REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

PIAŢĂ din Mangalia, modernizată cu un milion de euro

PIAŢĂ din Mangalia, modernizată cu un milion de euro

Replica API 4 mai 2020 | 00:00 1246

Chiar și în vreme de pandemie de coronavirus, Primăria Mangalia continuă lucrările de modernizare. Pe lângă proiectul privind valorificarea potențialului turistic din zona de sud a litoralului care se referă la modernizarea stațiunii Neptun-Olimp, Primăria mai vine cu un nou proiect bombă, și anume modernizarea Pieței Republicii. Costurile estimative din documentele oficiale, efectiv, „te dau pe spate”, iar dacă la modernizarea stațiunii Neptun – Olimp era vorba despre suma de 23 de milioane de lei iată că suma alocată pentru modernizarea pieței nu este deloc nesemnificativă și aceasta ajungând la 1 milion de euro.

Conform documentației tehnice, va fi creată o zonă de promenadă, se va interveni cu lucrări la terasamente, suprafeţe carosabile, trotuare, pavaje pietonale, spaţii verzi, utilităţi şi alte dotări. Pe platoul din fața Casei de Cultură, va fi amenajat un spațiu adecvat pentru desfășurarea evenimentelor.

”Acest proiect este o continuare a programului municipal de modernizare a zonelor centrale ale orașului, cu fonduri de la Uniunea Europeană. Până la sfârșitul acestui an, când vom finaliza lucrările, Piața Republicii va arăta ca Aleea Teilor, vechea faleză a orașului, reabilitată acum câțiva ani, cu bani europeni”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian. El a precizat că, în cadrul proiectului, nu se va interveni asupra mozaicului din centrul piațetei, care însă va fi recondiționat, ulterior, din buget local.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din Replica la articolul referitor la investitiile din piata Mangalia am aflat cu stupoare de datoriile extrem de mari ale Consiliului Local Mangalia si ale primariei Mangalia pastorita de navetistul Cristian Radu. am scormonit si am aflat ca este perfect adevarat. Dupa procese ce s-au derulat intre primarie si Callatis Therm Ce au ajuns pana la ICCJ primaria a pierdut toate procesele si are de platit peste 20 milioane lei.vai de capul primarului.
0
0
Radu Cristian este cel mai bun primar din judet!Va roade ca omul poate si face,stati linistiti,calmi,tot el o sa iasa primar! Spor la treaba Radule,putere de munca si termina proiectele incepute pana incepe vara,sa primim turistii imbracati in straie noi,succes!
1
3
primarul melcilor cristian continua munca lui iorgus de betonare si mirlanizare a orasului.Arhitectul orasului e prostul tirgului.Femeia de serviciu de la primarie ii da clasa la orice ora. Ba anaf,stiati ca primaria mangalia nu primeste decit bani cash,Nu poti plati cu posul???asta deoarede are conturile sub poprire.Cind ii amendati,Dna,se aude ba?sau ati Adormit de tot? orasul si faleza sint mizerabile,praf,betoane,s.au ras toti pomii.Asta cind orasul e condus de circiumari,hotelieri,adica numai neamuri proaste!
3
1
Nu au sters articolul l au mai pus o data ca primul avea numai commentary negative si cateva ale postacilor platiti a primarului. Replica ziar cu articole platite din banii de la bugetul local. Mai puneti va rog si un articol despre cat de tare e panarama primarului in post de manager la spitalul mangalia si inca 10 despre cat de tare e primarul si cate proiecte a demarat el. Lingai infecti de jurnalisti platiti din banii publici.
0
0
Dar prapastiile din spatele blocurilor cand aveti de gand sa le reparati ? Zona Rozelor este in gropa . Pacat ca nu putem pune fotografii sa vedeti prin ce gropi trecem zilnic
3
0
Cand cei ce decid ,,infrumusetarea'' au gusturi formidabil de proaste si angajeaza lucrari ale unora cu idei la fel de stupide,ies oribilitati de genul parcului ,falezei si imediatt veti vedea piata asta. Orasul va fi ca un cimitir al eroilor comunisti din Corea de Nord,ca o statie de autobus din care ai vrea sa pleci. In orasele normale se fac concursuri de proiecte arhitecturale,se consulta populatia la propriu,nu formal,se implica oameni de suflet,nu din astia cu capul plin de linii paralele si meschinarii contabilicesti. De ce pociti Mangalia?
2
0
De ce stergeti comentariile la articole? Mai bine puneti mana si verificati informatiile...vedeti de ce primaria si consiliul local mangalia are popriri pe zeci de milioane de lei pe procese pierdute si cum face primarul alba neagra pe fata! In momentul in care se va ajunge in insolventa cu proiectele faraonice si cu gauri in buget...viceprimar si consilieri locali vor Raspunde in solidar pentru prejudiciu...sa vezi atunci tipete si lamentari...Treziti-va domnilor consilieri pana nu este prea tarziu!!!
2
0
MOZAICUL VENETIAN DIN PIATA L-A REFACUT CINEVA,S-AU POATE L-ATI TRATAT CU INDIFERENTA,la fel ca si fatada casei de cultural,are nevoie si aia de reparatii,muie iohanis,muie penele
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212