REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Piața Chiliei, între vile somptuoase și izmene agățate pe sârmă

Piața Chiliei, între vile somptuoase și izmene agățate pe sârmă

Replica API 29 mai 2020 | 00:28 12508

Piața Chiliei este probabil cartierul cel mai cosmopolit din Constanța. Nu numai prin natura populației care este compusă în egală măsură de români, romi, turci, tătari și machidoni dar și prin prisma caselor înălțate de-a lungul timpului aici.

Astfel, pe lângă adevărate palate ca în seraiurile turcești, sălășluiesc și căsuțe despre care ai impresia că la prima bătaie de vânt se vor prăbuși la pământ.

În ultimii ani, Piața Chiliei a început să semene din ce în ce mai mult cu un cartier rezidențial și asta datorită vilelor somptuoase care se înalță pentru a satisface nevoia de lux a celor care locuiesc în ele.

Prin intermediul acestor imobile, fiecare și-a etalat gustul, iar accesoriile sunt reprezentate fie de bolizi de lux, fie de... rufe întinse la uscat. Un lucru este clar: proprietarii acestora nu suferă de rău de înălțime, vilele având 2 sau chiar 3 etaje.

Precizăm că Piața Chiliei este un cartier din Constanța, aflat între cartierul Tomis II și Stadionul Farul. În cea mai mare parte, cartierul Piața Chiliei este locuit de cetățeni români, aromani și romi-turci.

Nu de puține ori, aici au avut loc răfuieli între clanuri, înmormântări ”cu cântec”, dar și chilabale cu lăutari și manele, chiar în plină stradă.

