REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Philipp Plein a devenit tătic pentru a treia oară! Designerul a publicat prima imagine adorabilă cu micuțul

Philipp Plein a devenit tătic pentru a treia oară! Designerul a publicat prima imagine adorabilă cu micuțul

A.F. 10 octombrie 2023 | 00:00 779



Bucurie mare în familia designerului Philipp Plein. Acesta a devenit tată de băiat pentru a treia oară. Designerul a publicat prima imagine adorabilă cu bebelușul, hrănit la sân de mama lui.

Philipp Plein a devenit tatic pentru a treia oara! Designerul a publicat prima imagine adorabila cu micutul

Designerul german Philipp Plein (45 de ani) e în culmea fericirii! Creatorul de modă a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui, frumoasa Lucia Bartoli, a adus pe lume, zilele acestea, un băiețel perfect sănătos, care s-a născut dimineața, la ora 11:44, și a avut 3.59 kilograme.

Designerul nu s-a putut abține și a publicat, pe rețelele de socializare imagini înduioșătoare cu cel de-al treilea moștenitor al său, chiar în momentul în care bebelușul era hrănit la sân de către mama lui, pe patul de spital.

Ce nume poartă al treilea moștenitor al creatorului de modă?

Creatorul de modă, care este un bărbat cât se poate de galant, a surprins-o pe partenera lui, care l-a făcut tătic, cu buchete imense de trandafiri albi.

Philipp Plein a ales un nume special pentru fiul său nou-născut. Pe micuț îl va cheama Rouge Sky Galaxy.

„Al treilea fiu al meu, Rouge Sky Galaxy s-a născut la ora 11:44 și a avut 3,59 de kilograme. Dumnezeu este mare!”, a fost mesajul postat de Philipp Plein pInstagram,la puțin timp, după ce a devenit tată.

Philipp Plein a devenit tatic pentru a treia oara! Designerul a publicat prima imagine adorabila cu micutul

Philipp Plein și partenera sa de viață, frumoasa Lucia Bartoli, o influenceriţă extrem de cunoscută din Italia, mai au împreună un băiețel, Rocket „Rocky” Halo Ocean, care a venit pe lume pe 16 mai, anul trecut.

Și-a ținut primul copil ascuns ani de zile

Philipp Plein mai are, însă, un fiu, Romeo Prince, în vârstă de 9 ani, în urma relaţiei cu Fernanda Rigon. Acesta locuieşte împreună cu mama sa, în Brazilia.

Plein și-a ținut, însă, ascuns primul băiat, ceva timp. Celebrul designer a luptat pentru custodia acestuia ani întregi.

„Pe 25 decembrie 2014, fiul meu, Romeo Prince Plein, care avea atunci un an şi şase luni, a plecat cu mama lui în Brazilia. De atunci, am pierdut ani de zile luptându-ne cu avocaţi inutili pentru nimic, în loc să-i oferim fiului nostru ceea ce merită cu adevărat, o mamă şi un tată”, a dezvăluit designerul pe Instagram, la acel moment.

Philipp Plein a devenit tatic pentru a treia oara! Designerul a publicat prima imagine adorabila cu micutul

Philipp Plein, îndrăgostit lulea de Bianca Drăgușanu. Botezatu l-a dat de gol!

Philipp Plein, excentricul designer german, a fost de multe ori cucerit de frumusețea româncelor. Acesta a avut relații scurte cu două dintre ele, este vorba de fotomodelul Mădălina Ghenea, dar și cu Andreea Sasu.

La un moment dat, designerul făcuse o pasiune pentru Bianca Drăgușanu, pe care ar fi curtat-o îndelung prin intermediul rețelelor de socializare. Cătălin Botezatu a fost cel care l-a și dat în vileag, spunând că Plein ar fi dorit chiar să se căsătorească cu Bianca Drăgușanu, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468