REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PISTOLARUL de la FILICORI acuză POLIȚIȘTII că au TRUCAT FILMULEȚUL cu VITEZA de deplasare

PISTOLARUL de la FILICORI acuză POLIȚIȘTII că au TRUCAT FILMULEȚUL cu VITEZA de deplasare

Replica API 26 mai 2021 | 22:37 9886

Ar fi rulat cu 206 km/h

Ar fi rulat cu 206 km/h

Gabriel Matyas, individul care a făcut uz de armă în zona localului Filicori de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu mai are și altele pe cap. În timp ce a stat prin arest la domiciliu, după care a fost trimis în judecată în dosarul amintit, iată că a tot încercat să dovedească faptul că nu a rulat cu 206 km/h pe A2. Chiar dacă oamenii legii au prezentat materialul video surprins de radar, el o ține pe a lui: Nu e adevărat!

Prin procesul verbal de contravenție s-a reținut că, la data de 13.01.2020, ora 14.49, petentul a condus autoturismul marca Mercedes pe Autostrada A2 București – Constanța, iar în dreptul km 139, pe sensul de mers către Constanța, a fost înregistrat de aparatul marca Trucam, circulând cu viteza de 206 km/h într-o zonă cu limitare a vitezei la 130 km/h (depășind astfel cu 76 km/h viteza legală).

Gabriel Matyas a depus contestație, cerând anularea celor 20 puncte de amendă în valoare de 2900 lei, a măsurii interzicerii dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile, iar în subsidiar, înlocuirea sancțiunilor cu sancțiunea avertisment. În motivare, petentul a arătat, în esență, că a fost oprit de un agent constatator pe Autostrada A2 care i-a comunicat faptul că a depășit limita de viteză. I-a comunicat agentului că nu s-a întâmplat acest lucru însă acesta nu a dosit să discute cu el, nu i-a arătat înregistrarea ori vreun document al aparatului radar, precizând că este nevinovat.

Poliția a depus la dosarul cauzei actele care au stat la baza întocmirii procesului verbal de constatare a contravenției, respectiv raport agent constatator, atestat operator radar, buletin de verificare metrologică aparat radar, CD-ul cu înregistrarea video a evenimentului rutier, probe suficiente în analiza pe care instanța a realizat-o asupra temeiniciei actului administrativ.

Astfel, Judecătoria Fetești i-a respins contestația. Dar decizia nu a fost definitivă, iar apelul a fost înregistrat la Tribunalul Ialomița, urmând a se fixa termenul de judecată.

Matyas, pistolarul de la Filicori

Citește și: Anchetatorii au finalizat CERCETĂRILE în dosarul împuşcăturilor de la FILICORI

Amintim că polițiștii constănțeni au fost solicitați să intervină marţi, 17 noiembrie 2020, în zona cafenelei Filicori, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, după o altercaţie în stradă. Totul s-a petrecut în fața localului, acolo unde Gabriel Matyaș, care locuiește într-un bloc din zonă (el fiind din Cobadin), s-a întâlnit cu mai mulți indivizi, cu care avea un conflict mai vechi. Au avut loc schimburi de replici, iar acei bărbați l-ar fi lovit. Acesta din urmă a scos un pistol cu bile și a tras. Se pare că ar fi fost și șicanări în trafic. Gabriel Matyaș are un BMW negru. A fost reținut și apoi propus spre arestare, fiind arestat la domiciliu. Scenele au fost surprinse de camerele de luat vederi din zonă. Detalii aici: INTERLOPII îi ÎNDEAMNĂ pe COMENTATORI să-şi ARATE FAŢA

Pe 08.01.2021 a fost trimis în judecată, alături de Alexandru Ciocan, pentru lovirea sau alte violenţe. Termenul a fost stabilit pentru data de 6.07.2021.

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum doi ani era cu o parasuta la produs in germania
0
1
Si lui Bogdan Arsene ii cam plac drogurile
4
1
Baiatu nu se bate de frica sa nu ii sara lacu de pe unghii
7
1
mai este si din Cobadin hehe
8
1
Mama ce partar obosit. Numai palme si flegme merita asta. Putin umilit ca nu ai bate la pzd asta
17
0
Cati ca el nu au fost. Au fost oleaca bagati in seama si au crezut ca sunt miezul din pixd. Sageti, astea sunt, doar sageti.
15
0
Baiete si tu esti trucat rau de tot. Vai mama ta de cocalar.
16
0
Fi-mi-ar sila ptiu ptiu cocalar autentic
13
0
Noi poporul,fara infractiuni,fara caziere,fara amenzi penale sau de orice fel,cu toate analizele psiho la zi, nu ne putem lua permis de port arma,nu avem dreptul la un 4,5 mm...cel putin
11
0
AVORTONULE NU VEZI CE FATA AI PANACOTULE
23
0
Sa vezi ce umflat merge pe la filicori zici ca a spart 5 odata cu bataia. Si un lake de 14 ani poate sa traga, despre ce vb
25
0
Bulan coclit
37
1
la ce fatada are individul nu e nimic trucat e doar un film cu un imbecil
41
1
Un ghertzoi, nimic mai mult.
44
1
Gay-ul de la Flicori.
49
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218