Virgil Stoian

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FAMILIA VELEA CE LOCUIESC LA NUMARUL 27 PE STRADA CRISANA SUNT CEI MAI TURBULENTI DIN ZONA FIIND MARI CONUMATORI DE ALCOOL, LE TREBUIE UN LOC SPECIAL DE A LOCUI LA BALAMUC!!
0
0
SAAAAAAAAAAAAARPILIIIIIIII
1
0
Cred ca ar trebui sati cauti de munca Cauti sa te gasim neaparat Ai grija deja Astai a 3 a
0
0
Ce randuri ati redactat, domnule, si ce titlu ati dat articolului! Impresionant, ce sa mai! S-au terminat toate problemele si ne concentram pe "izmene", sau are alta conotatie termenul si nu ne prindem noi? Am si eu o intrebare: dumneavoastra si alti colegi de breasla chiar sunteti platiti sa scrieti? Adica...cu bani? Chiar reusiti sa va platiti ratele din aceasta munca?
2
2
Oricum fata de Palas e o mare diferenta.
0
0
Sunt hainele la uscat din bazarul turcesc de la istanbul a lui Sedan...chiar daca el sustine sus si tare ca are doar haine de firma O minciuna gogonata ..rupe istanbulul in doua. SI ARE DOAR TURCISME PE EL FAKE-URI...NIMIC ORIGINAL
2
0
PE STRADA CRISANA LA NUMARUL 27 ESTE UN SCANDAL DE ANI DE ZILE INTRE ROMANII , MACHIDONI SI TIGANI SI CU POLITIA DE LA SECTIA 1 AFERENTA SCANDALURILOR!!
2
1
Ce spera satanistii aflati inca pentru putin timp la conducere?Razboi inter-rasial,au incercat si in Germania cu arabii,acum incearca in Minnesota de la cazul "George Floyd" care a fost omorat de un politist sa intre grupari sponsorizate de Soros Antifa,au dat foc,e aproape razboi civil!Idiotii incearca sa ne invrajbeasca dar noi NE IUBIM FRATII si nu ne intereseaza ETNIA si PATRIOTII!Se incearca ura de rasa catre,tigani,turci,tatari,machidoni,orice!DAR NOI POPORUL II IUBIM PE TOTI PROBLEMA SUNTETI VOI GUVERNANTII CORUPTI! WWG1WGA
5
6
Va manca grija turcilor da grija voastra cine o poarta ca ati furat romania cu totu romani cinstiti ce santei.
7
3
Ce ai vrut sa dovedesti prin articolul asta ?
6
1
Pe bune, ai vrut sa ne zici ceva? A fost articol publicitar imobiliar sau ai avut in gand sa ne spui cat de bine coabiteaza minoritatile in Constanta? Trebuie sa fi avut vreo idee cand ai inceput sa scrii...ma gandesc.
6
2
Acest articol indica nivelul la care a ajuns presa din Constanta.Toate asa zisele ziare sint umplute cu stiri copiate sau facute in fata calculatorului.Nu o investigatie jurnalistica nu un editorial.Ziua de Ct copie declaratii de avere , la Cuget liber scrie un mos Tita care are nivelul unui absolvent de profesionala , la fel si la Telegraf.La asa oras asa presa
15
1
Virgil stoian tu aks rufele unde ti le usuci ? nu pe sarma sau chiloti...ti pui asa uzi in fund.Mai faci si poze la casele la lume Esti un penal de om
10
1
Asta este imaginea tarilor subdezvoltate unde domneste coruptia mare si unde pe de o parte sunt aia multi si saraci si pe de alta aia putini si bogati.
10
3
Nu aveti ce stiri sa mai faceti
1
1
Turcismele lui sedan
1
2
Replica cea mai mare evaziune facauta de acest ziar nu mai are ce stirea sa dea dar romani unde isi etaleaza chiloti nu pe sarme? Sau suflati in ele sa le uscati
5
0
Rufe puse la uscat in strada pe domeniu public, laturi varsate la coltul strazilor, gunoaie menajere aruncate oriunde, case insalubre cu miros de mancare etc. Dar totul se intampla in zona mai sus amintita, iar cei in drept vin, constata, fac oservatiie si pleaca, cei ce sufera sunt tot Romanii. Ei sunt vnanti, adica varstnicii care au case in zona, li se creeaza neplaceri , ca sa se lipseasca si sa vanda etniei convietuitoare. Ei s-au inmultit si vor casa locuiasca tot in zona, asa se face ca foste case ale familiilor de romani au devenit acum ale lor.....
11
2
Tiganii tot tigani ,vor sa dovedeasca originea orientala de tip indian.Adevarat cei care au case cu suprafete mai mari de 100 m patrati sa plateasca impozitele mai mari.Acesti indieni primesc ajutoare de la stat pt. ca nu vor sa munceasca si fac si afaceri ilegale.Va dati seama ce venituri au,iar autoritatile nu spun nimic.Legi foarte permisive pentru asemenea specimene.
12
8
Nu inteleg de ce nu se aplica impozit progresiv pentru imobile. Sa se stabileasca zone cu interes turistic si sa se plateasca impozite foarte mari pentru locuintele din aceste zone. Cine nu isi permite, sa se mute la periferie. Si sa scapam odata de cei care nu investesc in aspectul placut al cladirilor. Uitati-va cum a ajuns Piata Grivitei si cu str. Stefan cel Mare. Candva era cea mai frumoasa promenada din Romania ...
16
5
in general Cta este asa cum e prezentat in articol, un oras de kkt, cu o administratie inapta si oameni inapoiati plus ciori, pescarusi, mizerie, urlete ziua si noaptea, izmene, da!
20
5
Asta da stire!!!! Ziarist de 2 lei.
15
4
Asa, si ??????
9
2
Piata Chiliei este un cartier nerecomandat sa locuiesti.
14
12
Poza cu mercedes nu este din piata Chiliei sugi acadea ziarist de kk cu tot cu replica ziar mincinos
9
9
oameni de kkt , ziar de kkt...
14
8
Nu mai ai subiecte de ai ajuns sa scri baliverne.
15
4
Wow stoian mai ai putin si iti bubuie creierul dupa articolul asta. Unde ai crescut ? In Constanta sigur nu.
21
4
CA AI AVUT CURAJUL SA.TI DAI NUMELE
10
4
Cred ca vati gandit mult pana sa scrieti articolul, nu?
19
4
Ce articol
24
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367