REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Piedone se dezlănțuie și îi 'face țăndări' pe Burduja și Nicușor Dan

Piedone se dezlănțuie și îi 'face țăndări' pe Burduja și Nicușor Dan

Virgil STOIAN 8 mai 2024 | 00:00 1447

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, i-a acuzat pe contracandidații săi, Sebastian Burduja și Nicușor Dan, că mint electoratul și a oferit câte un exemplu.

Piedone se dezlantuie si ii 'face tandari' pe Burduja si Nicusor DanCristian Popescu Piedone

„Sunteți doi mitomani smintiți care păcăliți cetățenii chiar și de Sfintele Paști! Deșteptilor, vă răspund pentru că mințiți și mă atacați nevinovat!”, a scris Piedone pe pagina sa de Facebook.

Candidat liberal Burduja, te-ai filmat pe strada Teiuș! Strada Teiuș, din Sectorul 5, arată groaznic din cauza lui nicusor dan, primarul pe care tu l-ai votat acum patru ani, iar partidul tău l-a susținut cu bani și cu voturi! Strada Teiuș, deșteptule, este în Sectorul 5, dar, ca multe alte zeci de străzi și de bulevarde, ESTE ADMINISTRATĂ DE PRIMĂRIA CAPITALEI! De prietenul tău nicusor dan, adică! Verifica, Sebastian! Apoi… filmează-te pe TikTok și prezintă-le scuze cetățenilor pe care i-ai mințit cu filmarea electorală!”, spune Piedone.

„Candidat liberal userist dan!? De doi ani, eu și aparatul Primăriei Sectorului 5 ne rugăm de tine să emiți autorizația de începere a lucrărilor la Școala I G Duca! ( Conducerea școlii știe prea bine situația exactă!) Ne-ai ignorat, candidat dan, mereu și mereu! Ai refuzat, de parcă îmi făceai un favor personal! Mincinosule, ai luat loaza aia cu tine, breloc, și ați mințit cetățenii că Piedone nu vrea să renoveze și să consolideze școala! Dacă depindeau lucrările strict de mine, era gata de mult, golanilor!”, a adăugat el.

Piedone menționează că nu se aștepta la acțiunile lui Burduja.

„Candidat liberal burduja, candidat liberal userist dan, mințiți așa cum respirați! Burduja, de la tine aveam alte așteptări…Invidios pe mine, ai intrat în haznaua săpată de cel pe care l-ai votat! Și… vai de tine! Din mincinos, un mincinos și mai mare răsare!”, a conchis acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un analfabet.300 de cuvinte romanesti in vocabularul lui. Restul sunt di ghiftu.
3
0
sekurici mega ciorditor
8
0
Ospatar Ciorditor
10
0
Derbedeul asta vrea sa fie primarul general al unei capitale europene. Tragic este ca are atat de multi sustinatori...
23
7
Un mafiot care nu și-a cumpărat doar diploma de studiii ci și permisul de conducere de la Pitești. Plus penal ordinar, cu autorizații semnate pe șpagă.
23
4
Piedone vreți nu vreți va fi number one! Se vede clar de pe Luna dar, voi nu vedeți.
8
19
Jegul ăsta, atacându-i doar pe cei doi, recunoaște implicit că o va susține pe țața de Firea. Piedone, o nouă specie de nevertebrată care se crede rinocer.
20
5
Piedone e un ospatar care si-a cumparat facultatea. Adica o putoare care nu e in stare sa invete carte si cumpara studii… Ospatarii vindeau corve si faceau tot felul de ciubucuri cu vin adus de afara sau mici sub gramaj. Un ciorditor toata viata
25
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468