REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Piedone vine cu acuzații șocante: PNL îl finanțează pe Nicușor Dan

Piedone vine cu acuzații șocante: PNL îl finanțează pe Nicușor Dan

Mariana MURAT 16 aprilie 2024 | 15:25 1734

Candidatul la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone susține că în spatele actualului edil general s-ar afla PNL care i-ar finanța campania electorală.

Piedone vine cu acuzatii socante: PNL il finanteaza pe Nicusor DanCristian Popescu Piedone și Nicușor Dan

În stilu-i caracteristic, Piedone a scris pe Facebook un mesaj adresat „Brătienilor”, părinții Partidului Național Liberal.

Mult stimată familie Brătianu, respect nemărginit din partea primarului Cristian Victor Popescu Piedone! Știu ce ați făcut pentru țară! Știu cât ați luptat pentru România liberă, independentă și întreagă! Știu câte ați vrut să faceți pentru țară, știu cât de mult ați iubit-o! Ion C. Brătianu, Ion I.C. Brătianu, Constantin I.C. Brătianu, Dimitrie Brătianu, Constantin I. Brătianu, mult stimată familie Brătianu, acum, în anul 2024, eu, Cristian Victor Popescu Piedone, primar al Sectorului 5 al Municipiului București și candidat la funcția de Primar General al Municipiului București, vă scriu aceste rânduri, împăcat sufletește, să știți și Domniile Voastre CARE ESTE ADEVARUL CEL ADEVĂRAT DIN SFÂNTA NOASTRĂ ȚARĂ, ROMÂNIA!Excelențele Voastre, traiul românilor salariați și traiul românilor pensionați, după trei-patru decenii de muncă, NU ESTE DECENT! Excelențele Voastre, la doar câțiva ani trecuți după Centenar, vă anunț că Partidul Național Liberal uneltește împotriva oamenilor buni din București și din țara largă, deopotrivă! 

Piedone vine cu acuzatii socante: PNL il finanteaza pe Nicusor DanSuccesiunea la conducerea P.N.L

Excelențele Voastre, partidul dumneavoastră a pus biruri grele pe popor, a scumpit creditele bancare, a mâhnit și a mințit oamenii de afaceri! Excelențele Voastre, astăzi, pentru oamenii buni ai României, partidul național liberal nu mai are nici măcar litere mari în acronim! Excelențele Voastre, Ion C. Brătianu, Ion I.C. Brătianu, mult stimată familie Brătianu, liberalii de astăzi au păcălit bucureștenii cu cel mai leneș primar din istoria Capitalei! Un primar ageamiu, mincinos, procesoman și arogant, care nu nu a realizat absolut nimic pentru oraș și pentru cetățeni! Excelențele Voastre, liberalii de astăzi vor să păcălească oamenii buni din București, încă patru ani, tot cu Nicușor Dan!

Piedone vine cu acuzatii socante: PNL il finanteaza pe Nicusor DanNicușor Dan

De data aceasta, însă, au ales să-și sprijine leneșul prin cea mai mârșavă rețetă politică aplicată oamenilor buni din București și puținilor liberali autentici supraviețuitori în partid: simularea participării la alegerile locale din 9 iunie! Au luat un profan de prin județul vecin și l-au scos la plimbare prin București, îmbrăcat în geacă roșie și tricou liberal. I-au arătat metroul și Calea Victoriei, l-au pus să râdă în trei poze și să declare că e bun la polonic și are în sânge spirit de RATATouille.

Ei bine, acest profan candidat FALS la Primăria Capitalei este CADOUL LIBERALILOR PENTRU NICUȘOR DAN! Excelențele Voastre, stimată familie Brătianu, VREMELNICII LIDERI LIBERALI SUNT CEI MAI IMPORTANȚI DONATORI AI CAMPANIEI DE CERȘETORIE PUBLICĂ INIȚIATĂ DE LENEȘUL ORAȘULUI, NICUȘOR DAN!

