinile medicilor când deja se zbătea între viață și moarte.

În aceste momente, familia, apropiații, colegii de breaslă, dar și fanii sunt de-a dreptul șocat și nu s-ar fi așteptat la o astfel de tragedie. Toți cei care l-au iubit pe Petrică Cercel sau cei care i-au ascultat muzica își plâng amarul pe rețelele de socializare.

Cu doar câteva ore înainte de moartea lui Petrică Cercel, colegul său de breaslă și bunul lui prieten, Adi de la Vâlcea, îi ruga pe toți cunoscuții să se roage pentru celebrul manelist.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DU-TE !!!!!!!!!!!!!!!!!
0
0
cati ani avea Petrica Cercel?
7
4
Stie si functinarul asta platit din bani publici"cat de iubit"este de contribuabili si le-a dat ordin astora.
5
0
comentariile cu horia
5
0
Nu mai faceti pe mari barbati !! Ba ca nu vreti intubati , ba ca veti muri de la vaccin , ba ca nu vreti sa purtati masca , in magazine . Se moare in masa si tot negati . Daca i-ati vedea morti pe strada , de la Covid , tot nu ati crede . Multi barbatii de 100 kg , plin de muschii , sau stins incet precum o lumanare , de rahatu asta de Covid . Viata conteaza si nu orgoliu , cand nu trebuie .
20
6
E bun si covidescu asta de ceva
11
3
Il tot baga pa piticu ala de fiisu mare talente. Tagan nespalat, putea
15
1
Viata noastra petrica cunoscut in lumea buna ca si cercelusul, a luat liftul.dumnezeu sa te ierte cercelusule
3
10
Usor, usor isi face treaba si virusul asta!!!
18
2
asta moare de covid si... POLITIA LOCALA SE PISA PRIN BOSCHETI, cautare pe iutub
12
4
astea sunt comentarii dedicate facute din redactie ca pe noi astilalti nu ne lasa sa scriem!!
7
6
Nu va vaccinati ca va baga cipuri, nu va duceti la medici ca va omoara, refuzati oxigenul ca va afecteaza plamanii..... uite-asa valul 4 va face selectia adevarata!
26
8
Isi plang amarul pe retelele de socializare... vai si amar de redactia voastra...
15
3
i-a luat bil gheitz toti banii !
22
1
Era prea smecher sa se vaccineze. Ia cu paine acum "bosulica" sa nu ti se aplece.
25
12
Nevaccinat, desigur. Un adept al civilizatiei moderne.
31
6
Dumnezeu sa-l ierte,iar voi manelistilor care l-ati iubit numai mergeti la nunti 40 de zile;alegeti intre viata si bani.
27
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272