REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Phoebe Waller-Bridge, noua regină a serialelor de comedie, a semnat un contract major cu Amazon

Phoebe Waller-Bridge, noua regină a serialelor de comedie, a semnat un contract major cu Amazon

Replica API 26 septembrie 2019 | 00:00 285

Phoebe Waller-Bridge

Actriţa şi scenarista britanică Phoebe Waller-Bridge, premiată duminică seară cu trei trofee la Primetime Emmy Awards 2019, a semnat un contract major cu Amazon după succesul fulminant al serialului său "Fleabag" la cea mai recentă gală de decernare a "Oscarurilor televiziunii americane", informează AFP.

Phoebe Waller-Bridge, care este şi una dintre creatoarele serialului "Killing Eve" şi a fost inclusă în echipa care a scris scenariul celui de-al 25-lea film din franciza "James Bond", şi-a confirmat duminică seară statul ei de "regină a comediei".

"Fleabag", o producţie a studiourilor Amazon şi BBC, a triumfat la gala Primetime Emmy Awards 2019, câştigând şase statuete, inclusiv premiul pentru cel mai bun serial de comedie şi cel pentru cea mai bună actriţă într-un serial de comedie (premiu primit de Phoebe Waller-Bridge).

Tânăra britanică, în vârstă de 34 de ani, s-a declarat marţi "extrem de încântată" de noul contract semnat cu Amazon, estimat la aproximativ 20 de milioane de dolari pe an, încheiat pentru o perioadă de trei ani, potrivit presei de la Hollywood.

Jennifer Salke, directoarea de la Amazon Studios, a lăudat-o pe artista britanică, pe care o consideră "inteligentă, strălucită, generoasă şi talentată pe mai multe planuri, inclusiv pentru scenaristică, interpretare şi producţie".

Potrivit acestui comunicat, Phoebe Waller-Bridge va crea şi va produce noi conţinuturi de televiziune în exclusivitate pentru platforma de streaming Amazon Prime. Comunicatul nu precizează alte detalii şi nici nu confirmă suma pentru care a fost semnat contractul. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272