Piedone vine cu acuzatii socante: PNL il finanteaza pe Nicusor DanCiucă și Ursula von der Leyen

ÎI DONEAZĂ UN CANDIDAT FALS PE BULETINUL DE VOT ȘI ÎL AJUTĂ, ASTFEL, SĂ AIBĂ ȘANSE REALE PENTRU ÎNCĂ PATRU ANI LA CÂRMA BUCUREȘTIULUI! Excelențele Voastre, stimată familie Brătianu, ACESTA ESTE PLANUL MÂRȘAV AL PARTIDULUI DUMNEAVOASTRĂ PENTRU OAMENII BUNI DIN BUCUREȘTI:

Nicușor Dan, susținut de liberali prin falsa candidatură a profanului din Mogoșoaia !!!

Excelențele Voastre, stimată familie Brătianu, cu respect, vă anunț că oamenii buni din București nu se mai lasă umiliți și păcăliți de către vremelnicii care v-au invadat partidul!

Excelențele Voastre, mult stimată familie Brătianu, eu, Cristian Victor Popescu Piedone, primar al Sectorului 5 al Municipiului București și candidat la funcția de Primar General al Municipiului București, împreună cu oamenii buni,

VOM AVEA GRIJĂ DE CAPITALA SFINTEI NOASTRE ȚĂRI ȘI DE POPORUL NOSTRU, DEOPOTRIVĂ!”, este mesajul lui Piedone.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat că Simon și Gușa nu s au înțeles. Ar fi fost posibil sa vedem și..... altceva
1
0
Cat de dobi sa fie bucureștenii sa-l voteze pe asta( piedone)
3
0
Cat de dobi sa fie bucureștenii sa-l voteze pe asta( piedone)
3
0
Piedone este imaginea maxima de expunere a populismului in spatiul public. Comportamentul sau arata exact nivelul la care se poate coborî cineva pentru a obtine o functie publica de asemenea dimensiune. Acest tip de camanie este specific mafiotilor din italia din vremuri pentru ei apuse. In segment din mafia politica underground si unul al populatiei fara discernamant.La mijloc o masa de mafioti mai mult sau mai putin celebrii. Piedone e 0 valoare .
6
0
Pt.pentru Geo;eu nu cred in sondaje chiar atat de mult pentru ca toate sunt facute la comanda unui partid sau altul chiar daca numai cateodata se declara ca sondajul a fost facut la comanda unui partid anume.
4
0
Detinut, nu.stii ce patzesc sifoanele?
2
0
Nu ai văzut ultimul sondaj CURS , se pare că nu doar sectorul 5 îl votează pe acest î.nfractor , sondajul spune că 38% din bucuresteni l-ar vota pe acest i.nfractor dacă mâine ar fi alegeri pt primăria municipiului București surclasăndul pe Nicușor Dan care ar obține doar 27% din voturi , Geo , nu mai avem nicio șansă , i.nfractorii sunt apreciați și premiați cu demnități publice..
7
1
Acest impostor, chiar se crede imaculat si eficient insa, el reprezinta trecutul, dar si mafia prezenta in administratia publica. Un ipocrit ca asta ar face de ras nu numai Bucurestiul, ci toata Romania! Sper ca bucurestenii sa voteze cu mintea si sa nu tina cont de ce spune un circar de doi lei, care trebuia sa fie si acum în puscarie.
9
0
Doar la noi se poate întâmpla asemenea mizerii în care un i*******r semianalabet arată cu degetul un om cinstit și meritos , cum se poate , măi oameni buni , cetățeni ai sectorului 5 să votați o asemenea LOAZĂ COMUNISTO-SECURISTĂ ?
16
0
Tu ești ăla corectul! cum de vă mai ține pământul hienelor, degeaba imnul național se numește deșteaptăte romane că tot ca acum 100 de ani am rămas
8
1
,,Piedone",cine ti-a scris textul?
14
0
De cand s a amestecat cu PDL ul TRASEAZA TRADEAZA TRADEAZA! D.LE CIOLACU CE FACI?TE LASI TRADAT?
6
2
infracoru asta analfabeti stie sa citeasca?un analfabet ordinar si penal.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272