REPLICA ONLINE CONSTANTA

2.4° Constanța Lun., 4 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6567
2.4° Constanța Luni, 4 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6567

Piața Obor, plină de haine contrafăcute!

Piața Obor, plină de haine contrafăcute!

Victor ROTARU 2 octombrie 2023 | 00:00 1518

Românul este foarte inventiv și găsește mereu câte o cale de a face un venit în plus. Astfel, Nercis M., o femeie din Constanța, a încercat să vândă, în piața Obor, mai multe haine contrafăcute. Dacă inițial în fața oamenilor legii aceasta și-a recunoscut fapta, ulterior, Nercis M. a declarat faptul că nu vindea hainele în piață, ci le ducea la nepoții, acestea fiind primite de la proprietarii apartamentelor din scara de bloc la care presta serviciul de curățenie.

 Piata Obor, plina de haine contrafacute!Foto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat atunci când lucrătorii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța au identificat-o pe Nercis M. în incinta Pieței Obor, în timp ce oferea spre vânzare trecătorilor articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute. Cu acest prilej, au fost identificate mai multe bunuri aparținând unor firme precum Chanel, Puma, Fila, Adidas și Nike.

În ceea ce o privește pe Nercis M., aceasta a arătat faptul că a cumpărat produsele tot din piața Obor, de la o persoană necunoscută, cu prețul de 5-10 lei/bucată și le deținea în scopul de a le comercializa cu un preț mai mare decât cel de achiziție, pentru a obține un profit. Ulterior, audiată în calitate de suspectă, Nercis M. a declarat faptul că se afla în Piața Obor, iar hainele le-ar fi primit de la proprietarii apartamentelor din scara de bloc la care prestează serviciul de curățenie. A afirmat că deținea şi articole vestimentare purtătoare ale unor mărci cunoscute însă acestea nu erau expuse la vânzare ci le avea într-o pungă, cu scopul de a le dărui nepoților şi copiilor.

 Piata Obor, plina de haine contrafacute!Foto cu rol ilustrativ

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îi aplice lui Nercis M. o amendă penală în cuantum de 2750 de lei, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produsele identice ori similare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parca alea din mall-uri sunt altfel, au etichete puse , sunt cârpe reciclate și costă enorm.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
35462936244
5/49
442464503-12-20234 0 9 1 3 5 7
joker
2719125302