REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
25.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Pilot inconștient într-o cursă TAROM, avionul a aterizat de urgență, pe Otopeni

Pilot inconștient într-o cursă TAROM, avionul a aterizat de urgență, pe Otopeni

Valentina CAMARA 25 martie 2023 | 17:39 2993

Aterizare de urgență a unei aeronave TAROM, pe Aeroportul Otopeni. S-a luat această decizie după ce pilotul a rămas în stare de inconștiență.

Pilot inconstient intr-o cursa TAROM, avionul a aterizat de urgenta, pe Otopeni

Din primele informații, pilotul a rămas în stare de inconștiență în timpul zborului, în timp ce avionul era deasupra Bulgariei.
Aterizare de urgență a unei aeronave TAROM, pe Otopeni. Deasupra Bulgariei, pilotul a rămas în stare de inconștiență

Avionul a decolat de la Timișoara și avea ca destinație Egiptul, mai exact stațiunea Hurghada. Deasupra Bulgariei, pilotul a rămas în stare de inconștiență. La fața locului au intervenit echipaje SMURD. Pilotul este tratat în aceste momente pe Aeroportul Otopeni.

Dată fiind situația medicală a pilotului, manșa avionului a fost preluată rapid de copilot. Acesta a reușit să efectueze aterizarea în siguranță. Avionul în cauză este programat să decoleze din București spre Hurghada la ora locală 18:00, cu o întârziere de o oră.

”Cursa TAROM Rot 7673 cu avionul Boeing 737-800 YR-BGK de la Timisoara la Hurghada se reîntoarce în Romania pe Otopeni din cauza unei urgente medicale. La bord pilotul comandant R.S. nu se simte bine (și-a pierdut cunoștința) si s-au declanșat procedurile de urgență”, a transmis o sursă din cadrul Aeroportului Otopeni.

Avionul avea la bord peste 180 de pasageri. Se cunoaște faptul că cel aflat la comanda aeronavei a primit îngrijiri medicale. Deocamdată nu se cunosc alte informații oficiale.

Un alt avion TAROM, aterizare de urgență la Istanbul din cauza unei alerte cu bombă

Și vineri, 24 martie, au fost momente de panică pentru pasagerii unei aeronave TAROM. Avionul a fost nevoit să aterizeze de urgență la Istanbul din cauza unei alarme cu bombă.

La bordul cursei, care plecase din Tel Aviv cu destinația București, se aflau 88 de pasageri. Incidentul s-a terminat cu bine. Pasagerii au așteptat mult pe aeroportul din Turcia și au ajuns acasă după aproape 12 ore, conform ȘtirileProtv.

“Atenție, atenție, o să aterizăm de urgență”, acesta a fost mesajul pe care l-au primit cei 88 de pasageri care se aflau la bordul Boeingului 737. Avionul a aterizat la Istanbul, în loc de capitala României.

TAROM a anunțat ulterior că ”verificările efectuate de către autoritățile abilitate s-au încheiat, iar alerta s-a dovedit a fi una falsă. Regretăm disconfortul creat pasagerilor noștri și reiterăm faptul că prioritatea companiei TAROM este siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajelor sale”, potrivit fanatik.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A ramas in stare de inconstienta ? Adica, era deja inconstient cand a decolat ? Intreb pentru un prieten
1
0
Vize medicale din pix!!!! ca peste tot in Romanica, desi unii activeaza in domenii extrem de importante, avand in mana vietile oamenilor. Vezi si vizele date soferilor, profesorilor samd
4
0
A fi pilot ,să ai in grijă viata atâtor persoane este o meserie foarte grea ..Saracul pilot ,să i se facă rău in timpul cursei,Foarte greu moment atât pentru el ca-și va putea pierde locul de muncă pe motiv medical ....cât si pentru pasageri .
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510