REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
14.8° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Piața Griviţei `COMERCIALIZEAZĂ` clădiri BOMBARDATE și JEG!

Piața Griviţei `COMERCIALIZEAZĂ` clădiri BOMBARDATE și JEG!

Replica API 20 februarie 2020 | 09:24 905

Piaţa Griviţei a reprezentat întotdeauna un punct nevralgic pentru locuitorii Constanţei dar şi pentru cei care au condus, rând pe rând, destinele oraşului de la malul mării.

Cunoscută drept raiul vânzătorilor de tot felul, de la ţigări, telefoane mobile furate şi alte asemenea chilipiruri, această zonă a ajuns într-o stare de maximă degradare. Primarii din diferite legislaturi au promis transformarea zonei într-un adevărat paradis, dar toate aceste promisiuni au rămas doar la stadiul de „momeli” electorale.

După ce treci la pas de „vestita” stradă Ştefan cel Mare, în faţă ţi se deschide un posibil decor dintr-un film de groază.

Clădiri părăsite, cu geamuri sparte din care parcă te-aştepţi să sară cine ştie ce monstru mitologic. Case din care au mai rămas doar 2-3 ziduri, arătând ca după bombardament, aşteaptă cupa excavatorului să le curme suferinţa, singurii locatarii ale acestora fiind câteva pisici maidaneze.

Pe lângă binecunoscuţii traficanţi care se iţesc la fiecare colţ, pe străzi tronează grămezi de gunoaie lăsate să putrezească.

Clădiri istorice sunt lăsate în paragină, din cauza unor procese interminabile de retrocedare, sau sunt în curs de reabilitare de ani buni. Indolenţa este la rang de artă în această zonă care ar putea deveni un punct de atracţie turistică pentru Constanţa.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
as fi interesat sa turnez un film acolo .. ceva despre afganistan
1
0
Taxe imense pt proprietarii care lasa imobilele sa ajunga in stadiul de ruina. E usor sa dai in primarie dar mizeria este produsul minunatilor cetateni ai constantei
7
3
Acum vreo 2 zile Fagadau se lauda ca este cel mai bun primar.....nu ti e rusine cand te vezi cu cate vreun cunoscut stiind ce slab ai fost ca primar, dar totusi tu te lauzi altfel? Tb sa ai pb serioase sa crezi altceva, Cta tb regandita din toate punctele de vedere, infrastructura, peisagistica, etc . Nu am sperate nici in cei ce vor urma. Zici ca e un oras blestemat, cred ca si daca vine primarul Vienei, tot nimic nu se va face
9
0
Nu mai aratai astea baga maine bloc acolo astia cinstruiesc blocuri cabd vede teren gol
6
1
sa scapam de hotul fagadau si de tzigani si totul e rezolvat !!!
17
1
Fagadau tic - tac , scapam de tine si gasca ta Corupta !
19
2
Este Constanta lui Fagadau!
17
3
Promisiunea primarului din campanie
15
2
Ce imi pasa lui de oras? Daca imi merg afacerile pe care le am, restul sunt vorbe, sa vina fraierii sa ma voteze mie nu imi pasa iar partidul sa ma pupe in dos ca nu au pe cine sa puna in locul meu. Ha ha ha
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407