REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Lun., 13 Mai 2024
Anul XX Nr. 6728
10.5° Constanța Luni, 13 Mai 2024 Anul XX Nr. 6728
 

Phoenicia Royal din Mamaia găzduiește copiii de la Fundația Metropolis

Phoenicia Royal din Mamaia găzduiește copiii de la Fundația Metropolis

Replica API 5 iunie 2022 | 12:18 1866

Mohammad Murad susține Fundația Metropolis și în acest an. Mai exact, copiii din cadrul fundației, înființată de familia Maticiuc, sunt găzduiți pe litoralul în cadrul Phoenicia Royal din Mamaia Nord. Anunțul a fost făcut chiar de Codin Maticiuc, care a dorit să-i mulțumească în mod expres fiicei lui Mohammad, Laly Murad, care a făcut posibilă această găzduire.

Codin Maticiuc a făcut public anunțul pe rețelele de socializare, arătându-se încântat că Phoenicia Royal că ales să găzduiască în acest an Fundația Metropolis. Mai exact, beneficiarii, fiind vorba despre copii, au fost cazați în acest weekend la unul dintre hotelurile administrate de Mohammad Murad.

,,Copiii mei merg la cel mai de fiță hotel din Mamaia! Sună îngrozitor titlul, nu? Sună a laudă. Ei bine, da, mă cam laud! Totuși e vorba de copiii mei de la orfelinat care toți sunt ÎN ACEST MOMENT la Phoenicia Royal, Mamaia. Copiii de la Fundatia Metropolis merg în fiecare an la mare cel puțin o dată și la munte la fel. Cred ca doar într-un an de criză nu am reușit să facem asta, an în care am vândut o mașină ca să susținem fundația.

Totuși copiii mei nu prea merg în Mamaia, nu ne permitem. Darămite la hotel de 5 stele... Acum, minunea asta se întâmplă pentru că am fost invitați de Laly Murad, fata lui Mohammed. Amintiiți-vă acest nume, vă rog. Ea va fi sau va face ceva pentru țara asta cândva”, a spus Codin Maticiuc.

Ce este Fundația Metropolis?

Metropolis contribuie de 20 ani la construirea unei lumi în care oamenii zâmbesc, prin crearea accesului acestora la sănătate, educație și dezvoltare emoțională echilibrată. Fundația se concentrează pe asistență socială pentru copiii vulnerabili din centrele proprii și partenere, pe renovarea spitalelor publice din bani privați, dar și pe susținerea cauzelor individuale verificate. Fundația Filantropică Metropolis este o organizație neguvernamentală, non-profit, cu personalitate juridică română, înființată pe data de 16 februarie 2007. Fundația are ca scop protecția copiilor separați de familie și integrarea lor în societate. Începând cu anul 2020, Fundația își asumă un nou obiectiv ambițios prin renovarea spitalelor publice. În proiectele sale, Fundația Filantropică Metropolis lucrează în principal cu copiii și tinerii care provin din familii dezorganizate sau cu o situație socio-materială precară, familii fără locuință, familii în care părinții au probleme relaționale cauzate de divorț, alcoolism, lipsa unui loc de muncă sau probleme medicale”, se arată în descriere.

Hotel Phoenicia Royal face parte din Complexul Phoenicia, alaturi de Phoenicia Holiday Resort si Phoenicia Luxury, din Mamaia Nord, inaugurat în anul 2017. Fondator și președinte este dr. Mohammad Murad.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce e moka, e bun pt toata lumea
0
0
Marca inregistrata Re pli ca. Ce ii mai suflati n plu Murad. Cat a costat toata mizeria asta? Auzi si la ala cel mai tare hotel. Doamne fereste. Pai daca Phoenicia e cel mai tare hotel Iaki ce e? Nyota? Ramada? Ba Maticiucule lasa dreacu prafurile ca ai luat o razna. Iar Replica, tineti o tot asa. Vedeti ca si Realitatea lu Gusa l a promovat pe Murad si nu a foat bine pt Gusa. Treaba voastra. Sa nu ziveti ca n ati fost avertizate.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407